Sveikos, kaip gyvuojat? "Žiema" baiginėjasi
Mano paskutinio mėnesio užsiėmimas (turbūt labai didelė nuotrauka įsikels... neleidžia photobucket sumažint)
Mėnule, gražu, darbelio nemažai įdėta
Su mūsų diena - su kovo 8-ąja
Su mūsų diena - su kovo 8-ąja
Labas damos,
vel apmire temute..
menule, geras ior grazus uzsiemimas, buvau kazkada uzsibizinus ir megzt,bet gi ka nemoku
mano fronte nieko gudro, namai ,darbai, namai
vel apmire temute..
menule, geras ior grazus uzsiemimas, buvau kazkada uzsibizinus ir megzt,bet gi ka nemoku
mano fronte nieko gudro, namai ,darbai, namai
Sveikos,
Na ką ir vėl reikės laikrodį sukti
Mes po velykų dar į sanatoriją ruošiamės, gal bus lengviau adaptuotis laike, kai nereikės 6 val keltis
Mes po velykų dar į sanatoriją ruošiamės, gal bus lengviau adaptuotis laike, kai nereikės 6 val keltis
QUOTE(Mėnulė @ 2015 03 23, 13:12)
Sveikos,
Sveikos.
mano vaikas savaitgaliais miega iki 7:00. Tikiuosi laikui pasikeitus kelsis 8:00
QUOTE(Mėnulė @ 2015 03 23, 12:12)
Sveikos,
aha buvau jau pamirsus. bet manes tai neitakoja kazkaip..
vaikui sanatorija ar tau?
QUOTE(Li @ 2015 03 23, 13:28)
Sveikos.
mano vaikas savaitgaliais miega iki 7:00. Tikiuosi laikui pasikeitus kelsis 8:00
Tikėtis visada galima Gal taip ir bus, niekad nežinai, kaip su tais vaikais gausis
QUOTE(grange @ 2015 03 23, 13:40)
aha buvau jau pamirsus. bet manes tai neitakoja kazkaip..
Mums (man ir R) tai labai skirtumas yra. Kai mes pelėdos, tai jau tas ankstyvas kėlimasis brrr...
Vaikui. Bet iki 7 metų gali važiuoti ir kartu būti lydintis asmuo, tai ir važiuoju kartu.
Sveikos,
Menule o kas Jums yra,kad i sanatorija vaziuojat? praleidau,sorriukas
Menule o kas Jums yra,kad i sanatorija vaziuojat? praleidau,sorriukas
niu kaip baltos ir pūkuotos ciocės laikos
nebeįdomu, kad tema aprimus, grįžkit namučio
kaži kaip streamy, ar dar nepabyrėjo, gi kažkada turi turėt gegužę..
nebeįdomu, kad tema aprimus, grįžkit namučio
kaži kaip streamy, ar dar nepabyrėjo, gi kažkada turi turėt gegužę..
Labas dienas damos
Pabirejo pabirejo. Jau pries savaite. Tik va grizau namo tik pries kelias dienas. Siaip viskas gerai. AUga mergina, valgo miega ir kakoja
Kas pas kitas naujo?
Pabirejo pabirejo. Jau pries savaite. Tik va grizau namo tik pries kelias dienas. Siaip viskas gerai. AUga mergina, valgo miega ir kakoja
Kas pas kitas naujo?
QUOTE(Streamy @ 2015 05 13, 08:44)
Labas dienas damos
Kas pas kitas naujo?
Kas pas kitas naujo?
Kaip smagu, sveikinimai. Kokios reakcijos kitų šeimos narių? Vardą jau išrinkote?
Pas mus pasiruošimas darželio išleistuvėms Mokyklinės uniformos siuvimas, užsirašymai pas gydytojus pažymai suorganizuot... sunku patikėt, jau į pirmą klasę...
Atsimenu, kaip Flora saviškę leido Ir dabar pačiai tos pačios baimės, nerimas, kaip ten kas bus, kaip jis ten išgyvens
QUOTE(Streamy @ 2015 05 13, 08:44)
Kas pas kitas naujo?
Kas pas kitas naujo?
Oo, sveikinimai (čia iš tos serijos, kad kol pasveikini jau žėk ir dantys dygsta )
Pas mus nieko naujo, po truputį augam ir tiek Prasirgom visi kosuliais baisiais, pati net antibiotikus gėriau, dabar jau tik mažasis pakosėja