laba ryta ,gal kas galite pakomentuoti ? BT
QUOTE(xernesta @ 2014 12 08, 13:18)
Grafikėlis gražus - nėra ko prie jo kabinėtis.
kodėl prieš O tem. pakilo
Kodėl manai, kad ji pakilo prieš O? Dengiančioji linija teisingai nubrėžta per paskutinius 6 žemos BKT taškus ties 36,9 C, taigi pirmasis taškas virš dengiančiosios linijos (pirmoji pakilusios BKT diena) 17 CD (ne 16 CD). 15 CD OT dar teigiamas - tai reiškia, kad tuo metu O buvo tikėtina per artimiausias 48 val. 15 CD ir 16 CD gleives tikriausiai buvo sunku įvertinti dėl įgūdžių stokos (greičiausiai jos dar priskirtinos prie vaisingo tipo), o pirma diena, kai jos buvo jau aiškiai nevaisingo tipo tik 17 CD. Kaip programa ir pažymėjusi, O labiausiai tikėtina buvo 16 CD.
o po to vėl nusileido
Nenusileido. Trečiąją pakilusios BKT dieną (t.y. 19 CD) BKT siekė 0,2 C virš dengiančiosios linijos (vėlgi negerai, kad trūksta duomenų apie gleives, bet panašu, kad tai buvo ne mažiau kaip trečia diena po gleivių piko) to pakanka teigti, kad O įvyko. Likusią ciklo dalį BKT privalo nenukristi iki/žemiau dengiančiosios linijos, o mažesni pasvyravimai yra norma ir kritimu nelaikomi.
ir kažkaip keistai po O ji po labai truputį kilo. Gal nepilnaverte buvo
Kilimas normalus, tik svarbu nepasimesti vertinant
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2014 12 10, 09:22)
Labai daug trikdžių
Sveikos, atejau su tokiu klausimu ar temperatura virs 37 jau 7 diena gali rodyti koki uzdegima ar kazka, nes mm veluoja 3 dienas, temperatura tokios aukstos nesu turejusi per 4 mėnesius (tiek matuoju BKT), bet testukas nieko nerodo dar, tai galvoju gal gali ir koki uzdegima rodyti, kad neprisisvajociau cia labai?
Sveikos mergaites! Pradejau ir as zaisti su BT,likus keliom dienom iki praejusiu mmm.Dar nesu tikra ar man Tas budas tinka,nes savaitgali negaliu matuoti ir keliuosi velai.Ir perziurejau nemazai jusu grafikeliu,ir dauguma ju temp. Sokineja ar sokteli.o pas mane Ji kyla Labai palaipsniui . (Nors sis ciklas pagal mane bus Labai trumpas(turiu ilga cikla)) ir kaip pries praitas ,taip ir pries sias temp. Dar iki mmm laikosi Gan ilgokai pakilusi. Žinau ,kad is vieno ciklo maža ka pasakyt,bet tam ir matuoju,kad pazinti savo kuna,suprasti kas vyksta ir kad butu lengviau sulaukti gandru;) tikiuosi sulauksiu jusu nuomones;)
QUOTE(BadTime @ 2015 01 15, 12:15)
Sveikos mergaites! Pradejau ir as zaisti su BT,likus keliom dienom iki praejusiu mmm.Dar nesu tikra ar man Tas budas tinka,nes savaitgali negaliu matuoti ir keliuosi velai.Ir perziurejau nemazai jusu grafikeliu,ir dauguma ju temp. Sokineja ar sokteli.o pas mane Ji kyla Labai palaipsniui . (Nors sis ciklas pagal mane bus Labai trumpas(turiu ilga cikla)) ir kaip pries praitas ,taip ir pries sias temp. Dar iki mmm laikosi Gan ilgokai pakilusi. Žinau ,kad is vieno ciklo maža ka pasakyt,bet tam ir matuoju,kad pazinti savo kuna,suprasti kas vyksta ir kad butu lengviau sulaukti gandru;) tikiuosi sulauksiu jusu nuomones;)
Nematau klausimo....
QUOTE(BadTime @ 2015 01 15, 13:15)
savaitgali negaliu matuoti ir keliuosi velai
Jei negali matuoti todėl, kad keliesi vėlai, tai vadintina ne negalėjimu, o motyvacijos stoka. Dėl trumpo prasibudinimo laisvadienio rytą miego kokybė gal truputėlį ir nukenčia, bet tikrai ne tiek, kaip auginant kūdikį.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2015 01 15, 21:19)
Jei negali matuoti todėl, kad keliesi vėlai, tai vadintina ne negalėjimu, o motyvacijos stoka. Dėl trumpo prasibudinimo laisvadienio rytą miego kokybė gal truputėlį ir nukenčia, bet tikrai ne tiek, kaip auginant kūdikį.
As prasiau nuomones ar normalu jog temp. Kyla palaipsniui ?Negaliu matuotis nes savaitgali dirbu iki pariciu ,namo gryztu Tik apie 4ryto, tai...ir tankas manes nepakeltu 6-7ryto matuotis BT ;( nes visada taip ir darau keliuosi su vyru 6.30 ,pasimatuoju nueinu I wc ,islydziu ir toliau miegot.. .
QUOTE(BadTime @ 2015 01 15, 23:32)
As prasiau nuomones ar normalu jog temp. Kyla palaipsniui ?Negaliu matuotis nes savaitgali dirbu iki pariciu ,namo gryztu Tik apie 4ryto, tai...ir tankas manes nepakeltu 6-7ryto matuotis BT ;( nes visada taip ir darau keliuosi su vyru 6.30 ,pasimatuoju nueinu I wc ,islydziu ir toliau miegot.. .
Kiekvienai BT kyla ir leidžias skirtingai, nes mūsų visų skirtingi organizmai
keli pavyzdžiai su BT grafikais: BT BT1, BT2, BT3 pasitaiko ir su tokia BT sėkmingų ciklų
Paspaudus ant paryškintų žodžių atidarys grafikus. Būt įdomu tavo BT grafiką pamatyt.
[quote=Kotytė,2015 01 16, 00:02]
keli pavyzdžiai su BT grafikais: Oooo,cia jau panasiau I mano;D dekui labai! Na as pyldau I tel. Tai nebent galeciau nufotkin Ir jum foto atsiust,nes cia maciau irgi visos Tik nuoroda ideda
keli pavyzdžiai su BT grafikais: Oooo,cia jau panasiau I mano;D dekui labai! Na as pyldau I tel. Tai nebent galeciau nufotkin Ir jum foto atsiust,nes cia maciau irgi visos Tik nuoroda ideda
Negaliu matuotis nes savaitgali dirbu iki pariciu ,namo gryztu Tik apie 4ryto, tai...ir tankas manes nepakeltu 6-7ryto matuotis BT
Tokiu atveju, net jei tankas ir prikeltų , geriau matuoti ne 6-7 val., o kai pati atsibundi (žr. čia), bet būtinai mėgink matuoti ir savaitgaliais.
Papildyta:
As prasiau nuomones ar normalu jog temp. Kyla palaipsniui
Daugeliu atvejų tai yra normalu, bet reikia matyti konkretų grafiką.
http://www.tevu-darz...endorius/#chart
labas rytas. dar ne tiek ilgai ji pilndau bet gal galit pokomentuoti ka manot. )
labas rytas. dar ne tiek ilgai ji pilndau bet gal galit pokomentuoti ka manot. )
QUOTE(fausta17 @ 2015 01 31, 11:33)
http://www.tevu-darz...endorius/#chart
Nerodo.