Įkraunama...
Įkraunama...

BKT matavimas

Turiu klausima :-D

Jus programeles naidojat pc, ar yra ir ismaniesiems tel. skirtu? Nes man "beda" prie pc prieit, tai praita cikla tiesiog tel susizymejau temp ir laika, o prie pc normaliai ir nepriejau, plius vistiek matuojuosi ryte, tai udealiausia butu isivefi iskatt i tel programele ir viskas :-)
Tai vat ir reikia patarimo ar yra, jei taip kokiss naudojat? blush2.gif
Atsakyti
http://www.tevu-darz...endorius/#chart

ka manote apie mano grafikeli.. gal padetumet esu susipainiojusi
Atsakyti
QUOTE(nerimaujanti21 @ 2015 06 01, 16:30)
http://www.tevu-darz...endorius/#chart

ka manote apie mano grafikeli.. gal padetumet esu susipainiojusi

Bloga nuoroda, nes nukelia bendrai į Jūsų nurodytą puslapį, o ne į Jūsų grafikėlį.
Atsakyti
Atbegu ir as pasikonsultuot pirmas ciklas su bt matavimais kaip jums tokia pradzia? Kazkoks labai sokinejantis jis man....
unsure.gif http://tevu-darzelis...588@150620a0608
Atsakyti
QUOTE(cvakse @ 2015 07 06, 15:57)
Atbegu ir as pasikonsultuot pirmas ciklas su bt matavimais kaip jums tokia pradzia? Kazkoks labai sokinejantis jis man....
unsure.gif http://tevu-darzelis...588@150620a0608

Aspati nesenai matuohu, bet... pirna cikla manau pataikiau anovuliacine. Nes visa cikla temp.sokinejo, bet net link 37 nekilo. Irgi galvojau nejaugj nemoku natuot :-D Bet kita tiesiog idealiai viskas "pagal vadoveli" buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Belieka tiketis kad ir man taip bus. Nes dabar tai bardakas...biggrin.gif ciklas jau matau prailges vel iki begalybes nes dar ov toli grazu..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mirksiukas.gif jei pirmas ciklas kaip matuoju bkt, vakar pajutau maudima desineje puseje apacioje ir siandien pagaliau temperatura neiprastai soktelejo auksciau, tuomet diena pasidariau ovuliacijos testuka ir ryskios abi juosteles.

kaip suprantu pas mane yra LH banga, bet kiek isskaiciau internete tai ovuliacija bus 12-36 h begyje (na kazkur)? jei temperaturos pakilimas ir ovuliacijos testas rodo LH hormono padidejima, bet dar neaisku ar man bus ovuliacija? ar jei yra tie du dalykai tai man suprasti kad pas mane organizme ovuliacija vyksta? blush2.gif

ar as ne taip suprantu?

aciu mergytes jei patarsite kaip traktuoti.
Atsakyti
QUOTE(rosali @ 2015 07 09, 22:22)
Sveikos  4u.gif  mirksiukas.gif  jei pirmas ciklas kaip matuoju bkt, vakar pajutau maudima desineje puseje apacioje ir siandien pagaliau temperatura neiprastai soktelejo auksciau, tuomet diena pasidariau ovuliacijos testuka ir ryskios abi juosteles.

kaip suprantu pas mane yra LH banga, bet kiek isskaiciau internete tai ovuliacija bus 12-36 h begyje (na kazkur)? jei temperaturos pakilimas ir ovuliacijos testas rodo LH hormono padidejima, bet dar neaisku ar man bus ovuliacija? ar jei yra tie du dalykai tai man suprasti kad pas mane organizme ovuliacija vyksta? blush2.gif

ar as ne taip suprantu?

aciu mergytes jei patarsite kaip traktuoti.

Sveika smile.gif BKT kilimas susijęs ne su LH, o su progesterono koncentracijos didėjimu, t.y. teoriškai seka turėtų būti tokia: LH pikas, tada ovuliacija, tada BKT kilimas. Ar BKT iš tiesų pakilo dėl įvykusios ovuliacijos, galima pasakyti tik mažiausiai po 3 dienų, matant visą grafiką. Prieš ovuliaciją BKT neturėtų būti pakilusi, kai kurioms moterims ji kaip tik net nežymiai pakrinta. Ar dareisi OT ir iki minėtosios dienos ir jie buvo neigiami?

Bet kuriuo atveju diena, kai rašei žinutę, norint pastoti buvo tinkamas metas mėginti laimę. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pasisiutus @ 2015 07 06, 21:44)
Nes visa cikla temp.sokinejo, bet net link 37 nekilo.

Neskaitykit tokių šaltinių, kuriuose rašoma, kad po ovuliacijos BKT turi pasiekti "bent" 37...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 11 liepos 2015 - 13:16
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2015 07 11, 14:16)

Neskaitykit tokių šaltinių, kuriuose rašoma, kad po ovuliacijos BKT turi pasiekti "bent" 37...

Tai kad nerasiau "bent". Rasiau "link", kas pagal mane yra mazdaug nuo 36,8 ;-) O ta cikla apie kuri kalbejau max kilo iki 36,7, bet ir zemiau 36,4 nebuvau "pagavus", nekalbant kad 2/3d temp zemesne, poto tiek pat ar diena aukstesne, poto vel zemesne... zodziu briedas kazkoks :-D O va per kitus ciklus kuriuos matuoju - kaip ir turi buti viskas biggrin.gif pries/per ov nukrenta net iki 36,3, o pries mm net kyla iki 36,9. Ir krenta bent man tik ta diena kai mm prasideda blush2.gif
Atsakyti
[quote=_Smalsutė_,2015 07 11, 14:16]
Sveika smile.gif BKT kilimas susijęs ne su LH, o su progesterono koncentracijos didėjimu, t.y. teoriškai seka turėtų būti tokia: LH pikas, tada ovuliacija, tada BKT kilimas. Ar BKT iš tiesų pakilo dėl įvykusios ovuliacijos, galima pasakyti tik mažiausiai po 3 dienų, matant visą grafiką. Prieš ovuliaciją BKT neturėtų būti pakilusi, kai kurioms moterims ji kaip tik net nežymiai pakrinta. Ar dareisi OT ir iki minėtosios dienos ir jie buvo neigiami?

Bet kuriuo atveju diena, kai rašei žinutę, norint pastoti buvo tinkamas metas mėginti laimę. 4u.gif
Papildyta:

Dariausi OT tik tadien kai rasiau, daugiau po ranka ju neturejau, bet is po anos dienos , kai OT buvo labai ryskiai teigiamas, BKT dar labiau pakilo. na as nupiesiu grafika kai pavyks ir ikelsiu geresniam interpratavimui. 4u.gif smile.gif

Tiesa, tik siandien BKT pradejo mazeti. o praejo savaite nuo OT teigiamo testo. siaip gal ir normalo, OT parode LH banga, tada pradejo kilti BT, tada ivyko ovuliacija ir BT pasieke pika? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosali: 16 liepos 2015 - 08:26
QUOTE(rosali @ 2015 07 16, 08:24)
Tiesa, tik siandien BKT pradejo mazeti. o praejo savaite nuo OT teigiamo testo. siaip gal ir normalo, OT parode LH banga, tada pradejo kilti BT, tada ivyko ovuliacija ir BT pasieke pika?  rolleyes.gif

O kada turi būti mėnesinės? BKT pastojus turėtų laikytis pakilusi o ne mažėti mirksiukas.gif

Sakykit, gal yra žinančių ar mačiusių grafikėlių pavyzdžių kaip atrodo trys fazės? Realiai visad matuojant matau tik dvi fazes prieš O ir po O, nors skaičiau kad pastojus turėtų aiškiai matytis trys fazės smile.gif

Čia mano grafikėlis:
http://www.tevu-darz...088@150626cb373
kol kas temperatūra dar laikosi, bet man visad laikosi ilgai ir paskui paskutinę dieną, ar pirmą mm dieną krenta žemyn verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2015 07 19, 19:47)
Sakykit, gal yra žinančių ar mačiusių grafikėlių pavyzdžių kaip atrodo trys fazės? Realiai visad matuojant matau tik dvi fazes prieš O ir po O, nors skaičiau kad pastojus turėtų aiškiai matytis trys fazės smile.gif

Atrodo šitaip, bet tai nereiškia, kad kiekvienai nėštukei turi matytis ta trečioji fazė.
Papildyta:
QUOTE(rosali @ 2015 07 16, 09:24)
Dariausi OT tik tadien kai rasiau, daugiau po ranka ju neturejau, bet is po anos dienos  , kai OT buvo labai ryskiai teigiamas, BKT dar labiau pakilo. na as nupiesiu grafika kai pavyks ir ikelsiu geresniam interpratavimui.  4u.gif  smile.gif

Tiesa, tik siandien BKT pradejo mazeti. o praejo savaite nuo OT teigiamo testo. siaip gal ir normalo, OT parode LH banga, tada pradejo kilti BT, tada ivyko ovuliacija ir BT pasieke pika?  rolleyes.gif

Matant grafiką būtų aiškiau. 4u.gif
Atsakyti