Juokitės juokitės Bet tikrai jau buvau įsitikinus, kad nieko nebesigaus. Daug skaičiau apie gydymui vartotus vaistus, apie visus buvo parašyta, kad nugalabija visas vaisingumo galimybes. Išdalinau visus mazgės daiktus, viską pardaviau. Pradėjom kurti geresnės ateities planus, pradėjom ruoštis gal net ir sparnus kur kelti, bet va - visi planai turi pasikeisti Man tai tikrai stebuklas, nežinau kaip kitaip pavadinti
QUOTE(CherryLips @ 2014 05 11, 17:24)
Juokitės juokitės Bet tikrai jau buvau įsitikinus, kad nieko nebesigaus. Daug skaičiau apie gydymui vartotus vaistus, apie visus buvo parašyta, kad nugalabija visas vaisingumo galimybes. Išdalinau visus mazgės daiktus, viską pardaviau. Pradėjom kurti geresnės ateities planus, pradėjom ruoštis gal net ir sparnus kur kelti, bet va - visi planai turi pasikeisti Man tai tikrai stebuklas, nežinau kaip kitaip pavadinti
va va, kai jau susitaikai su tokia mintim, susigyveni, nebesitiki, va ir stebuklas
Grange, aš už Norvegus buvau....
Dėl Austrijos personažo...., kaip sakoma, nematai, gali klausytis dainos....
QUOTE(grange @ 2014 05 10, 21:00)
žiūrėsit euro? ką palaikot?kas norit kas laimėtų?
Aš už Austriją, superinė daina
Papildyta:
o kaip fain, pailsėt ar kitais reikalais? o kas neramu, dėl skrydžio vaikui?
Aš už Austriją, superinė daina
Papildyta:
o kaip fain, pailsėt ar kitais reikalais? o kas neramu, dėl skrydžio vaikui?
žiūrėjau. Aš iš tų žiūrovių, kuri iki renginio neseka įvykių, neperklauso dainų iš anksto. Ir mūsiškę dainą tik pries kokią savaitę pirmą kartą išgirdau per radiją. Visko nuosekliai nežiūrėjau (apie trečdalio dainų negirdėjau), man geriausiai klausėsi suomiai (asmeniškai, ne euroviziškai), visiškai nepatiko graikai. Patiko dar airiai - tokia tipinė eurovizinė.
QUOTE(CherryLips @ 2014 05 11, 17:24)
Bet taip ir yra
QUOTE(Flora7 @ 2014 05 11, 18:27)
Dėl Austrijos personažo...., kaip sakoma, nematai, gali klausytis dainos....
Man net ir pati daina nepasirodė įsimintina. Aš tokios neprisiminsiu jau po kokio pusmečio, užleistų kas, tai nesuprasčiau, kad čia eurovizijos laimėtoja. grynai dėl personažo, sakyčiau, laimėjo.
QUOTE(Mėnulė @ 2014 05 11, 20:11)
Man net ir pati daina nepasirodė įsimintina. Aš tokios neprisiminsiu jau po kokio pusmečio, užleistų kas, tai nesuprasčiau, kad čia eurovizijos laimėtoja. grynai dėl personažo, sakyčiau, laimėjo.
niu taip, kiekvienam savaip. man tai daina superinė, parsisiunčiau ir į telefoną,šurpuliukai per kūną eina kai klausaus, prasminga daina.
aš ir nei vienos apart belgo, nebuvau girdėjus seniau.
Sveikos,
Eurovizijoj sirgau už vengrus O austrų daina tai ir manęs nesužavėjo, stebėjausi kaip čia visi tiek balų duoda
Bandysim didžkį pratinti prie darželio jau. Tikiuosi kad pavyks šįkart
Eurovizijoj sirgau už vengrus O austrų daina tai ir manęs nesužavėjo, stebėjausi kaip čia visi tiek balų duoda
Bandysim didžkį pratinti prie darželio jau. Tikiuosi kad pavyks šįkart
Kukū
Ale grange tai lieknėja tiesiog dienomis Ale tikrai ir jaunesnė daug atrodai, tuoj būsi tokia daili merga, kad vyrai paskui šniūrais eis
Ale grange tai lieknėja tiesiog dienomis Ale tikrai ir jaunesnė daug atrodai, tuoj būsi tokia daili merga, kad vyrai paskui šniūrais eis
QUOTE(bum @ 2014 05 29, 16:13)
Kukū
aik tik aik tik užtenka vieno
Labu
kaip kitos gyvenat?
Cherry, kaip pilvukas, auga, matos jau?
beskatydama vieną temą užmačiau kad dar vienai iš mūsų senų senų laikų pasisekė taip giliai širdy smagu paliko, gaila, kad nebeateina pas mus (papūgiukė)
QUOTE(grange @ 2014 05 29, 19:02)
beskatydama vieną temą užmačiau kad dar vienai iš mūsų senų senų laikų pasisekė taip giliai širdy smagu paliko, gaila, kad nebeateina pas mus (papūgiukė)
Wow, tikrai puikios naujienos
Labukas
kodėl niekas neperspėjo, kad tie maži mieli padarėliai vėliau tampa mažaisiais monstriukais Kažkas dygsta, tik nesuprantu, ar dantukai, ar ragiukai Neįsivaizduoju, kaip kitos verda, kepa, mezga ir t.t., matyt, aš nesu supermama 200 % mano laiko "suvalgo" mažoji išdykėlė.
Smagu dėl papūgiukės
Grange, o tave tik FB galima pamatyti? Įmesk foto į albumėlį Už tai įkelsiu savo dukrytės foto
Kaip TB reaguoja į pokyčius? Pati tikriausiai geriau jautiesi? Man jau vėl reikėtų susiimti, bet vis atidėlioju tą reikalą
Dar mamyčių norėjau paklausti, kas galėtų sudominti 5-7 metų vaikus? Už poros savaičių švęsim dvigubą šventę (gimtadienis+krikštynos), neturiu jokių minčių, kuo užimti vaikus.
Įkėliau kelias naujausias foto.
kodėl niekas neperspėjo, kad tie maži mieli padarėliai vėliau tampa mažaisiais monstriukais Kažkas dygsta, tik nesuprantu, ar dantukai, ar ragiukai Neįsivaizduoju, kaip kitos verda, kepa, mezga ir t.t., matyt, aš nesu supermama 200 % mano laiko "suvalgo" mažoji išdykėlė.
Smagu dėl papūgiukės
Grange, o tave tik FB galima pamatyti? Įmesk foto į albumėlį Už tai įkelsiu savo dukrytės foto
Kaip TB reaguoja į pokyčius? Pati tikriausiai geriau jautiesi? Man jau vėl reikėtų susiimti, bet vis atidėlioju tą reikalą
Dar mamyčių norėjau paklausti, kas galėtų sudominti 5-7 metų vaikus? Už poros savaičių švęsim dvigubą šventę (gimtadienis+krikštynos), neturiu jokių minčių, kuo užimti vaikus.
Įkėliau kelias naujausias foto.
QUOTE(grange @ 2014 05 29, 20:02)
Cherry, kaip pilvukas, auga, matos jau?
Per lašiakus dar ilgai nesimatys tikriausiai Šiaip normaliai viskas. Kitą savaitę į klinikas dėl genetinių rizikų varau, tikiuos viskas OK bus. Na bent jau su echo išsamiai paspoksosiu
Labai samgu dėl papūgiukės
Sveikos,
kaip fainai
Slėpynės, gaudynės
QUOTE(grange @ 2014 05 29, 19:02)
kaip fainai
QUOTE(raskilele @ 2014 05 29, 21:54)
Slėpynės, gaudynės
QUOTE(raskilele @ 2014 05 29, 22:54)
jei yra vietos, užsakyti kokį pripučiamą atrakcioną, tikrai užima vaikus ilgam bet kokio amžiaus