Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Gegužinukai

As net nagus ta proga per 30sek nusilakavau, ko nedariau jau simta metu! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tik bijau kaip man seksis su tuo trantalu barskalu seniena masiniuku be jokio air conditioning atvaziuot. Vesiuos mama, kad uz klouna Joriui pabutu kelionej, nes tam kantrybe vaziuot baigias uz 30-40min doh.gif tikiuos, ne visai nukvakus dar atvaziuosiu nuo koncertu ir zyzimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 30 liepos 2014 - 12:24
Laiku pamaciau verysad.gif Tikiuos buvo smagu!!!

Mano pagrindine naubiena,kad istojau u higienine ir deko kosmetologija:)))Kaip nori kazko,reikia nebijot pasijudint,it sekasi,ziauriai smagu!Ir dar nemokamai!!!Beje,gal kas rekomenduotumet aukle extra atvejam,tikrai neissisuksiu kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Strazdaniukė @ 2014 07 30, 21:23)
Laiku pamaciau verysad.gif Tikiuos buvo smagu!!!

Mano pagrindine naubiena,kad istojau u higienine ir deko kosmetologija:)))Kaip nori kazko,reikia nebijot pasijudint,it sekasi,ziauriai smagu!Ir dar nemokamai!!!Beje,gal kas rekomenduotumet aukle extra atvejam,tikrai neissisuksiu kitaip...

oho, kaip smagu smile.gif cia kolegijoj kazkurioj ? kiek metu mokytis ? turbut neakivaizdziai, nes dieniniam butu neimanoma su vaikais smile.gif papasakok dazniau savo ispudzius wink.gif
Atsakyti
Strazdaniuke, oho, sveikinimai didžiausi bigsmile.gif ! Kai matėmės taip be vilčių apie tuos mokslus kalbėjai, kad aš net ir neužfiksavau į kurią įstaigą stojai. Kiek ilgai tie mokslai truks ir koks maždaug grafikas? Na bet tu šaunuolė! Aš dabar vieną kursą online mokausi, įdomu ir darbui reikalinga, bet man šito vieno per akis, vakar 2 val atsiguliau, per savaitgalį nemažą namų darbą reikia parašyt, kai vaikams suplanuotas ir kino teatras, ir vandens parkas doh.gif . Gerai, kad tas mano kursas tik kelios savaitės. Kaip tik vakar pagalvojau, kad rimčiau mokytis būtų košmaras. Bet tu jau rimtai tam pribrendus buvai, jei net ir egzaminus su jaunimėliu laikei biggrin.gif . Smagu, smegenys atsigaus nuo naujų žinių, kad tik vaikai kuo mažiau sirgtų ir sesijos nestresinės būtų 4u.gif .

Faina vakar buvo su visom pasimatyt thumbup.gif . Biti, smagu kad ryžtiesi visur važiuot ir kad mama padeda visur baladotis ir vaikus padabot 4u.gif .

Beje, gi užrašiau savo abu dičkius nuo rugsėjo mokytis plaukti vaikų ir jaunimo centre. Iš daugybės grupių buvo likusios kelios vietos tik vienoj, bet kaip tik mums tinkamoj - sekmadienio rytais. Amelija labai laukia plaukimo pamokų, o Matui akyse tik keturios raidės - L-E-G-O. Mat pasakiau, kad jau kai išmoks plaukti tai galės išsirinkti kažkokį prizą. Tai jis dar į baseiną neįlipęs jau svarsto kokį prizą rinksis doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 31 liepos 2014 - 17:52
Aciu,merginos!!!
Smiltpeliuke,nesitikejau pati,maniau pateksiu i paskutini prioriteta,i slauga,pirma rasiau kineziterapija,antra kosmetologija,i sita praejau,matyt padejo aisku oagrinde valstybinis bio,ir geri moksos balai. Aha,cia Vilniaus Kolegijoj,trys metai ir aisku dieninis,gi puse koleginio mokslo praktikos.Zadu vaikus i darza pridavus mokintis,blogiausiu atveju iki penkiu,na,aisku bus praleidimu,bet extra atvejam reiks valandines aukles,gal zinot ka???Dalykai tai dauguma idomus,ir medicininiu nemazai,o is smagiuju-masazai,makiazai,manikiurai,pedikiurai,veido ivairios proceduros,zodziu,kaifas:DLabai laukiu,zinau,kad nelengva bus,bet oanasu kad patogaus meto nebebus,gi kt metais mokykla,veliau abiem mokykla,zodziu,ryzto pilna,ir motyvacijos,nes as rinkos salygu nepakeisiu,o universalesne ir sirdziai miela veikla reikalinga:D
Atsakyti
Man net sunku įsivaizduoti, kad su 20 metų senumo balais dar kažkur įmanoma įstot, atrodo, kad jie turėtų nebegaliot biggrin.gif . Biologiją aš baigdama mokyklą irgi laikiau, bet šitą tai jau turbūt tikrai reikėtų perlaikyt stojant į tokią kaip tavo specialybę, mokykloj šitą egzą kažkaip "ant durniaus" prastūmėm blush2.gif .
Aš auklių jokių nepažįstu. Bet kaži ar tau užteks valandinės kai esi viena su vaikais ir dieninis skyrius g.gif . Jei vaikai sirgs ( aišku, geriau manykim kad nesirgs) ir kokias praktikas teks praleidinėt, tai turbūt nelabai dėstytojai toleruos, juo labiau kad valstybės finansuojama vieta. Kad ir tą valandinę norint užtikrintai išlaikyt tai ko gero reikėtų sutart dėl kažkokio pastovaus valandų skaičiaus ir atlygio ir kad esant reikalui galėtų pasilikt ir pilną dieną. Nes kitaip tai vis drebėsi ar paskambinus tikrai galės arba nebus susiradusi kokio pastovesnio darbo. Pamenu, kaip Šypsenėlė (koks naujas nikas? ) rašė, kad savo mergaitėms berods tris valandines aukles turėjo, kad esant reikalui bent viena iš jų galėtų ateit doh.gif .
Uch, permainos yra gerai smile.gif. Įneša daug galvosūkių, bet atskleidžia ir naujas galimybes, galiausiai viskas kažkaip susistyguoja 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2014 07 31, 23:13)
Man net sunku įsivaizduoti, kad su 20 metų senumo balais dar kažkur įmanoma įstot, atrodo, kad jie turėtų nebegaliot  biggrin.gif . Biologiją aš baigdama mokyklą irgi laikiau, bet šitą tai jau turbūt tikrai reikėtų perlaikyt stojant į tokią kaip tavo specialybę, mokykloj šitą egzą kažkaip "ant durniaus" prastūmėm  blush2.gif .
Aš auklių jokių nepažįstu. Bet kaži ar tau užteks valandinės kai esi viena su vaikais ir dieninis skyrius  g.gif . Jei vaikai sirgs ( aišku, geriau manykim kad nesirgs) ir kokias praktikas teks praleidinėt, tai turbūt nelabai dėstytojai toleruos, juo labiau kad valstybės finansuojama vieta. Kad ir tą valandinę norint užtikrintai išlaikyt tai ko gero reikėtų sutart dėl kažkokio pastovaus valandų skaičiaus ir atlygio ir kad esant reikalui galėtų pasilikt ir pilną dieną. Nes kitaip tai vis drebėsi ar paskambinus tikrai galės arba nebus susiradusi kokio pastovesnio darbo. Pamenu, kaip Šypsenėlė (koks naujas nikas? ) rašė, kad savo mergaitėms berods tris valandines aukles turėjo, kad esant reikalui bent viena iš jų galėtų ateit  doh.gif .
Uch, permainos yra gerai smile.gif. Įneša daug galvosūkių, bet atskleidžia ir naujas galimybes, galiausiai viskas kažkaip susistyguoja  4u.gif .

Aciu uz patarimus!Tai vat as ir manau,kad reiks triju kokiu,nes kai darzelis yra moketi kazkam virs tukstancio lt kosmosas kazkoks...Smiltpeliuke,tik su 14 metu senumo balais lotuliukas.gif Jo,bio reikejo valstybinio,matkes ar chemijos ir mokyklinio uzteko,bet va i kineziterapija neuzteko,arba reikejo gaut baisiai daug...O del eigos,sunkiausia tyrbut bus pirmas men,nes jau dabar darzelis dwjuoja,kad is kart nepalikt visia dienai,*****,vaika gauna be pampersu,soskiu,valgancia pacia,ir taip sakyciau neblogai...
Atsakyti
QUOTE(Strazdaniukė @ 2014 08 01, 06:39)
Aciu uz patarimus!Tai vat as ir manau,kad reiks triju kokiu,nes kai darzelis yra moketi kazkam virs tukstancio lt kosmosas kazkoks...Smiltpeliuke,tik su 14 metu senumo balais lotuliukas.gif Jo,bio reikejo valstybinio,matkes ar chemijos ir mokyklinio uzteko,bet va i kineziterapija neuzteko,arba reikejo gaut baisiai daug...O del eigos,sunkiausia tyrbut bus pirmas men,nes jau dabar darzelis dwjuoja,kad is kart nepalikt visia dienai,*****,vaika gauna be pampersu,soskiu,valgancia pacia,ir taip sakyciau neblogai...

Na ką dejuoja... Kiek yra dirbančių tėvų, kurie nuo pirmos dienos palieka jei neturi kitų galimybių. Visiems aišku, kad bent pirmą savaitę smagiau jei galima po truputį, po pusdieniuką pratinti, bet jei neišeina tai neišeina, nepriimti negali. Bet gal nuo rugsėjo 1 d. tau dar ir nebus pilnos dienos krūvio?
Kokia tu jauniklė, pasirodo, kad egzai tik 14 metų metų senumo lotuliukas.gif . Teisybės dėlei, mano egzai irgi TIK 19 metų senumo, ne 20 cool.gif .
Valandinės auklės man visada labai sudėtingas reikalas atrodė. Kaiminystėj ne kažin ką turit, na bet labai linkiu kad atsirastų gerų patikimų žmonių, galinčių padėt 4u.gif .
Atsakyti
Praktiskai tiesiai po vidurines mes drinks_cheers.gif

Aukliu paieskoj nzn,Dar Su viena nesnekejau is sm,man Regis sauni moterus,salia musu,bet ar jai tiks...Su kuo snekejau,uztenka penkiu minuciu,kad sakyciau tikrai neaaaa,negana to kad bijosi triju,nori stabilaus atlyginimo,nemenkesnio uz nuolatinio darbuotojo,o kas jei nesirgs...nea,suksiuos jei nerasiu belekaip,tikrai...reikalavimai Dar visokie nerealus tarsi Su pora aukstuju,o is pasiulymo puses Kai jau aukle sako,"teks sedeti..."ir oan
,tai supranti,kad tie vaikai visai jai nedziaugsmas,gi "sedet" neuztenka...Na,kazkaip.
.
Papildyta:
Ai,kokia rugsejo 1 gali neit,bet pi to jau paskaitos,nesinori is kart praleidinet,priteiks Dar,Sakai,kiek senaia laikais Su mb pragastroliavom,dabar vaikai prasirgs,issivyniojom Dar ur gerais balais:)
Atsakyti
koks entuziazmas trykta is Strazdaniukes, labai fainai viskas skamba smile.gif linkiu kad ir toliau neblestu motyvacija thumbup.gif

Papasakosiu ta proga apie savo entuziazma lotuliukas.gif baigiau as savo mokslus ir nusprendziau kad noriu dirbti kokiam kaimelyje ar mazam miestelyje kur paprasti zmogeliai, mazas kolektyvas ir pan smile.gif ir stai nuo siandien dirbu tokioj vietoj, 25 km nuo vilniaus tokios ambulatorijoj smile.gif tobula, negaliu atsidziaugt, jauciuosi kaip ant sparnu smile.gif toj ambulatorijoj isvis su manim yra trys gydytojai, vienas is ju odontologas ir kelios sesutes smile.gif kaip ponia turiu savo apartamentus: laukiamaji, procedurini, savo kabineta, sesutes kabineta, viskas ko reikia smile.gif zmogeliai kaimietukai kolkas faini, daktare kuri ten dirba labai gera, viska paaiskina parodo ... smile.gif absoliuti sensacija kad i ta miesteli atvaziavo gydytoja nauja, visi aisku susidomeje, zvilgsniai sekioja kas as cia tokia lotuliukas.gif o siandien ryte atejus pirma diena i darba jau manes lauke direktore su gelem biggrin.gif tikrai nesitikejau, kad tokio demesio sulauksiu smile.gif o kiek reikejo atlaikyt spaudimo kad visa tai igyvendint, lavina tiesiog, kam tau to reikia, kur tu cia tiek vazinesi, geriau vilniuj ir pan doh.gif dabar jau gal visi nurims blink.gif
Atsakyti
Alionyte, kaip žaviai skamba naujo darbo pradžia bigsmile.gif ! Bet pribloškė tokio negatyvaus spaudimo lavina blink.gif . Čia artimieji taip spaudė ar kolegos gydytojai? Yra žmonių ir kur kas didesnius atstumus kursuojančių, 25 km tikrai ne tragedija ypač jei darbo vieta atitinka svajones. Nebent atlyginimas vos kuro išlaidas dengtų, bet turbūt nebus taip. Kad ir toliau pacientų ir valdžios pozityvumas neblėstų 4u.gif .
O kalbant apie mokslus, šiandien kaip tik per žinias girdėjau, kad universitetuose ir kolegijose liko 3.5 tūkst laisvų valstybės finansuojamų vietų blink.gif . Net įdomu būtų pamatyti nepopuliarių specialybių sąrašiuką.

Nesistebėkit, kad aš čia tiek rašinėju paskutiniu metu lotuliukas.gif . Kaip minėjau, mokausi vieną kursą internetu, tai vis įlendu čia prasiblaškyti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2014 08 02, 00:38)
Alionyte, kaip žaviai skamba naujo darbo pradžia  bigsmile.gif ! Bet pribloškė tokio negatyvaus spaudimo lavina  blink.gif .

didziausias spaudimas aisku is vyro tevu, jau tiek prisiklausiau kad siaubas doh.gif iki tokio lygio, kad labai nesaugu su masina TOKI atstuma vazinet ir mano vaikai naislaiciais liks ... o dar kai suprato kad atlyginimas ten toks pats kaip vilniuj tai isvis zado neteko kam man to reikia biggrin.gif is aplinkiniu daug nuostabos sulaukiau ir klausimo KODEL ? smile.gif aj, bet ne visiem gi turiu aiskint apie savo svajones, siuo atveju alga nebuvo svarbiausias faktorius smile.gif dziaugiuosi atlaikius spaudimas, vyras laimingas, kad zmona svytinti, tai kaip ir svarbiausia smile.gifsmile.gif
Atsakyti