Labas geguzinukes!Sveiki visi sesiametukai ir tuoj busiantys!
Temute nurimus,man irgi atrodo,kad jau paskutine temele,kiek cia musu beliko;visos jau savuose reikaluose paskende,istikimiausios su mazais vaikuciais:)Aisku,idomu,kaip kam sekas...
Quantum,saunuole,sveikinimai!!!Jega tas trecias,jokio streso,grynas balzamas sirdziai,kaip kazkada sake Smiltpeliuke!
Mes tai sakyciau visai sauniai. Gabrielius labai per paskutini pusmeti subrendo,na,galima isivaizduot,jei leidziam savaitei i aikido stovykla miske ir ji treneris ima,pati jauniausia:),na,mano galva mokykla butu pats tas,bet jau velu galvot:)Gimtadienis buvo namie su pripuciama pilim,vaisem ir daaaug berniuksciu,dovanu gavo issvajota lego chima rinkinuka:)Liucija irgi darzelinuke,dailininke mano:)Sniege turbo,laipo tvorom,duksta,na,pati smarkiausia,nors maziuke visa,bet labai drasi ir linksmuole:)As gerai,visokius planelius rezgu i tolimesne ateiti,kuriu link reik padirbet,atradus jegu ir laiko...Ai,kazkada sakiau,kad laikiaus japoniskos dietos,tai nuo jos pradejus,per pusmeti grizau i priesvaikini svori ir dar truputi maziau,ir labai pagelbejo Rugiuko paprotinimas del vakariniu saldumynu,tai aciu,jauciuos labai sveikai ir sau graziai vel;)
Smiltpeliuke,sulaukiam tecio,aisku,kaip kitaip,ipratom mes jau prie ritmo,nesunku man su vaikais,pasiilgstam aisku vieni kitu ziauriai,tai megaujames medaus menesiais kvadratu,kai susitinkam,zodziu,viskas sauniai,aisku,vyrui gerokai sunkiau,as tai linksmuolius musu kasdien matau ir nereik sukt galvos kaip i darbus skubet ir grand seimyna ismaitint ir t.t.
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Smiltpeliuke,as Tavo nebeturiu kontaktu,telefonas skendo,gedo ir t.t.,tai jei gali,brukstelk ar skambtelk,susibeksim!
[COLOR=red]Gyvenimas-stebuklas...