Aciu merginos
Streamy pupa uogai valio gal rysies dar vienam?
Su mielu noru, tik va kaip ji pasigaminti
QUOTE(Streamy @ 2014 08 27, 10:53)
Su mielu noru, tik va kaip ji pasigaminti
PAgal mano patirtį, tai reikia išparceliuoti visus vaikiškui daiktus kiek turi, ir prisikurti rimtų planų, ir tada pyst ir gaunasi
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 27, 10:35)
PAgal mano patirtį, tai reikia išparceliuoti visus vaikiškui daiktus kiek turi, ir prisikurti rimtų planų, ir tada pyst ir gaunasi
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 27, 10:35)
tu baik juokauti...mano planuose tai nebėra jau leliukų....viską porceliuoju lauk.... Tai, jei ką, savo ,,galimybes" perleidžiu norinčioms
QUOTE(Flora7 @ 2014 08 27, 13:35)
tu baik juokauti...mano planuose tai nebėra jau leliukų....viską porceliuoju lauk.... Tai, jei ką, savo ,,galimybes" perleidžiu norinčioms
nu prie viso to dar reik ir nenaudoti prevencinių priemonių
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 27, 13:14)
nu prie viso to dar reik ir nenaudoti prevencinių priemonių
tai taip, taip, ale, žinai, kad neprisikarksėčiau apie uždarytus fabrikus... pfu pfu pfu, sakau, perleidžiu norinčioms, tikiuosi, ten danguje, užfiksuos tą mano perleidimą
Sveikos, ar sveikos?
Mes su greituke penktadienį pasivažinėjom
mažiui 40,3 sukilo, rankos, kojos ėmė šalti...pasyvus gulėjo, tai persigandau, paskambinau gyd. liepė greitukę kviesti, tai tik vakar paleido..., žodžiu, gerklė, plius stomatitas...sunkiai jam, 3 aras iš viso nevalgė, vakar grįžom namo, tai vakarienės šiek tiek jau kirto, džiaugiausi iki negalėjimo... Žodžiu, toliau persekioja mus ligos
Gerai, kad vyras buvo, tai išleido dukrą į mokyklą....
Kaip jūsų rugsėjo pirmoji?
Mes su greituke penktadienį pasivažinėjom
mažiui 40,3 sukilo, rankos, kojos ėmė šalti...pasyvus gulėjo, tai persigandau, paskambinau gyd. liepė greitukę kviesti, tai tik vakar paleido..., žodžiu, gerklė, plius stomatitas...sunkiai jam, 3 aras iš viso nevalgė, vakar grįžom namo, tai vakarienės šiek tiek jau kirto, džiaugiausi iki negalėjimo... Žodžiu, toliau persekioja mus ligos
Gerai, kad vyras buvo, tai išleido dukrą į mokyklą....
Kaip jūsų rugsėjo pirmoji?
Sveikos
Flora tavo mazajam
Flora tavo mazajam
QUOTE(ing. @ 2014 09 03, 15:46)
ačiū, mums jau geriau, valgė mažius šiandien, apetitas taisosi, burnytė gyja, nuotaika kitokia
Oi Flora, sveikatytes maziui. Mums irgi buvo stomatitas slyksti liga