Įkraunama...
Įkraunama...

Baltų ir pukuotų ciocių gūžta

Aciu merginos oro_buckis.gif
Atsakyti
Streamy wub.gif pupa uogai valio 4u.gif gal rysies dar vienam? biggrin.gif
Atsakyti
Su mielu noru, tik va kaip ji pasigaminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2014 08 27, 10:53)
Su mielu noru, tik va kaip ji pasigaminti biggrin.gif

PAgal mano patirtį, tai reikia išparceliuoti visus vaikiškui daiktus kiek turi, ir prisikurti rimtų planų, ir tada pyst ir gaunasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 27, 10:35)
PAgal mano patirtį, tai reikia išparceliuoti visus vaikiškui daiktus kiek turi, ir prisikurti rimtų planų, ir tada pyst ir gaunasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 27, 10:35)
PAgal mano patirtį, tai reikia išparceliuoti visus vaikiškui daiktus kiek turi, ir prisikurti rimtų planų, ir tada pyst ir gaunasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tu baik juokauti...mano planuose tai nebėra jau leliukų....viską porceliuoju lauk.... Tai, jei ką, savo ,,galimybes" perleidžiu norinčioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2014 08 27, 13:35)
tu baik juokauti...mano planuose tai nebėra jau leliukų....viską porceliuoju lauk.... Tai, jei ką, savo ,,galimybes" perleidžiu norinčioms smile.gif

nu prie viso to dar reik ir nenaudoti prevencinių priemonių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 27, 13:14)
nu prie viso to dar reik ir nenaudoti prevencinių priemonių  lotuliukas.gif

tai taip, taip, ale, žinai, kad neprisikarksėčiau apie uždarytus fabrikus... pfu pfu pfu, sakau, perleidžiu norinčioms, tikiuosi, ten danguje, užfiksuos tą mano perleidimą biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, ar sveikos?
Mes su greituke penktadienį pasivažinėjom sad.gif
mažiui 40,3 sukilo, rankos, kojos ėmė šalti...pasyvus gulėjo, tai persigandau, paskambinau gyd. liepė greitukę kviesti, tai tik vakar paleido..., žodžiu, gerklė, plius stomatitas...sunkiai jam, 3 aras iš viso nevalgė, vakar grįžom namo, tai vakarienės šiek tiek jau kirto, džiaugiausi iki negalėjimo... Žodžiu, toliau persekioja mus ligos sad.gif
Gerai, kad vyras buvo, tai išleido dukrą į mokyklą....

Kaip jūsų rugsėjo pirmoji? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Flora tavo mazajam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2014 09 03, 15:46)
Sveikos 4u.gif
Flora tavo mazajam 4u.gif

ačiū, mums jau geriau, valgė mažius šiandien, apetitas taisosi, burnytė gyja, nuotaika kitokia thumbup.gif
Atsakyti
Oi Flora, sveikatytes maziui. Mums irgi buvo stomatitas slyksti liga sad.gif
Atsakyti