Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Gegužinukai

Strazdaniuke, mes su mb abu manom, kad daugiausiai naudos butu jai ateity pramokus kinu kalba.

Liucytei 4u.gif tikiuos, nieko rimto!

Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2014 01 21, 00:44)
bandysiu surast jai kinu kalbos mokytoja.

thumbup.gif
Sakyčiau, kad labai teisinga kryptim mąstot - kažkur skaičiau, kad ateitis priklauso kinų kalbai ir žmonėms ją suprantantiems, nes ryšiai su Kinija tik didės.
Atsakyti
dista, taip smile.gif ir kai mes tokioj kulturu makalynej gyvenam, tikiuos, nebus sunku surast, kas apsiims pamokyt. Kazkaip kvaila butu praleist toki dalyka. Na bet pradzioj reik tvirtai lietuviu ir anglu moket. Siaip skaito ji jau visai gerai abiem kalbom. Anglu sunkesni zodeliai uzkliuna, bet po biski po biski vis sklandesnis skaitymas.

Atsakyti
Labukas,

užsuku trumpam. Vaikams dar leidžiu filmukus pažiūrėt, MB jau snaudžia, o aš pusiau kominės būsenos saldainius kemšu su arbata smile.gif. Bet visumoj savirealizacijos jausmas geras biggrin.gif .

Amelytė jau be viršutinių priekinių dantų. Atrodo kaip pirmokėlė, švepliukė mano wub.gif . Sunku įsivaizduoti kaip atrodys su tais didžiuliais nuolatiniais dantimis. Nustebino mane geru skaitymu. Anksčiau varžydavosi garsiai skaityt, tai ir neforsavau, o neseniai kai pradėjo man knygą be užsikirtimo skaityt tai net išsižiojau.

Tiesą sakant, neturiu daugiau jėgų kažką pasakot (vakar vėl po vidurnakčio atsiguliau doh.gif ), eisiu grybukus link lovų judint. Savaitgalį gal dar prisėsiu, kažką iš senesnių žinučių norėjau pacituot.

Vilnietės, jei organizuosit meetus paviešinkit čia. Skype'o savaitės bėgyje net nejungiu, nebent MB retkarčiais įjungia, o SM profilaktiškai permetu akimis kai prisėdu emailą patikrint, ne tiek daug čia tų kalbų ir būna dabar.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2014 01 24, 22:05)
o aš pusiau kominės būsenos saldainius kemšu su arbata smile.gif. Bet visumoj savirealizacijos jausmas geras  biggrin.gif .

as tai jau vos kojas pavelku po savaitės darbų, bet reikia tyloj bent pusvalandį pasėdėt atsigaut biggrin.gif gyvenimo tempas kažkoks nerealus pasidaręs, man savaitė kaip viena diena praeina smile.gif
Atsakyti
Tai ta proga ir myto paviešinimas biggrin.gif
Ateinantį penktadienį, sausio 31d. Guste, 18val.

Aš šią savaitę irgi biški kominė.. naktinėjau darbe, bet pridaviau tokį didelį darbą ekspertizei, tai galiu lengviau atsikvėpti kol gausiu pastabas. Bet ką ten atsikvėpsi, jau išsirikiavusi eilė kitų darbų doh.gif Kažkoks zavalas, nu bet kartu ir smagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudži: 25 sausio 2014 - 10:00
Barbes devyndarbes jus mamukai! Eina sau kaip norec i jusu mytuka biggrin.gif na tikiuos kai grisiu bent kaunietes kelios ras pora valandikiu vakare smile.gif
Atsakyti
Fudži, ačiū dėl meetuko, jei kokie kiti reikaliukai nesutrukdys būtinai pasistengsiu pasirodyt.

Šiandien buvo Amelytės baleto pasirodymas wub.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2014 01 25, 19:51)
Barbes devyndarbes jus mamukai! Eina sau kaip norec i jusu mytuka biggrin.gif na tikiuos kai grisiu bent kaunietes kelios ras pora valandikiu vakare smile.gif

Biti, as tai butinai mirksiukas.gif ar ryte ar vakre - del taves tai betkada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2014 01 25, 21:04)
Šiandien buvo Amelytės baleto pasirodymas  wub.gif .

user posted image

oooo kaip miela wub.gif
Atsakyti
Smiltpeliuke, kaip gražu wub.gif Gal ir video turit? smile.gif
Atsakyti
Labas, mamukai smile.gif

šimtas metų, pasiilgau jau jūsų smile.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2014 01 25, 20:04)
Šiandien buvo Amelytės baleto pasirodymas  wub.gif .

user posted image

Smiltpeliuke, kaip faina, laaabai gražu baletas mergaitėms wub.gif

O mes gyvenam irgi įgavusia pagreitį rutina biggrin.gif Didieji vyrai keliauja į darželį, mes su mažaisiais tupim namuose. Kažkaip "trinktelėjo" galvelėn, kai reikėjo užrašyti į darželį mažuosius, dar kartą suvokiau, kad laikas ne tai kad bėga, o skrenda ohmy.gif eina sau, man sunku pagalvot, kad jau rudenį ir mažieji mano drakoniukai greičiausiai keliaus į lopšelį blink.gif Jau puikiai laksto, lipa visur, lenda, viskas taip įdomu... Vakar buvo draugė užsukusi, juokėsi, kad mažasis kaip užsuktas, nei sekundės vietoje neišbūna, net kėdėj sėdėdamas kojom maskatuoja, atrodo su visa kede išlėks biggrin.gif Panelytė, kaip tikra dama, ramesnė kažkiek, bet charakterį turi ne prastesnį, na, visgi skorpionai biggrin.gif Kai grįžta dičkiai po darželio, tai namie kaip bičių avily, veiksmo pilni kampai, užtai kai tik su dvyniais būnam, tokia ramuma atrodo biggrin.gif Beje, kolkas atrodo, kad su dvyniais paprasčiau, nei su pametiniais, o gal jau praktika gera įgyta, tai viskas ir einasi lengvai, ramiai smile.gif na va, kol kažką paskaičiau/parašiau, girdžiu atsikėlė mano mažieji, eisim keltis, rengtis, pusryčiauti smile.gif Geros dienos visoms smile.gif

Atsakyti
Sveikos,
Smiltpeliuke, smagu Amelytei sokti! Ir vis dar nesuvokiu, kaip tau pavyksta viska sustyguoti ir dirbti. Va susirgo is pradziu vienas, paskui kitas ir sedziu namuose dvi savaites. Kokiam darbdaviui tai patiktu?!
As noreciau leisti Igne piesti (ji labai megsta, nors del gabumu abejoju). Girdejau graziu atsiliepimu apie Egles Lipeikaites akvareles mokykla. Tik mums dabar gal ir darzelio uztenka. Igne su dziaugsmu lanko visa diena. Karoliui kiek sunkiau, bet liga sutrukde pratinimasi buti darzelyje visa diena.
Atsakyti