Smiltpeliuke, pirma mintis perskaicius kad TB issiveze vaikus buvo kad koks saunus vyras su tokiu maziuku vaziuoja, o paskui tik zvilgt i liniuote kad tam maziukui jau cieli trys metai.... kur tas laikas taip skuodzia??? as labai pasiilgstu to pabuvimo vienai.... kai gyvenom kaune tai bent pora kart metuose diedulis su vaikais isvaziuodavo pas tevus ir as pabudavau viena, o dabar
o siaip mes gyvenam gerai visko zinoma buna, bet is esmes toks relaaaaxas nuolatinis... niekur neskubam, nebesitampom, kartais ant saves pikta kad va nieko nebedarom prie namo, bet guodziu save kad cia vis dar nepraeinanti euforija i kazkada ji baigsis ir toliau krapstinesimes kazkaip nusimato turinga vasara... niekur toli nevaziuosim bet veiklu prisigalvojom jau vos ne savaitgaliu tikslumu
bernai auga gerai, kasparas sportininkas baisus, simas irgi bando ji vytis esam visi sveiki o tai svarbiausia
as nuo velykiu pradejau rytais vaiksioti... pradzioj su suniu, dabar atsirado drauge, kuri atvaziuoja kasryt pas mane ir nueinam stabiliai po 5km nuotaikos gereja, smegenys issivedina, kasryt sutinkam stirtna ar zuiki, paskutiniu metu per langa stebim gerviu pora...
aisku pasiilgstu kartais beprotiskesnio tempo, bet...
kazkada cia nusimato kelione i kauno puse tai sakiau reiks vel uzsukti i azuolyna nusifotografuoti ant musu medinio sostuko... jau tikriausiai kokiu triju metu tarpas bus nuo paskutines foto, ir su bernais jau sunkiai betilpsim.... bet vistiek smagu
va teip ir gyvenam
QUOTE(biti atskrend @ 2014 06 09, 13:08)
Skaidra, po berods tryliktosios savo plaukimo pamokos, gavo sertifikata, nes iveike 5 metrus be jokios pagalbos Prisimenant jog pradejo bijodama pasileist net su visokiais pripuciamais pribumbasais apvyniota, su asarom ir tt, tai cia didziulis pasiekimas mano akim! Dabar jau ir soka i vandeni drasiai, ir panerti nebijo trumpai
smagu, kad taip puikiai sekasi Skaidrutei
Mano Patrikui irgi labai patinka baseinas... kadangi keletas vaikų grupėje plaukia jau neblogai tai nusprendė juos vestis į didelį baseiną, nes prieš tai mokėsi tokiam "varlinyke" kaip as įsivaizduoju tai va, pirmą kartą aišku nenuėjo, nes gi jam aplinkos pakeitimas yra tragedija, kitą kartą liepėm vest kaip jis ten bežliumbtų ir atsikalbinėtų. Tai jau keliskart treniravosi didžiajam baseine, Patas patenkintas, nebaisu, mokytoja sako, kad labai puikiai sekasi sakė labiausiai jam patinka ant nugaros plaukiot, nes reikia atsipalaiduoti ir tada tik guli ir daryt nieko nereikia
Sveikos Truputį atgijo temutė Prisiduosiu ir aš Gyvenam gerai, vaikai auga neišpasakytai greitai. Dar vasarėlę paatostogausim, o nuo rugsėjo visa ketveriukė jau keliaus į daržą
Smagu Smiltepiuke buvo skaityti, kaip pailsėjai VIENA ir aš jau kartais pasvajoju pabūti viena, visiškai viena bent porą dienelių nu, kaip Fudži sakė, KADANORS
Smagu Smiltepiuke buvo skaityti, kaip pailsėjai VIENA ir aš jau kartais pasvajoju pabūti viena, visiškai viena bent porą dienelių nu, kaip Fudži sakė, KADANORS
Sveikos! Kad jau prakalbot apie pabuvima be vaiku, tai pasigirsiu - esu Ciuriche antra savaite komandiruotej viena Neisivaizduojat koks kaifas po sunkios dienos grizt i viesbuti, nusimaudyt ir gulet ant lovos kojas istempus! Nors dienom tempas nerealus, pumpuoju nauja informacija sau i smegenis nerealiais kiekiais, bet tas atitrukimas nuo namu yra kazkas toookio o paskutines svaites buvo labai sunkios. Pardavem viena masina, teko dalintis viena, be to pasikeite darbo grafikas, vaikams vel grafikas keites, man naujas darbas, Beno kasdieniniai riksmai ir t.t. buvau jau "ant ribos" uztat labai reikejo to atitrukimo. Be to ir atostogu visus metus neturejau, bet kas nerealiausia, kad naujasis sefas sutiko isleisti atostogu liepa, tai irgi dumsim prie juros
Strazdaniuke, pasidalink kas per japoniska dieta? As irgi senai grizau i priesnestumini svori, bet noris dar numest. Ir zadu pradet begiot. Jau kelis kartus ejom su vaikais i stadiona vakarais, tai Amelija pati nerealiausia, nes apibega bent pora ratu su pertraukom
Man paskambino ir pakviete, taip, kad buvau uzsirekomendavus pries iseidama vaiku gimdyt. Cia man geriausias ivertinimas, kad zmones, jau su manim dirbe, pasikviete vel. O kaip seksis, bus matyt, esu pilna jegu padaryt viska kuo geriau. Ir esu ten, kur visada norejau but. Kol kas dar pati netikiu kaip cia man pasiseke
Linkejimai visoms!
Strazdaniuke, pasidalink kas per japoniska dieta? As irgi senai grizau i priesnestumini svori, bet noris dar numest. Ir zadu pradet begiot. Jau kelis kartus ejom su vaikais i stadiona vakarais, tai Amelija pati nerealiausia, nes apibega bent pora ratu su pertraukom
QUOTE(biti atskrend @ 2014 05 26, 10:27)
Rugiuks, saunuole tu! Ar lengviau darba buvo rast siek tiek kad ir kazka kita padirbus?
Man paskambino ir pakviete, taip, kad buvau uzsirekomendavus pries iseidama vaiku gimdyt. Cia man geriausias ivertinimas, kad zmones, jau su manim dirbe, pasikviete vel. O kaip seksis, bus matyt, esu pilna jegu padaryt viska kuo geriau. Ir esu ten, kur visada norejau but. Kol kas dar pati netikiu kaip cia man pasiseke
Linkejimai visoms!
Sveikos! Smagu girdeti,kad visom taip sauniai sekas! bendras fonas,kad vaikai jau musu labai dideli,nes mums visokiu veiklu atsirade,ir kokie vaiku pasiekimai,jegele!
Rugiuk,dietos reziume-baltyminis dvieju sav pusbadis,kuris itin isjudina medziagu apykaita,bet kai svoris normalus,daugiau triju keturiu kg neprarandi,bet neatauga;)Laukiu darzelin kai visi iseis,galesiu irgi sportuot!Dabar sveriu 75 vietoj 90,pries Gk buvo 79,tai rojus beveik,labai fainai,yra kas nepazista,na,grazu:)
O as laukiu su dvyliktokais biologijos valstybinio rezultatu,svajoju mokintis,tik tokiam rimtam reikalui mazokai ruosiaus-puse metu,tad rezultatai nebus stebuklingi ir vargiai uzteks,bet vien pabandymas medalio vertas:)Pamatai kiek laiko praejo ir kokie vaikai buvom mokykla baige,man dvyliktokai sake JUS ir egzaminuotojai klause ka veikiu:DBuvo labai idomu!
Vaikai auga,G ruosias savaitgali pirmam Aikido egzaminui,abu dickiai darzelinukai,nors neitin dziaugiasi darzeliu,bet visi,net as,siais metais visi radom nauju draugu,draugiu:)Liucija kaip visad paiso,Sniege tvorom laigo,nieko labai naujo:)))
Del vienumos-kartais ir man patinka be vaiku palakstyti,gana retai gaunasi,kai mamyte isleidziano siaip su Sniege visur arba su visais:)O laimingiausios dienos,kai VISI bunam,ivertini viska is naujo,na,jokios kasdienybes,noris dar ir dar visko:)
Tokios naujienos is musu:)
Ar bus mokiniu rudeni???G tai dar neis,vieni metai bus rojus-visi vienam darze:)))
Rugiuk,dietos reziume-baltyminis dvieju sav pusbadis,kuris itin isjudina medziagu apykaita,bet kai svoris normalus,daugiau triju keturiu kg neprarandi,bet neatauga;)Laukiu darzelin kai visi iseis,galesiu irgi sportuot!Dabar sveriu 75 vietoj 90,pries Gk buvo 79,tai rojus beveik,labai fainai,yra kas nepazista,na,grazu:)
O as laukiu su dvyliktokais biologijos valstybinio rezultatu,svajoju mokintis,tik tokiam rimtam reikalui mazokai ruosiaus-puse metu,tad rezultatai nebus stebuklingi ir vargiai uzteks,bet vien pabandymas medalio vertas:)Pamatai kiek laiko praejo ir kokie vaikai buvom mokykla baige,man dvyliktokai sake JUS ir egzaminuotojai klause ka veikiu:DBuvo labai idomu!
Vaikai auga,G ruosias savaitgali pirmam Aikido egzaminui,abu dickiai darzelinukai,nors neitin dziaugiasi darzeliu,bet visi,net as,siais metais visi radom nauju draugu,draugiu:)Liucija kaip visad paiso,Sniege tvorom laigo,nieko labai naujo:)))
Del vienumos-kartais ir man patinka be vaiku palakstyti,gana retai gaunasi,kai mamyte isleidziano siaip su Sniege visur arba su visais:)O laimingiausios dienos,kai VISI bunam,ivertini viska is naujo,na,jokios kasdienybes,noris dar ir dar visko:)
Tokios naujienos is musu:)
Ar bus mokiniu rudeni???G tai dar neis,vieni metai bus rojus-visi vienam darze:)))
Labas vakarėlis ,
Kaip smagu paskaitinėti apie tokias įvairias gegužinukų ir mamukų veiklas! Mes vakar grįžom iš Vokietijos, važiavom sava mašina. Dabar vėl džiaugiamės namais, vėliau į pajūrį važiuosim, o paskui užsiimsim dantų taisymais, visokiais vizitais pas gydytojus (profilaktikai, pažymoms ir t.t.) bei vietinėmis pramogomis.
Nerealu, kad jau ir Strazdaniukės, ir Aime mažyliai keliaus į daržiuką. O aš paskaičiavau, kad Matui liko paaugti 36 cm ir bus mano ūgio, tai čia max kokie 4 metai .
Aš irgi labai noriu savo dičkius leisti į plaukimo pamokėles. Reikės bandyt užrašyt jaunimo centre arba Lazdynų baseine nuo rudens. Matas, aišku, sako, kad nenori, nors šiaip vandenį mėgsta, bet niekas jo neklaus , čia vienas iš tų dalykų, kuriuos išmokti būtina. O jei eis kartu su Amelija, tai turėtų būti jiems visai smagu.
Kaip smagu paskaitinėti apie tokias įvairias gegužinukų ir mamukų veiklas! Mes vakar grįžom iš Vokietijos, važiavom sava mašina. Dabar vėl džiaugiamės namais, vėliau į pajūrį važiuosim, o paskui užsiimsim dantų taisymais, visokiais vizitais pas gydytojus (profilaktikai, pažymoms ir t.t.) bei vietinėmis pramogomis.
Nerealu, kad jau ir Strazdaniukės, ir Aime mažyliai keliaus į daržiuką. O aš paskaičiavau, kad Matui liko paaugti 36 cm ir bus mano ūgio, tai čia max kokie 4 metai .
Aš irgi labai noriu savo dičkius leisti į plaukimo pamokėles. Reikės bandyt užrašyt jaunimo centre arba Lazdynų baseine nuo rudens. Matas, aišku, sako, kad nenori, nors šiaip vandenį mėgsta, bet niekas jo neklaus , čia vienas iš tų dalykų, kuriuos išmokti būtina. O jei eis kartu su Amelija, tai turėtų būti jiems visai smagu.
Smiltpeliuke,bet tai Tu gi auksta,tai koks Mato ugis:0? Zinai,man kai Timukui metai suejo,atrode,kad va,jau jai lengviau,ir as laukiu:D
Del plaukimo,tai maniskiai visai nenori,nei kiek,tai palauksiu pora metu ir leisiu abu,del ismokimo plaukti,nes maudytis nemegsta ypac Gk:DBet taip visad buvo...
Del plaukimo,tai maniskiai visai nenori,nei kiek,tai palauksiu pora metu ir leisiu abu,del ismokimo plaukti,nes maudytis nemegsta ypac Gk:DBet taip visad buvo...
Strazdaniuke, Matas dabar 137 cm.
Įsivaizduoju kaip jums visiems smagu kai grįžta tėvelis ir galit būt visi kartu. Kiek dienų jis pabūna grižęs? Mes dabar irgi labai mėgaujamės kai nuo ryto iki vakaro esam kartu ir niekur nereikia skubėti. Po labai intensyvaus darbinio / mokyklinio/ darželinio pusmečio dabar palaima ir sriubas virti, ir blynus kepti, ir indus plauti .
Akvilyte, jūsų kasdienybė irgi nerealiai skamba. Man net sunku įsivaizduoti tą gyvenimą vienkiemyje, man rodos aš bijočiau . Bet čia tik dėl to, kad aš nepratus, labai džiugu kad susikūrėt savo rankom tai, apie ką svajojot. Ar vidaus jau visa apdaila baigta? Baisiai smalsu būtų pamatyt viską. Galvojam kada iki Tervetės pašokt, gal ir jus tuo pačiu aplankyt galima būtų ?
Įsivaizduoju kaip jums visiems smagu kai grįžta tėvelis ir galit būt visi kartu. Kiek dienų jis pabūna grižęs? Mes dabar irgi labai mėgaujamės kai nuo ryto iki vakaro esam kartu ir niekur nereikia skubėti. Po labai intensyvaus darbinio / mokyklinio/ darželinio pusmečio dabar palaima ir sriubas virti, ir blynus kepti, ir indus plauti .
Akvilyte, jūsų kasdienybė irgi nerealiai skamba. Man net sunku įsivaizduoti tą gyvenimą vienkiemyje, man rodos aš bijočiau . Bet čia tik dėl to, kad aš nepratus, labai džiugu kad susikūrėt savo rankom tai, apie ką svajojot. Ar vidaus jau visa apdaila baigta? Baisiai smalsu būtų pamatyt viską. Galvojam kada iki Tervetės pašokt, gal ir jus tuo pačiu aplankyt galima būtų ?
Laaabas!
smiltpeliuke, mes savaitgalius baseine praleidziam sestadieni vienas vaikas, sekmadieni kitas. Tiesa pasakius, biski uzkniso jau taip. Nuo rugsejo bandysiu visaip derint, kad viena diena butu.
Kur Vokietijoj buvot? Ka matet, ka nuveiket? Gal kokia foto i fb?
rugiuks, labai dziaugiuosi del taves, smagu tikrai, kad sugrizai i savas vezias!
O as ryt einu i pokalbi su savo vadovu del grizimo i darba. Ziuresim, ka cia susnekesim, kaip viska sutarsim. Nes i mano vieta kita mergina yra priimta, idomu kaip cia viskas gausis
As absoliuciai vengiu dar per daug galvot kaip Jori paliksiu darzely. Jis man toks dar maziukas. Kaip faina butu dar pusmeti ji paaugint, nu bet niekaip su pinigais neissisuktume net su didziausiais norais.
Bet jau dabar jis toks, kad vis daugiau supranta, aktyviai vis kazka ismoksta. O kai sese salia, visas veidelis nusvites issisiepes buna! Ka sese kvailesnio padaro, tuo daugiau jam laimes! Dalinausi ir fb, bet kas neturit, palinksminsiu su mano linksmuoliu video
smiltpeliuke, mes savaitgalius baseine praleidziam sestadieni vienas vaikas, sekmadieni kitas. Tiesa pasakius, biski uzkniso jau taip. Nuo rugsejo bandysiu visaip derint, kad viena diena butu.
Kur Vokietijoj buvot? Ka matet, ka nuveiket? Gal kokia foto i fb?
rugiuks, labai dziaugiuosi del taves, smagu tikrai, kad sugrizai i savas vezias!
O as ryt einu i pokalbi su savo vadovu del grizimo i darba. Ziuresim, ka cia susnekesim, kaip viska sutarsim. Nes i mano vieta kita mergina yra priimta, idomu kaip cia viskas gausis
As absoliuciai vengiu dar per daug galvot kaip Jori paliksiu darzely. Jis man toks dar maziukas. Kaip faina butu dar pusmeti ji paaugint, nu bet niekaip su pinigais neissisuktume net su didziausiais norais.
Bet jau dabar jis toks, kad vis daugiau supranta, aktyviai vis kazka ismoksta. O kai sese salia, visas veidelis nusvites issisiepes buna! Ka sese kvailesnio padaro, tuo daugiau jam laimes! Dalinausi ir fb, bet kas neturit, palinksminsiu su mano linksmuoliu video
QUOTE(biti atskrend @ 2014 06 26, 23:29)
Biti, oj kaip suprantama, juk jis dar toooks mažytis Aš va dabar vis pagalvoju, nu kad dar man maži mano dvynukai, bet jau teks nuo rudens keliauti į darželį, o prieš metus tai būtų baisu net pagalvot apie darželius ar aukles... bet pas mus tai net ir darželių tokiems mažiems nėra, pas jus gal kitaip viskas, o ir situacija tokia, kad reikia... viskas bus gerai, dar visa vasara prieš akis
Jooo Aime, as jau po pokalbio su darbdaviu. Tai nuo rugsejo galo grisiu i darba 3d x sav. Joris nuo spalio i darziuka tas tris dienas eis, Skaidra i pusryciu grupe ir i popamokine iki 6 vakaro. Na bet nors tiek, kad tik 3 dienas. Tada 4 busim kartu. O darze jau jo laukia-eis i ta pati kur Skaidra ejo
Biti,kaip gaila,kad nera galimybes Dar paaugti namuose,bet tokios salygos kaip 3 k savaitej atrodo labai patraukliai,ir gal viskas kitaip,Kai sistema pritaikyta;)Man Regis Dar Sniege dvieju per maza,bet jau nuspresta,as jau savo planus susirikiavus...
Smiltpeliuke,tetuka turim visom vaikam ir mum svarbiausiom progom,siaip mazdaug viena savaitgali per menesi ar tris savaitesi,pvz si,Kai Gabrielius laike aikido egzamina ir jam labai reikejo tuo metu tecio salia.Patenkintas iki ausu,gavo teise vilketi balta apranga-keigoki,kaip kimono,pamatem kiek visko ismojo per metus:))) O as tai ka,ipratau,medaus menuo amzinas:)))pasiilgstam be galo vieni kitu,kaip kitaip.
Smiltpeliuke,tetuka turim visom vaikam ir mum svarbiausiom progom,siaip mazdaug viena savaitgali per menesi ar tris savaitesi,pvz si,Kai Gabrielius laike aikido egzamina ir jam labai reikejo tuo metu tecio salia.Patenkintas iki ausu,gavo teise vilketi balta apranga-keigoki,kaip kimono,pamatem kiek visko ismojo per metus:))) O as tai ka,ipratau,medaus menuo amzinas:)))pasiilgstam be galo vieni kitu,kaip kitaip.