Labas, mamukai,
Nors diena jau į pabaigą, na bet vis tiek - su švente
.
Biti, kaip įdomu pažiūrėt į Skaidrutės darbus
. Ačiū, kad nepatingėjai pafotografuot ir įkelt. Lietuviškai sistemai labai neįprasta, bet savo darbe aš jau pripratau, kad 5-6 metų vaikiukai jau mokinukai. Britų programa, man rodos, dar intensyvesnė. Įdomu kodėl Skaidrutė visur taip spalvotai rašo? Kai kur žodyje net kiekviena raidė skirtingos spalvos, turėtų užimt daug laiko kaskart keičiant rašymo priemonę
. Čia tokia mokytojų mintis buvo kad žaismingesnis, vaikams patrauklesnis rašymas būtų ar jūs pačios sugalvojot?
Amelytė viršuj jau 4 dantų neturi, bet priekiniai du nuolatiniai jau iki pusės išlindę, tai ne taip ilgai ir buvo su ta firmine "pirmokiška" bedante šypsena
. Man iškritę viršutiniai dantys visada asocijuodavosi su pirma klase, o dabar va kaip viskas anksti... Iš viso Amelija pametusi 8 dantukus, tiek pat kiek Matas
.
Strazdaniuke, smagu, kad susirikiavai savo mintis ir gerai laikaisi su savo trijule. Na o kas belieka jei nieko pakeist negali, verkšlent ir depresuot prabanga būtų kai namie veiksmas non stop.
Mes irgi gerai laikomės. Išleidom šiandien MB į komandiruotę ir mėgavomės šventine diena tiek lauke, tiek namie.
Ilja, ar dirbsi pavasarinėj mamų mugėj? Važiuosi į Vilnių?