Strazdaniuke, gerai laikomes. iki Naujuju tupesiu dar namuciuose, paskui jau i darbus kibsiu. Kol kas vasarojam pilnu tempu - jura, ezerai, kurortiniai miestukai - skinam kiekviena diena kaip saldzia uogyte, o savaitgaliais ypac. Oli i darziuka neleidziu vasara, tai smagiai leidziam laika trise kol tetis is darbu grizta.
As pati pakeiciau poziuri i mityba - jau baisiai susiimti reikejo, tai valgau daugiau vaisiu ir darzoviu. ne, ne zaliavalgiais netapom, geroj kompanijoj gera skrudinta mesyte ragaujam issijuose, bet kasdieninis racionas pakites, turiu pripazinti. rezultate turiu minus septynis kg nuo geguzes. ir i veidrodi ziureti visai miela vel
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Motiejus auga labai savarankiskas ir judrus, lyginant su Oli, ne toks prielipukas, bet smalsus - koki simta kartu aktyvesnis. auginti berniuka ir mergaite man kaip du atskiri pasauliai. megiamiausias sunelio uzsiemimas is tokiu seslesniu - zaisti su puodais, o dar geriau jeigu tai vyksta kur nors aukstai, pvz ant palanges ar stalo. juokaujam, kad dirbs vireju restorane, kuris siulo pietus danguje. knygeliu skaityti ir savarankiskai maitintis kantrybes truksta. ant puodo nesipraso, bet tai galima suprast - neinvestuoju i tai jokio laiko, nes vasara tam jo tiesiog nelieka.
Olivija auga dama su charakteriu ir tvirtais isitikinimais - nebe tiek baisu, kad paauglystej sunkeliais nueis. neliko to jos lengvo sukalbamumo, kas man labai patinka. nustojo miegoti pietu miega, vakarais luzta vos galvai pagalve pasiekus. jau visai neblogai savarankiskai skaito paprastus sakinukus. nuo rudens pplanuoju paieskoti kokiu sokiu ar gimnastikos - reikia stiprinti peciu juosta, kad koreguotusi laikysena, ne mano busima aktore kuprinasi, tai ziuriu, kaip cia but, kad ateity del to kokie keliai neuzsivertu.
Smiltpeliuke, siandien matem reklama su Oli balsu per TV3 per seriala Nuostabi meile. Amelyte saunuole, kad puikiai atlaike procedura. smagu tikriausiai nebuvo.