Ar jus dar vartojate Umcalor. Kai buvo leliukai, kazkaip daznai jo griebdavomes, dabar lyg ir primirstas vaistas.
QUOTE(geguzyte5 @ 2014 02 18, 20:43)
Ar jus dar vartojate Umcalor. Kai buvo leliukai, kazkaip daznai jo griebdavomes, dabar lyg ir primirstas vaistas.
Mes vartojame. Justei buvo turbūt gerą pusmetį iki galo nepagyjantis kosulys. Jau gyd nebežinojo ko griebtis, tai sugirdžiau 2 buteliukus umcaloro ir praėjo.
O ir šiaip jis mūsų dažnas vaistas.
Sveikutes
Mes naudojame, tik dabar dazniau Tonzilgona, sakyciau gerai jis mums veikia
O medu su cinamonu Matui irgi darau.
QUOTE(geguzyte5 @ 2014 02 18, 22:43)
Mes naudojame, tik dabar dazniau Tonzilgona, sakyciau gerai jis mums veikia
O medu su cinamonu Matui irgi darau.
Sveikos! Mano didzioji serga namie, tai ir man atostogos nuo vakar
Is pat pradziu zinojau, kad man tinka ten toli grazu ne viskas, tik sia savaite galutinai akys atsivere. Bet ir gerai, spyris i uzpakali kiest, tai kas nepatinka
Ir kaip as tai pamirsus buvau tikrai kazkuriais vienais metais man drauge tai sake, o dabar dar ir jubiliejus ant nosies! Nieko kaip nors, labiausiai jauciuosi nerealizuojanti saves profesinej srity, o juk darbe didziuma dienos praleidziu. Toli grazu, nera taip, kad eiciau dantis sukandus, tiesiog jauciu, kad galiu zymiai daugiau, o ten reikstis nera kur, uztat po truputi pradedu dairytis kas kaip ir kur. Jei ka isgirsit, duokit zinia
Man taip pat
Geguzyte, pabandyk vaikus nusivest Anktakalnio poliklinikoj pas LOR gydytoja Drozdova. 2 metus is eiles pas ja vaziavau, kai mazei suprastejo klausa nuo slogos. Jie turi visa aparatura ir klausos tikrinimui. O vat LOR Santariskese man taip nepatiko kaip Antakalny... Man ta gydytoja rekomendavo musu vaiku gydytoja kaip tokia labai atsakinga. Ir ji tikrai ne is tu lorisciu, kurios is kart ciumpa antibus, tikrai vaika gydo. Tik tu pati turi but pasiruosus kas dien, kaip i darba i proceduras vazinet. Pas ja gali papult su siuntimu, arba tiesiog pasiskambinus ir uzsiregistravus pirmai mokamai konsultacijai, kuri apie 40lt kainuoja. Jei pasirinksi mokama konsultacija, uz tolesni gydyma moket nereikes, tik uz vaistus
QUOTE(smiltpeliuke @ 2014 02 16, 22:09)
Rugiuk, smagu kad pasirodei . Sakai darbas netenkina , maniau kad bent šiuo klausimu stabiliai ir ramiai jautiesi.
Is pat pradziu zinojau, kad man tinka ten toli grazu ne viskas, tik sia savaite galutinai akys atsivere. Bet ir gerai, spyris i uzpakali kiest, tai kas nepatinka
QUOTE(ilja @ 2014 02 16, 23:50)
Rugiuks, liudnuma del nekokiu nuotaiku, bet matyt pries gimtadieni visiems taip buna. Speju ir man greit egzistencines mintys galva draskys, nes gimtadienis arteja...
Ir kaip as tai pamirsus buvau tikrai kazkuriais vienais metais man drauge tai sake, o dabar dar ir jubiliejus ant nosies! Nieko kaip nors, labiausiai jauciuosi nerealizuojanti saves profesinej srity, o juk darbe didziuma dienos praleidziu. Toli grazu, nera taip, kad eiciau dantis sukandus, tiesiog jauciu, kad galiu zymiai daugiau, o ten reikstis nera kur, uztat po truputi pradedu dairytis kas kaip ir kur. Jei ka isgirsit, duokit zinia
QUOTE(Fudži @ 2014 02 17, 09:54)
Aš tai jau trečiukui ne ne ne.. Viskas, jaučiu, kad kūdikinis etapas praeitas. Džiaugiuos savo paaugusiom mergytėm ir nebenoriu net pagalvot apie grįžima į pampersus, košes, naktinius nemiegojimus ir pan.
Man taip pat
Geguzyte, pabandyk vaikus nusivest Anktakalnio poliklinikoj pas LOR gydytoja Drozdova. 2 metus is eiles pas ja vaziavau, kai mazei suprastejo klausa nuo slogos. Jie turi visa aparatura ir klausos tikrinimui. O vat LOR Santariskese man taip nepatiko kaip Antakalny... Man ta gydytoja rekomendavo musu vaiku gydytoja kaip tokia labai atsakinga. Ir ji tikrai ne is tu lorisciu, kurios is kart ciumpa antibus, tikrai vaika gydo. Tik tu pati turi but pasiruosus kas dien, kaip i darba i proceduras vazinet. Pas ja gali papult su siuntimu, arba tiesiog pasiskambinus ir uzsiregistravus pirmai mokamai konsultacijai, kuri apie 40lt kainuoja. Jei pasirinksi mokama konsultacija, uz tolesni gydyma moket nereikes, tik uz vaistus
Koks marazmas, jau prieš kelias valandas MB turėjo būt namie, o įstrigo Frankfurto oro uoste dėl streiko . Streikuoja saugos darbuotojai, tai jis ryte kelias valandas atstovėjęs minioj dar spėjo praeit patikrinimą, tik į savo lėktuvą nebespėjo, o paskui išvis uždarė visus patikrinimo postus ir žmonių į oro uostą nebeįleidžia, visiškas chaosas . Pakeitė jam bilietus į vėlyvą šios dienos reisą, bet laukiam dabar ant adatų ar jo neatšauks, gali būti kad jis su savo dviem kolegom bus vieninteliai keleiviai į tą reisą. Buvau paruošus skanios mėsytės pietums, torčiukas nupirktas, tai valgom viską vieni . Vaikai taip tėvelio pasiilgo ir jis mūsų ir še tau...
O aš iš tiesų mėgavausi šią savaitę atostogomis. Jau kai nėriau tai nėriau į darbus, su visais įmanomais viršvalandžiais ir vis atrodė kad dar ne viską padarau. Tokia įstaiga, kad saviraiškai erdvės visada sočiai ir jau vos nepradėjau pamiršt kaip gera tiesiog būti namie su vaikais . Kaip gerai kad atostogos laikas nuo laiko sustabdo ir leidžia į savo veiklas pažvelgti iš šono. O už savaitės eisiu į balių .
O aš iš tiesų mėgavausi šią savaitę atostogomis. Jau kai nėriau tai nėriau į darbus, su visais įmanomais viršvalandžiais ir vis atrodė kad dar ne viską padarau. Tokia įstaiga, kad saviraiškai erdvės visada sočiai ir jau vos nepradėjau pamiršt kaip gera tiesiog būti namie su vaikais . Kaip gerai kad atostogos laikas nuo laiko sustabdo ir leidžia į savo veiklas pažvelgti iš šono. O už savaitės eisiu į balių .
QUOTE(biti atskrend @ 2014 02 27, 23:09)
Skaidra pamete virsutini dantuka! Kaip juokingai atrodo jau trecias!
o Darija pries kelias dienas atsisveikino Su pirmuoju taip jaudinosi jaudinosi, ir as kartu Su ja nesimiega man sivakar,gal Dar yra i kompanija tokiu naktinejanciu?
QUOTE(biti atskrend @ 2014 03 01, 10:44)
Vienetuk, ar atėjo pas Dariją dantukų fėja?
Man nebūna taip, kad nesimiegotų. Prikonektinu prie papo Jorį ir lūžtam abu
Kaip jum merginos sekas?
Man nebūna taip, kad nesimiegotų. Prikonektinu prie papo Jorį ir lūžtam abu
Kaip jum merginos sekas?
laba ryta buvo buvo ta stebuklinga feja:D mazoji jau irgi dantis tikrina ar kuris nekliba pranuokinai Su tuo "prikonektinu" kada griztat LT pabuti, gal Koki pasimatyma susiorganizuosim? Nori noriu gyvai paciupineti
Papildyta:
Vaje kiek klaidu rasant telefonu...atsiprasau norejau pasakyt Jori noriu paciupinet
QUOTE(biti atskrend @ 2014 03 01, 11:20)
Vienetuk, balandį dvi sav. Iki Velykų būsiu su vaikais. Būtinai susibėgsim! Skaidra vis čiauška, kad tik su Darija susitiktume-visur nori, ir į Megos traukinuką, ir spurginę ir zoo sodą dabar jau ir Akmėja bus didelė, lakstys kartu su didčkėm
Darija irgi apie Skaidrute sneka vis :)vis planavau jusu adreso paprasyt, zadojm bandyt skaidrai laiskuti parasyt brukstelk prie progos i az