gegyzyte,o jus nesudomejot Vienozinskio mok ar Stauskaites,studija,man tai imponuoja,kad susipazistama su daug techniku...numanau,kad mano vaiku sita sritis ir dar laukia,nes vakare paiso ne pagal amziu gerai,net kempiniuka moka ir zmones jau is visu daliu,o gk tai labai originalus piesiniai ir apskritai darbeliai,visokie trys d,idomiausia,kad nezinia is kur tokios mintys ateina...is paskutiniu-normali popierine lesyklele;trys d morka su islindusiu zuikiu su jo foto,prie dezutes sukonstravo pakabinima ir padare kempiniuka,su atidaromu pilvu.priemoniu tik duok,bet kanbarys kaip po karo buna....
gavau siandien laseline su antibais,nes vaikus beslaugant pati vos galo negavau.vaikai gavo antrus vaistus,pirmi nesuveike,sunkios savaites buvo...
geguzyte as ir pamastau,kad musu atveju kai ner kam vaiku atiduot,norintbdirbt vienintelis sansas aukle ligu laiku,ir tik
kad ne i minusa dirbt gali,na,vis zingsnis i prieki,as jau sprogstu kaip noriu bendravimo, veiklos,kitaip sakyciau kad neimanoma,dabar jau mastau apie rudeni. beje,nuo rugsejo,deja neiseis anksciau,savautgaliais oradesiu tenisa su musu amziaus vaikais,kviesiu jungtis is anksto!turint omeny kad as turbut didziaja laiko dali su vaikais viena gyvensiu ir sniege bus tik i darza paleista,dar apie mokslus mintys sukas,speju,kai nersiu,tai metai kaip diena prabegs...
QUOTE(Strazdaniukė @ 2014 02 01, 18:24)
oradesiu tenisa su musu amziaus vaikais,kviesiu jungtis is anksto!turint omeny kad as turbut didziaja laiko dali su vaikais viena gyvensiu ir sniege bus tik i darza paleista,dar apie mokslus mintys sukas,speju,kai nersiu,tai metai kaip diena prabegs...
mes užsirašom iš anksto į tenisą savaitgaliais Patrikui papasakojau tai labai norėtų lankyt tenisą, tuo labiau ir darželyje yra lankančių, tai dega noru vaikis
Labukas,
Gegužyte, viską pavyksta sustyguot tik dėl to, kad tą darom kartu su MB. Be jo palaikymo ir pastangų negalėčiau tiek dirbt. Dabar ir darbas jo sėslesnis, rečiau išvažiuoja, tai paprasčiau viskas. Aš rytais vaikus išvežioju, jis vakare pasiima, nuveda Amelytę į baletą, kažką valgyt suorganizuoja. Kiekvieną dieną aptariam ir sustyguojam kartu. Jei viskuo reikėtų vienai rūpintis, tai turbūt reikėtų arba pačiai nedirbt, arba kažką samdyt, arba tikėtis laaabai pakantaus darbdavio. Bet jūs gi dar ir senelius turit, pas kuriuos vaikai jau yra buvę be jūsų. Galbūt esant reikalui jie visai noriai pasiūlytų savo pagalbą?
Problemų sukelia ne tik vaikų ligos, bet ir pradinukų atostogos. Didžioji dalis mano ir vaikų atostogų sutampa, bet va balandį Matas atostogaus 2 sav, o aš vieną. MB buvo suplanavęs pasiimt atostogas tą savaitę kai aš dirbsiu, bet jo darbe taip viskas susiklostė, kad nei pro kur negali būtent tuo metu atostogų pasiimti ir dar nežinia ar neteks dirbti vos ne kiaurą parą. Tai kur reikės dėti Matą kol kas nesugalvojam. Pabūna jis vienas namie 2-3 val, bet 5 dienas palikt vieną nuo 7 iki 19 val tai jau nekas... . Yra kas organizuoja dienos stovyklėles atostogų metu, bet nedirbs jie nuo 7. Dar turim laiko kažką sugalvot...
Strazdaniuke, skaitau apie GK kaip apie Matą, tai jau net ir nesistebiu tokiais pačiais GK užsiėmimais ir darbeliais. Kartais Mato tie statiniai iš popieriaus tokių gabaritų būdavo, kad nebetilpdavom patys namie. Nesinori slopint vaiko kūrybiškumo, bet dabar jau pavyksta atklabėt nuo tokių gigantiškų projektų, nes kaip kitaip sutilpt visiems ir nepaverst namų į sandėlį ar dirbtuves ?
Strazdaniuke, faina kad pradėsi ir tu po truputį sava veikla užsiimti. Tik apie kokius mokslus dar galvoji ? Mokslas - šviesa ir gėris , tas aišku, bet kaip spėsi ir iš kur jėgų imsi?
Gegužyte, net žagtelėjau iš nuostabos, kad Ignė lanko darželį su džiaugsmu . Aišku, nustebino gerąja prasme. Nuo kada čia tokios permainos, kaip įvyko lūžis ?
Gegužyte, viską pavyksta sustyguot tik dėl to, kad tą darom kartu su MB. Be jo palaikymo ir pastangų negalėčiau tiek dirbt. Dabar ir darbas jo sėslesnis, rečiau išvažiuoja, tai paprasčiau viskas. Aš rytais vaikus išvežioju, jis vakare pasiima, nuveda Amelytę į baletą, kažką valgyt suorganizuoja. Kiekvieną dieną aptariam ir sustyguojam kartu. Jei viskuo reikėtų vienai rūpintis, tai turbūt reikėtų arba pačiai nedirbt, arba kažką samdyt, arba tikėtis laaabai pakantaus darbdavio. Bet jūs gi dar ir senelius turit, pas kuriuos vaikai jau yra buvę be jūsų. Galbūt esant reikalui jie visai noriai pasiūlytų savo pagalbą?
Problemų sukelia ne tik vaikų ligos, bet ir pradinukų atostogos. Didžioji dalis mano ir vaikų atostogų sutampa, bet va balandį Matas atostogaus 2 sav, o aš vieną. MB buvo suplanavęs pasiimt atostogas tą savaitę kai aš dirbsiu, bet jo darbe taip viskas susiklostė, kad nei pro kur negali būtent tuo metu atostogų pasiimti ir dar nežinia ar neteks dirbti vos ne kiaurą parą. Tai kur reikės dėti Matą kol kas nesugalvojam. Pabūna jis vienas namie 2-3 val, bet 5 dienas palikt vieną nuo 7 iki 19 val tai jau nekas... . Yra kas organizuoja dienos stovyklėles atostogų metu, bet nedirbs jie nuo 7. Dar turim laiko kažką sugalvot...
Strazdaniuke, skaitau apie GK kaip apie Matą, tai jau net ir nesistebiu tokiais pačiais GK užsiėmimais ir darbeliais. Kartais Mato tie statiniai iš popieriaus tokių gabaritų būdavo, kad nebetilpdavom patys namie. Nesinori slopint vaiko kūrybiškumo, bet dabar jau pavyksta atklabėt nuo tokių gigantiškų projektų, nes kaip kitaip sutilpt visiems ir nepaverst namų į sandėlį ar dirbtuves ?
Strazdaniuke, faina kad pradėsi ir tu po truputį sava veikla užsiimti. Tik apie kokius mokslus dar galvoji ? Mokslas - šviesa ir gėris , tas aišku, bet kaip spėsi ir iš kur jėgų imsi?
Gegužyte, net žagtelėjau iš nuostabos, kad Ignė lanko darželį su džiaugsmu . Aišku, nustebino gerąja prasme. Nuo kada čia tokios permainos, kaip įvyko lūžis ?
DSmiltpeliuke,vat as ir mastau,kad budama viena su vaikais jei nepadesiu saves dar kazkur,uzsidepresuosiu,gailesiu saves,kai nera ko,geriau kryptingai kazka nuveikt. Galiu bandyt hrizt i ex darba,tada vaikai nematys mamos ir as busiu zverim,galiu siekti savo svajones,visa gyvenima svajojau apie med pakraipa,bet likimas pasuko kitur,dabar ruosiuos biologijos egzaminui ir bandysiu stoti i kineziterapija,sansu labai mazai,nes menkai laiko like ir mokytis salygos neimanomos,balu daug gauti reikia,o ir istojus neisivaizduoju kaip iveikciau,bet judu i prieki. kas butu sakes kai as stebejaus kaip judituxe sugeba jaustis normaliai,ir kad man reiks tokiai pameginti tapti,buciau nepatikejus...Kazin kaip jai sekas...Zodziu,kaio besiraminu,man dabar viduj labai sunkus laikas.
ALIONYTE,tai va ir startuosim nuo rugsejo!!!!
QUOTE(Strazdaniukė @ 2014 02 03, 09:27)
visa gyvenima svajojau apie med pakraipa,bet likimas pasuko kitur,dabar ruosiuos biologijos egzaminui ir bandysiu stoti i kineziterapija,sansu labai mazai,nes menkai laiko like ir mokytis salygos neimanomos,balu daug gauti reikia,o ir istojus neisivaizduoju kaip iveikciau,bet judu i prieki
o tu nori į VU bandyt stot ? aš tai nelabai įsivaizduoju kaip su trim mažiais dar tokias studijas baigt, bet jeigu yra svajonė tai pabandyt juk galima
Aš tai kartais negaliu patikėt, kad mano viso gyvenimo svajonė tapti gydytoja (aš savęs kitam vaidmeny neatsimenu nuo darželio matyt), po 5 mėn taps realybe bet kai pamastau kiek reikėjo įdėt pastangų, darbo, kantrybės ir pan tai antrą kartą nesiryžčiau gerai, kad jau kelias nueitas, beliko formalumas, pabaigti
Alionyte,ne,vilniaus kol,bet ir ten reik man gaut nemaziau virs septym balu,kad istociau,nes as kaivsudvejojau mokyklos gale,pasirinkau visai kitus dalykus.mokiaus visad itin gerai,ir teises mokslus baigiau,bet cia visai ne man,turbut tiktam kad vaikucius pagauciau buvo sie mokslai...Tu tikra saunuole,as labai sunkiai isivaizddavau,kaip tu taip pavarai,auksine valia...o siaip su mazais vaikais tinkamo laiko nebus,kitamet netinka,nes sn i darza,ligos,kitamet gk mokykla,tai jei mastysiu taip liksiu be nieko,i ka as gyvenime veiksiu kai vaikai oaaugs ir siaip...
Papildyta:
Alionyte,cia tavo kelias,ir aciu D kad kai kuriu dalyku nezinome is anksto,nes daug ko gero neivyktu...o del kolegijos mokslu,tai nuziurejau,nes ten be farmakologijos nera jokiuvfizikosbir chemijos apraisku,kur zlugciau nei nepradejus.kol kasvtai reik ruostis egzui ir ziuret kas gausis,gal nieko nepavyks dar.
Papildyta:
Alionyte,cia tavo kelias,ir aciu D kad kai kuriu dalyku nezinome is anksto,nes daug ko gero neivyktu...o del kolegijos mokslu,tai nuziurejau,nes ten be farmakologijos nera jokiuvfizikosbir chemijos apraisku,kur zlugciau nei nepradejus.kol kasvtai reik ruostis egzui ir ziuret kas gausis,gal nieko nepavyks dar.
QUOTE(Strazdaniukė @ 2014 02 04, 09:52)
o del kolegijos mokslu,tai nuziurejau,nes ten be farmakologijos nera jokiuvfizikosbir chemijos apraisku,kur zlugciau nei nepradejus.kol kasvtai reik ruostis egzui ir ziuret kas gausis,gal nieko nepavyks dar.
saunuole linkiu, kad pasisektu
Strazdaniuke, būtent taip ir aš jaučiausi gavusi pasiūlymą dirbt. Auginant vaikus patogaus laiko ramia širdim pradėti dirbti niekada nebus, bet tiesiog reikia ryžtis ir tiek, ypač jei jau galvoje varpai apie tai pradėję mušti . Bet mokslams nemanau kad ryžčiausi, jau ne tas amžius kad norėtųsi vėl patirti atsiskaitymų ir egzaminų stresą . Biti, o kaip baigėsi su tavo mokslais? Jau nebepamenu... Atsimenu tik, kad nemažai nervų į pabaigą kainavo, bet ar pavyko pilnai užbaigti?
QUOTE(biti atskrend @ 2014 02 04, 13:19)
ir namuos tvarka! viskas aisku dabar, kas cia didziausia betvarke pas mus padaro
mes atsirgom visi aisku eilini karta pasitvirtino kad nieko ner baisiau uz serganti vyra nors jie tikriausiai ir stropiausi ligoniai
QUOTE(smiltpeliuke @ 2014 02 01, 23:39)
Kazkaip naturaliai isivaziavo. Iki sausio vidurio eidavo pusei dienos ir kas kart, kai atvaziuodavau pasiimti, nutaisydavo nelaiminga veida, kad per anksti, kad dar nori pabuti. Tad paklausem del galimybes lankyti visa diena, ir tokia kaip tik atsirado. Ignei nebuvo problemu net miegoti, nors namuose gal koks pora metu, kai nebemiega. Tik Igne truputi nervina mazasis brolis, nes jis vis su ja, vis kartu. Tad savaite, kai brolis sirgo, panele kaifavo. Pasiuliau buti namuose, nes su broliu sedim, tai atsisake ir viena keliaudavo. O Karoliui stresas. Jau puikiai buvo priprates buti pusdieni ir likdavo su gera nuotaika, o dabar ar del to, jog stresuoja buti visa diena, ar truputi atprato nuo darzelio per 1,5 savaites liga, tenka palikti verkianti.
Na ir as jau sia savaite kaip ir turejau keliauti i darba (pradzioje pusei dienos), tik darbdavys atostogauja, tad ir man dar leido iki kitos savaites savo reikalus susitvarkyti.
Smiltpeliuke,nelabai man bereikia streso,bet tai o ka daryti,as pripazint turiu,kad is rinkos iskritau visam,negana to nematyciau galimybiu su trim vaikais iki panaktu plesytis,tai ka,cia beveik kaio be specialybes,su tenisu ir savo traumom negaliu nieko planuot kad butu simtu proc,o jei be nieko likciau...o cia yra,teorine kol kas galimybe...
mes neislipam is ligu trecia sav,jau ir pati neatsikapstau,nepratus taip...
mes neislipam is ligu trecia sav,jau ir pati neatsikapstau,nepratus taip...