Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Gegužinukai

Smiltpeliuke, su atostogom!! Megaukites smile.gif skaidrai irgi savaite atostogu ir man pagaliau nereik rupintis, kur ja "itaisyt" thumbup.gif
O Joris maziukas musu ir dabar smile.gif ugio pas mus nematuoja daznai, bet pati pries pora savaiciu matavau tai pritempiau iki 57cm biggrin.gif gali but, nes 6sav ismatavo 53cm. O svere pries 10 dienu 4380g-kiti tokie gi gimsta biggrin.gif zvirbliukas musu smile.gif

Uztai Skaidra tai mano prazydusi seses vaidmeny. Ir labai myli broliuka. Neatsidziaugiu smile.gif pries pora dienu ziurejo i ji, snekino ir net susigraudino visa. Kai paklausiau kodel-atsake todel, kad jis toks "cute" labai. Nebetelpa jai meile sirdutej smile.gif Joris seses isbuciuotas auga. O pats atsidekoja didziulem sypsenom, akiu nenuleidzia nuo seses-sekioja po kambari. Rytais nunesu ji pas ja i lova ir snekas jie abu geras 15min dviese kol as nusiprausiu, kose isverdu, indaplove pakuriu smile.gif mano dziaugsmiukai abu! Gasdinu mb, nes sakau, kad tokius kaip Joris as dar kelis auginciau. O siaip kad ir dabar treciukui pasirasyciau blush2.gif ech, gal dar kada nors smile.gif reik Jori ismyluot, paaugint.

Quantum, kieeeek jau tau savaiciu???!!! blink.gif
Papildyta:
Bet va taip ziurint pagal pacius kudikius tai mano abu vaikai labai skirtingi. Skaidra labai daug reke. O Joris linksmuolis, verkia tik kai reikia ir pries tai dar ispedamas zirzia smile.gif toks atsiputes vyrukas. Vienodi tik tuo, kad abu pieno bara mamos isimyleje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2014 02 16, 23:17)
Smiltpeliuke, su atostogom!! Megaukites smile.gif skaidrai irgi savaite atostogu ir man pagaliau nereik rupintis, kur ja "itaisyt"  thumbup.gif
O Joris maziukas musu ir dabar smile.gif ugio pas mus nematuoja daznai, bet pati pries pora savaiciu matavau tai pritempiau iki 57cm biggrin.gif gali but, nes 6sav ismatavo 53cm. O svere pries 10 dienu 4380g-kiti tokie gi gimsta  biggrin.gif zvirbliukas musu smile.gif

Gasdinu mb, nes sakau, kad tokius kaip Joris as dar kelis auginciau. O siaip kad ir dabar treciukui pasirasyciau 

oj koks coliukas, tikrai smile.gif jauciu pas mus per menesines apziuras jau butu pasakyta, kad vaikas per mazai svorio priauga ir paklaustu, ar netruksta pienelio, ar papildomai reikia/nereikia primaitinti cool.gif nors jei vaikutis ramus, sakai pieno bara isimylejes, tai gal ir to svorio pakanka smile.gif

Biti, kaip smagu skaityti, kad toookios tavo emocijos smile.gif wub.gif
Atsakyti
Biti, kaip miela skaityt wub.gif

Aš tai jau trečiukui ne ne ne.. Viskas, jaučiu, kad kūdikinis etapas praeitas. Džiaugiuos savo paaugusiom mergytėm ir nebenoriu net pagalvot apie grįžima į pampersus, košes, naktinius nemiegojimus ir pan.

Elija kažkaip ilgokai užtruko su naktiniais pampersais. Vieną dieną jai pasiūliau, kad jei savaitę išmiegos sausoj lovoj be pamperso - gaus prizą. Tai jau trejetą savaičių džiaugiasi savo Smurfyte ir nuo to laiko nebebuvo nei vienos avarijos thumbup.gif
Dabar tapačią taktiką rytais taikau. Na čia Smiltpeliukės idėja, bet pasiskolinom smile.gif Susitariam taip, kad jei visas penkias darbo dienas atsikels su šypsena ryte, tai savaitės gale gaus apdovanojimą (einamiausias prizas Kinder kiaušas). Linksma matyt man ryte tas prievartines šypsenas biggrin.gif bet nebėr jokių zyzimų/bliovimų ir pan, rytai su šypsenom bigsmile.gif

Jubiliejus ir man ant nosies doh.gif Kolkas egzistensinės mintys nekyla, šiokia tokia sumaištis galvoj yra, bet nieko.. įdomiau gyvent tik smile.gif Darbas patinka, sveikata gera, pinigų trūksta kaip visada, viskas ok reiškias biggrin.gif
Labai džiaugiuosi atradus Zumbą, kaifuoju aš ten. Savijauta žymiai pagerėjo, energijos daugiau.

Prirašiau už pusę metų biggrin.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kaži kokia jubiliejinė sukaktis turėtų būt, kad kamuotų gimtadieninės krizės ir egzistencinės mintys - 50, 60 m. g.gif ? Dabartiniame amžiuje neaaa, šitie reikalai man nesuprantami biggrin.gif .

Fudži, smagu kad rytais veikia apdovanojimo metodas thumbup.gif . Ir faina dėl zumbos!
Atsakyti
Bituk, pažįstamas tas apgaulingas jausmas, kai žiūrint į savo saldaininį kūdikį galvoji kad galėtum dar visą gražų pulkelį tokių augint biggrin.gif . Čia dar ir hormonai savo daro, motiniškas instinktas dabar pačiame pike. Bet realiai tai nujauti pati kaip būna, pridėk prie Joriuko amžiaus dar 9 mėn ir įsivaizduok, kaip žindant kūdikį arba bandant jį užmigdyt (kokia garantija kad jis būtų ramus kaip Joris, o ne kaip Skaidrutė?), metinukas žengtų pirmus žingsnius, kažkur liptų, griūtų, verktų, prašytų kažką paduot, paimt ant rankų arba tiesiog su juo žaist. Va tada pajauti kad tikrai augini vaikus biggrin.gif . Negąsdinu, tik šiaip prisiminimai užplūdo biggrin.gif . Nei vienos akimirkos nesigailėjau dėl vaikų amžiaus smirtumo, man kaip tik norėjosi visus vienu įkvėpimu gimdyt ir augint, bet dabar tai jau viskas, kitas etapas, kaip ir Fudži nebenorėčiau nerti į kūdikiškus reikalus. Faina žiūrėt į savo trijulę, viena komanda wub.gif . Aišku, kartais norisi didesnės Mato brandos, nes kai dėl kažko susipeša su Timuku, tai abu rėkia vienodai doh.gif biggrin.gif . Bet kai žaidžia tai gražu žiūrėt, puikiai visi randa bendrą kalbą.
Atsakyti
Aime, o taip, ir as gavau visokiu komentaru is visokiu veplu, kad mazai svorio priauga, nors priauga jis visai normaliai, 600-700g i men. Bet gi gime mazutis. Ne visi juk po kilograma turi priaugt. Kai jau man visai nervus istase, parasiau musu sauniajai mamaiRasai ir ji mane sugrazino i ramybes busena. Dabar i nieka nekreipiu demesio, o ziuriu i savo vaika ir kaip jis jauciasi smile.gif

Smiltpeliuke, neee pas mus pametinuku (bent jau planuotu!) nebus. Butu finansiniu atzvilgiu visiskas krachas, neperdedu, gautume ismaldos is tevu ar dar ko prasyt. O ir nors smagu leliuka turet, bet noriu Jori atmyluot, praaugint. Bet va jei viskas susideliotu palankiai, noreciau po kokiu 3-5 metu dar vieno pirskucio tokio. Visai blaiviai sakau smile.gif dvieju man negana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2014 02 17, 12:00)
dvieju man negana biggrin.gif

ar tik ne prie tavo pirmo vaiko kazkada buvo uzrasas auginsim vienturte??? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvo, akvilyte smile.gif Skaidra mus gerai pašokdino biggrin.gif Matai, kiek prireikė laiko atsigaut? lotuliukas.gif Ir amžius savo daro-kur ten mintys apie vaikus vos dvidešimties sulaukus, ir kur jau artėjant prie trisdešimtmečio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2014 02 17, 13:34)
Buvo, akvilyte smile.gif Skaidra mus gerai pašokdino  biggrin.gif Matai, kiek prireikė laiko atsigaut?  lotuliukas.gif Ir amžius savo daro-kur ten mintys apie vaikus vos dvidešimties sulaukus, ir kur jau artėjant prie trisdešimtmečio  blush2.gif

viska as suprantu... siaip erzinuos mirksiukas.gif man ziauriai grazu dideles seimos..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2014 02 17, 12:00)
Aime, o taip, ir as gavau visokiu komentaru is visokiu veplu, kad mazai svorio priauga, nors priauga jis visai normaliai, 600-700g i men. Bet gi gime mazutis. Ne visi juk po kilograma turi priaugt. Kai jau man visai nervus istase, parasiau musu sauniajai mamaiRasai ir ji mane sugrazino i ramybes busena. Dabar i nieka nekreipiu demesio, o ziuriu i savo vaika ir kaip jis jauciasi smile.gif

Smiltpeliuke, neee pas mus pametinuku (bent jau planuotu!) nebus. Butu finansiniu atzvilgiu visiskas krachas, neperdedu, gautume ismaldos is tevu ar dar ko prasyt. O ir nors smagu leliuka turet, bet noriu Jori atmyluot, praaugint. Bet va jei viskas susideliotu palankiai, noreciau po kokiu 3-5 metu dar vieno pirskucio tokio. Visai blaiviai sakau smile.gif dvieju man negana biggrin.gif

Aišku, pati gi geriausiai jauti ir matai kaip tavo vaikas auga smile.gif šaunuolė, užaugs tas kruopiukas ir pavys kitus, nė nepasebėsi smile.gif va mano gi irgi kruopiukai gimė, nu bet jau nė nepagalvotum, kad kone kilu mažesni gimė už bendraamže pusseserytę wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2014 02 17, 13:23)
ar tik ne prie tavo pirmo vaiko kazkada buvo uzrasas auginsim vienturte???  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif Betgi tai buvo aišku, kad tai laikina pas ją biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
pagyvejo temute mirksiukas.gif
O as per anksti prisigyriau, jog Igne su dziaugsmu eina i darzeli. Pradejo nebenoreti doh.gif Aisku, tam koja kisa visokie pasirgaliojimai. Tik pabuna kelias dienas namuose ir nebenori eiti. O dabar Karolis kosti ir namuose sedi, tad ir Igne nori likti. Mes su Karoliu vargstam su visokiom slogom. Tiksliau jam kazkur viduje nosyje vis prisikaupia visko, ispusti neina (per giliai susikaupia), su tais plovimais juros vandeniu irgi nieko gero. Gal kas susiduret su tokiom slogom, kaip gydot? Musu daktare tik plovimus pataria. Del tu slogu Karoliui isveseje adenoidai ir vaikas blogai girdi. Dabar po dvieju menesiu vel tikrinsim santariskese klausa ir gali tekti operuoti. Bet ir pas Igne rytais nosis pilna gelsvos spalvos tirsto sekreto. Til ji gerai issipucia ir visa diena lyg ir viskas gerai.
Pasidalinkit patirtim?!
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2014 02 18, 09:33)
Pasidalinkit patirtim?!

pas mano anyta tokios problemos ir pas kaspara tas pats doh.gif kazkoks kosmaras... tai anyta dabar jau pora men kaip ant sparnu laksto nes jos nosis SVARI bigsmile.gif zodziu pradejo rytais suvalgyt po sauksteli medaus sumaisyto su cinamonu blink.gif padare ir kasparui, nu zinok rimtai jauciasi skirtumas bigsmile.gif pameginkit mirksiukas.gif blogiau nebus.... 4u.gif
Atsakyti