Labukas, tylenės Taip ir tylėsim iki Kalėdų, kol sveikinimai prasidės
Greit pasakokit, ką su vaikais (~1,5-2 m.) namuose veikti, kuo užimti. Kartais man atrodo, kad jai su manim per visą dieną nuobodu Nu negaliu visą dieną šokti ir dainuoti, kad ir kaip norėčiau, tiksliau, kad ir kaip ji to norėtų Einam į baseiną ir muzikos mokyklėlę, tai papramogauja kažkiek, bet namuose vistiek tas pats per tą patį...
QUOTE(raskilele @ 2014 11 20, 14:07)
Labukas, tylenės Taip ir tylėsim iki Kalėdų, kol sveikinimai prasidės
Greit pasakokit, ką su vaikais (~1,5-2 m.) namuose veikti, kuo užimti. Kartais man atrodo, kad jai su manim per visą dieną nuobodu Nu negaliu visą dieną šokti ir dainuoti, kad ir kaip norėčiau, tiksliau, kad ir kaip ji to norėtų Einam į baseiną ir muzikos mokyklėlę, tai papramogauja kažkiek, bet namuose vistiek tas pats per tą patį...
Hmmmm, blyn kaip jau neprisimenu Šukuosenas darydavomės, knygutes skaitydavom, lego duplo labai į trasą eidavo
Sveikos Ale tikrai, kad ismire temute,bet anksciau ar veliau turejo tas ivykti
Raskilele, piesimas piesukais, kreidutem, dazais, lipdymas, Lego duplo, puzzles., lipdymas lipduku, va cia bet kada ir bet kur, tik duok. Maniskei tai labai tvarkytis su manim patinka, tai mes ir langus kartu valom ir siurbiam, ir valgyt kartu darom ir skalbiames
Cheriuke, kaip tu? Kaip tavo pilvuzas? Jau gi finiso tiesioji visai, kelios savaiteles beliko ane? Speju, kad bet kada ir gimdyti gali jau :
Raskilele, piesimas piesukais, kreidutem, dazais, lipdymas, Lego duplo, puzzles., lipdymas lipduku, va cia bet kada ir bet kur, tik duok. Maniskei tai labai tvarkytis su manim patinka, tai mes ir langus kartu valom ir siurbiam, ir valgyt kartu darom ir skalbiames
Cheriuke, kaip tu? Kaip tavo pilvuzas? Jau gi finiso tiesioji visai, kelios savaiteles beliko ane? Speju, kad bet kada ir gimdyti gali jau :
QUOTE(Streamy @ 2014 11 20, 20:30)
Uff, gerai aš Pūkšiu vis dar Šią savaitę tik sloga atkankino, bet dabar jau lyg ir geriau
Oficialiai jau nuo šiandien galiu ir gimdyti, bet dar noriu gruodžio sulaukti
Super namu darbai :
Mėnule, labai gražu
Streamy, kaip savijautos?
Streamy, kaip savijautos?
Ačiū O idėjų dovanoms nebus?
QUOTE(Mėnulė @ 2014 12 08, 16:32)
Ačiū O idėjų dovanoms nebus?
Aš šiemet tik MB pižamą ir dukrai lėlę dovanosiu. Viskas. Daugiau neturiu nei jėgų, nei fantazijos kažką galvoti
Cherry, as jau puskuoju, *****, pilvas lipa p[er virus ir virsija visas normalias ir protu suvokiamas ribas kazkaip labia naksti ir labia staigiai. Na bet ko noret, trecias gi
O pati kaip? jau ant dienu
Menule, dukriukui lego, vyresneliui skutimosi rinkini vyrui nieko, nebent rasiu kur pakeliui kokius kvepalus. O toliau dar nezinau, nesigalvoja man siemet...
Menule, dukriukui lego, vyresneliui skutimosi rinkini vyrui nieko, nebent rasiu kur pakeliui kokius kvepalus. O toliau dar nezinau, nesigalvoja man siemet...
QUOTE(Streamy @ 2014 12 08, 17:59)
Cherry, as jau puskuoju, *****, pilvas lipa p[er virus ir virsija visas normalias ir protu suvokiamas ribas kazkaip labia naksti ir labia staigiai. Na bet ko noret, trecias gi
Nu jo, anksti dar tau pūškuoti
Aš tai sėdžiu ir tiksiu. Kas belieka
QUOTE(Streamy @ 2014 12 08, 17:59)
jau toks didelis nu ir kada spėjo
QUOTE(CherryLips @ 2014 12 08, 18:43)
Aš tai sėdžiu ir tiksiu. Kas belieka