Man nuojauta irgi nieko pozityvaus nesako,siandien turiu galvoti apie tris savo saulytes ir kaip jiems duoti silumos.ai,nebekalbekim aoie tai...
Cia aisku jusu seimos pasirinkimas, bet man irgi sunkisi suvokiamas. Vaiksi tokio amziaus, kad su jais reik buti cia ir dabar... Be dabarties ir ateitis gali but ne tokia dziuginsnti, kaip atrodo is perspektyvos.
Kai pagalvoji, paprasta vyrams, o pabandytu mama taip karjera daryt, greit nulinciuota butu
Kai pagalvoji, paprasta vyrams, o pabandytu mama taip karjera daryt, greit nulinciuota butu
Strazdaniuke kaip ten bebutu, per paskutinius kokius trejus metus tu laaabai pasikeitei, tokia stipri moteris esi! Pati gal pamirsai. Tad nosia aukstyn ir pirmyn!
Kazin, ar ir pas mus panasiai ateity nebus. Dabar dar tu kelioniu mb ne tiek daug, bet stai po majamio jau svieciasi kalifornijoj savaite pavasari ar vasara.
smiltpeliuke, patiko man tavo mintis del skaitymo valandeles! Pabandysiu ir as.
As labai stengiuosi, kad Skaidra kuo daugiau lauke butu, fiziskai aktyvi. Tai einam i zaidimu aiksteles visokias ar siaip pasivaikstinet bent jau. O vakarai labai greit pralekia-namu darbai, vakariene, pasisnekam visi ir psio, miego laikas. Miegot 20val pradeda ruostis, cia jau grieztai. 20.30 jau miega.
Pamirsau pafotkint jos namu darbu sasiuvini. Na sivakar
Kazin, ar ir pas mus panasiai ateity nebus. Dabar dar tu kelioniu mb ne tiek daug, bet stai po majamio jau svieciasi kalifornijoj savaite pavasari ar vasara.
smiltpeliuke, patiko man tavo mintis del skaitymo valandeles! Pabandysiu ir as.
As labai stengiuosi, kad Skaidra kuo daugiau lauke butu, fiziskai aktyvi. Tai einam i zaidimu aiksteles visokias ar siaip pasivaikstinet bent jau. O vakarai labai greit pralekia-namu darbai, vakariene, pasisnekam visi ir psio, miego laikas. Miegot 20val pradeda ruostis, cia jau grieztai. 20.30 jau miega.
Pamirsau pafotkint jos namu darbu sasiuvini. Na sivakar
Aciu
Biti,ir vis dar keiciuosi Bus,Ilja,bus tos karjeros,as tai turiu seimynoj tam palaikyma ir paskatinima,tiesiog dabar buvo vien vaiku laikas,o as vaikams paaugus namie budama buciau nelaiminga. Aciu D kad dar kazkas,seimoj sugeba protu vesti,tik taip ir imanoma judet i prieki ir kazka pasiekt,nes jei igriusi vien i emocijas,sakes...Visi mes skirtingi ir kuriam savo seimu laime savaip,kaip ten gerai ar negerai tik laikas parodys,is anksto nezinosi.
Ir tokiose nelengvose situacijose pamatai,kaip savo zmogu myli,sugebeti per savo ego perlipti ir nuosirdziai dziaugtis brangaus zmogaus sekme ir darbu,sakyciau,patobulejau.O sekme jo nereali ir sunkiai suvokiama,beorotybe butu tempti atgal,buciau bukiausia zmona pasaulyje.Tuo mano tema as jau baigiu,uzteks jau...
Biti,dziugu del Tb
Norejau paklaust,ar yra jau Jusu vaikai dalyvave savarankiskai kokiose stovyklose??Svarstau ar sunu isleist savautei vasara i aikido stovykla,treneris imtu jau,bet mano baimes,kad neistvers jis be namu,dar per mazai savarankiskumo,gi palapines,kruva treniruociu,ir mano baime vandens telkinys,kad nesuziures jo...Speju kad lauksim dar kitu metu.ar leistumet savo vaikus i kazka panasaus?
Biti,ir vis dar keiciuosi Bus,Ilja,bus tos karjeros,as tai turiu seimynoj tam palaikyma ir paskatinima,tiesiog dabar buvo vien vaiku laikas,o as vaikams paaugus namie budama buciau nelaiminga. Aciu D kad dar kazkas,seimoj sugeba protu vesti,tik taip ir imanoma judet i prieki ir kazka pasiekt,nes jei igriusi vien i emocijas,sakes...Visi mes skirtingi ir kuriam savo seimu laime savaip,kaip ten gerai ar negerai tik laikas parodys,is anksto nezinosi.
Ir tokiose nelengvose situacijose pamatai,kaip savo zmogu myli,sugebeti per savo ego perlipti ir nuosirdziai dziaugtis brangaus zmogaus sekme ir darbu,sakyciau,patobulejau.O sekme jo nereali ir sunkiai suvokiama,beorotybe butu tempti atgal,buciau bukiausia zmona pasaulyje.Tuo mano tema as jau baigiu,uzteks jau...
Biti,dziugu del Tb
Norejau paklaust,ar yra jau Jusu vaikai dalyvave savarankiskai kokiose stovyklose??Svarstau ar sunu isleist savautei vasara i aikido stovykla,treneris imtu jau,bet mano baimes,kad neistvers jis be namu,dar per mazai savarankiskumo,gi palapines,kruva treniruociu,ir mano baime vandens telkinys,kad nesuziures jo...Speju kad lauksim dar kitu metu.ar leistumet savo vaikus i kazka panasaus?
Strazdaniuke, ne konkreciai tavo situacijai apie moteru karjera rasiau, o apie visumini poziuri. Juk jei mama toki buri ir tokio amziaus vaiku paliktu vyrui ir vaziuotu karjeros daryt, ji butu pasmerkta uz nekoki elgesi ir neatsakinguma pries savo vaikus.
As saviskio i stovykla dar neleisciau, nes pabuna kelias dienas pas mociute ir jau namo prasosi, o taviskis kaip suprantu ir nera be taves kur ilgiau pabuves
As saviskio i stovykla dar neleisciau, nes pabuna kelias dienas pas mociute ir jau namo prasosi, o taviskis kaip suprantu ir nera be taves kur ilgiau pabuves
nu ir as linkstu kad anksti,o cia dar kaip spartieciai su trim treniruotem,kur dar nakvyne oalapinej.aha,gk be manes nebuves,bet nera itin prisirises,kaip tik nori manes kuo maziau...
Ilja,nesutinku vis tiek...tas mama ar tetis,kuriu vaikai turi galvot ka i burna idet ur kaip i moksluss iseit,bet nesugeba pasijudinti...geriau?nuo konkrecios situacijos pruklauso,aisku tokioj sit moteriai sunkiau su karjera.Mano mamyte buvo is tu,moksline karjera uzsieny,mes dudele laiki dali augom pas senelius,na,uzaugom,mama be proto gerbiam,dabar sitoj situacijoj ji mano didzioji palaikytoja,ir ta,ka susikure,turi dabar,o butu maziau ambicinga ur ryztinga buvus,nezinau,kaip dabar gyventu,o tie kas smerke ar komentavo,ir liko ten kur buvo nieko nepasieke.Zodziu,as savo vyru labai didziuojuos ir palaikau,tik tavpereinama laika emocijos eme virsu,gi mes moterys,bent jau as tai ta jausminga labiau nei racionali...
Ilja,nesutinku vis tiek...tas mama ar tetis,kuriu vaikai turi galvot ka i burna idet ur kaip i moksluss iseit,bet nesugeba pasijudinti...geriau?nuo konkrecios situacijos pruklauso,aisku tokioj sit moteriai sunkiau su karjera.Mano mamyte buvo is tu,moksline karjera uzsieny,mes dudele laiki dali augom pas senelius,na,uzaugom,mama be proto gerbiam,dabar sitoj situacijoj ji mano didzioji palaikytoja,ir ta,ka susikure,turi dabar,o butu maziau ambicinga ur ryztinga buvus,nezinau,kaip dabar gyventu,o tie kas smerke ar komentavo,ir liko ten kur buvo nieko nepasieke.Zodziu,as savo vyru labai didziuojuos ir palaikau,tik tavpereinama laika emocijos eme virsu,gi mes moterys,bent jau as tai ta jausminga labiau nei racionali...
Su švente!!!
QUOTE(Strazdaniukė @ 2014 02 10, 15:36)
Gal kaxkada busiu stipri moteris,silpnu niekam nereikia...vaikai po kelis kartus pasako,kad nemyli manes,nezinau,ka netaip darau,gal reikia tiesiog save myleti.
Uj, mamuk, maza ka vaikai, supyke pasako... Laikykis Pati zinai, kad bus sunku, nu bet kaip nors, ane?
Perskaiciau saziningai visus 7 puslapius, smagu paskaitinet kaip visos gyvenat. O as sm visai neturiu laiko. Darbe nera kada o po darbo i kompa jau net ziuret nenoriu. Apie dienotvarke, tai as irgi keliuosi 5.30, 6.15 pradedu zadinti vaikus, 7.00 iseinam pro duris, 7.50 bunu darbe. Vakare griztam apie 18h, pries 20h einam praustis ir 20.15 vaikai jau lovose. Ir taip jau 2 savaites gyvenam, nes namie turim didziausia ligoni - teti su operuotu achilo kulnu. Neduok d, slaugyt vyra Tai tuom ta tema ir uzbaigsiu
O vaikai mano didzkiai - abu dalyvavo darzely vasario 16 sventej, tai taip nuosirdziai abu dainas trauke. Aisku, visa repertuara as jau is anskto zinojau. Sese lanko anglu ir dailes burelius darzely, dar sokiu bureli, bet jos papildomu bureliu norai nesibaigiantys - ir i baleta nori, ir i karate, zodziu, visur. O brolis lanko tik sokius, bet sake nuo kitu metu eis i anglu ir futbola. Labai aukstas vaikinas, ir turi ypac taiklia ranka. Pakabinom namie lanka krepsiniui, tai su neitiketinu taiklumu meta kamuoli, net nesuvirpa rankele. Jei tikrai noras bus, reikes leist i krepsini paaugusi. O siaip jau po truputi jauciu, kad lengviau darosi. Brolis maziau isteriju rodo, bet buvau kartu su juo ir pas psichologa, ir pas neurologa. Gavo raminanciu sirupeliu, lyg ramesnis dabar. O labiausiai paveike tai, kad zaidimu kambary mate verkianti kokiu 1.5 metu vaika. Kai paklause, kodel rekia, pasakiau, kad jis dar kalbeti nemoka, tai jam labai dideli ispudi paliko. Nuo to laiko kalbames, kad kai nors nori, ar pyksta, pasakytu garsiai, o ne tik isteriskai rektu.
Tai va, tiek apie vaikus, o as pati, pries atrejanti savo jubilieju, esu giliuose apmastymuose. Namie -problemos, darbas - netenkina, pinigu - mazai, tad sedziu ir mastau, ka cia man gyvenime pakeitus. Poziuri keiciau jau n kartu - nepadejo O siaip viskas normaliai, gyvenam. Linkejimai visoms
Labas vakariukas
Su sventem . Na ir laikas bega, as cia buvau kai Bitute maziuka turejo ant ranku o jau dabar 3 men
Su sventem . Na ir laikas bega, as cia buvau kai Bitute maziuka turejo ant ranku o jau dabar 3 men
Mes ateinančią savaitę atostogausim, tai taip ramu ant dūšios sekmadienio vakarą . Sutampa mano ir Mato atostogos, tai ir darželiukai ta proga paatostogaus. Tik MB egzotiškoj komandiruotėj pas arabus, mėgaujasi +20 temperatūra, tai mūsų atostogos bus naminės, bet kol kas visai smagu. Vakar truputį apspangus jaučiausi, šiandien jau atsitokėjau, mėgaujuosi ir namais, ir vaikais . Labai jaučiasi kad jau dideli, nepalyginamas dabar buvimas vienai su vaikais nei būdavo anksčiau.
Skaitymo valandėlę kol kas sėkmingai įgyvendinam kasdien, patinka Amelijai, Timukas irgi jau renkasi knygelę.
Rugiuk, smagu kad pasirodei . Sakai darbas netenkina , maniau kad bent šiuo klausimu stabiliai ir ramiai jautiesi. Na bet jei ieškosi tai tikiu kad rasi kažką labiau tinkančio ir patinkančio .
Retai į FB lendu, bet neseniai pažiūrėjau Joriuko foto, toks fainutis linksmuoliukas . Bituk, kaip jo ūgis ir svoris dabar? Toks smulkutis gimė, normaliai dabar priauginėja?
Skaitymo valandėlę kol kas sėkmingai įgyvendinam kasdien, patinka Amelijai, Timukas irgi jau renkasi knygelę.
Rugiuk, smagu kad pasirodei . Sakai darbas netenkina , maniau kad bent šiuo klausimu stabiliai ir ramiai jautiesi. Na bet jei ieškosi tai tikiu kad rasi kažką labiau tinkančio ir patinkančio .
Retai į FB lendu, bet neseniai pažiūrėjau Joriuko foto, toks fainutis linksmuoliukas . Bituk, kaip jo ūgis ir svoris dabar? Toks smulkutis gimė, normaliai dabar priauginėja?
Quantum, oho jau koks didelis tavo pilvelis Gal jau zinot kas bus?
Rugiuks, liudnuma del nekokiu nuotaiku, bet matyt pries gimtadieni visiems taip buna. Speju ir man greit egzistencines mintys galva draskys, nes gimtadienis arteja...
Smiltpeliuke, tikrai visai neblogai tos atostogos, leis siek tiek atsipust. Aisku, tiem kas dirba, tai dar vienas galvos skausmas kur mokyklinio amziaus vaikus padet. O as tai dziaugiuos, nes sesuo dickius pasisiule trims dienoms pasiimt, tai namuos spengs nuo tylos, o mazius vaikscios veiksmo ieskodamas. Siaip tai jis nerealus dalyvis, visur su dickiais, netgi mazuosius Lego su broliu delioja, masinom zaidzia, i vorele pagal dydi jas sustato, toks viskuo besidomintis auga, su sese pianinu bando grot, reiks ziuret, gal rimtai tam gabumu yra
Rugiuks, liudnuma del nekokiu nuotaiku, bet matyt pries gimtadieni visiems taip buna. Speju ir man greit egzistencines mintys galva draskys, nes gimtadienis arteja...
Smiltpeliuke, tikrai visai neblogai tos atostogos, leis siek tiek atsipust. Aisku, tiem kas dirba, tai dar vienas galvos skausmas kur mokyklinio amziaus vaikus padet. O as tai dziaugiuos, nes sesuo dickius pasisiule trims dienoms pasiimt, tai namuos spengs nuo tylos, o mazius vaikscios veiksmo ieskodamas. Siaip tai jis nerealus dalyvis, visur su dickiais, netgi mazuosius Lego su broliu delioja, masinom zaidzia, i vorele pagal dydi jas sustato, toks viskuo besidomintis auga, su sese pianinu bando grot, reiks ziuret, gal rimtai tam gabumu yra