Įkraunama...
Įkraunama...

Baltų ir pukuotų ciocių gūžta

Labą rytą smile.gif
Sveikinu visas mamytes su mamyčių diena oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikinimai su mamukų diena wink.gif
Atsakyti
Šiandien mamyčių dienos proga radau pas savo mazgį klecką dantuką prasikalusį bigsmile.gif Labai netikėta buvo, kažkaip dar nelaukiau biggrin.gif Dabar suprantu dėl ko jis toks biškį neramesnis, bet palyginus visviena tikras ramiakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2014 05 04, 21:46)
Šiandien mamyčių dienos proga radau pas savo mazgį klecką dantuką prasikalusį bigsmile.gif Labai netikėta buvo, kažkaip dar nelaukiau biggrin.gif Dabar suprantu dėl ko jis toks biškį neramesnis, bet palyginus visviena tikras ramiakas biggrin.gif

su dantukais jus wink.gif pas mus iltinukai kalasi, spėju, nes irgi labai ,,linksmas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2014 05 04, 21:46)

Oho, ankstokai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2014 05 06, 15:20)
Oho, ankstokai  bigsmile.gif

irnesakyk.gif kiti gimsta su dunčiais tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Flora7 @ 2014 05 06, 17:28)
irnesakyk.gif kiti gimsta su dunčiais  tongue.gif

biggrin.gif Tokio dar negirdėjau

Cherry, kaip tavo savijauta? Gal buvai jau pas daktarę?
Atsakyti
Man tai nieko. Jei visą laiką neimtų miegas ir nepykintų, tai būtų idealu lotuliukas.gif
Pas gydytoją buvau, bet tik trumpai pažiejo ant kedės ir tyrimų prirašė kalną (šiandien prisidaviau, outč). O echo daryt gegužės 20. Šį kart nusprendžiau poliklinikoje lankyti, tai ten vis su talonais viskas biggrin.gif plius gydytoja atostogauja iki to laiko. Na bet aš niekur neskubu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Cherry wub.gif wub.gif wub.gif
Pamenu kai sakei,kad pas mus tikrai nebus, ir va stebuklas wub.gif
Labai labai dziugu!!!!

Mes gerai, baigia mazasis prasirgt vejaraupiais, dickis jau pries kelias sav baige, dar rota pasigave buvom, tai sirgom kaip turi but doh.gif

Laiko mazai paroje doh.gif
Bet zinokit mergaites, kad jus man pacios paciausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2014 05 10, 18:15)
Sveikos,
Labai labai dziugu!!!!

Mes gerai, baigia mazasis prasirgt vejaraupiais, dickis jau pries kelias sav baige, dar rota pasigave buvom, tai sirgom kaip turi but doh.gif

aga ir aš pamenu, kai rašė, kad be šansų blush2.gif ale, va, stebuklas įvyko wink.gif Ėch, džiugu, geriems žmonėms reikia stebuklų wink.gif wub.gif
Papildyta:
Ing, nebesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2014 05 10, 18:15)
Sveikos,
Labai labai dziugu!!!!

Sveikos,

Eina sau, kai keliom ligom viena po kitos doh.gif o dar kai visi paeiliui doh.gif Tuo vitaminų sezonas bus, sustiprėsit 4u.gif

Mes antradienį į Barseloną ax.gif Neramu, kaip ten gausis, labai anksti skrydis 6 ryto unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2014 05 10, 17:15)
Sveikos,

seniai bebuvai mirksiukas.gif iš vis aprimus temukė..
sveikatėlės mažiukams 4u.gif

QUOTE(Flora7 @ 2014 05 10, 19:45)
aga ir aš pamenu, kai rašė, kad be šansų  blush2.gif ale, va, stebuklas įvyko wink.gif Ėch, džiugu, geriems žmonėms reikia stebuklų wink.gif  wub.gif

reikia ir man gal parašyt kad be šansų, nes taip stumiu tas mintis neigiamas į šalį, bet gal ir stebuklas įvyks unsure.gif wub.gif

žiūrėsit euro? ką palaikot?kas norit kas laimėtų?

Aš už Austriją, superinė daina wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėnulė @ 2014 05 10, 19:57)
Mes antradienį į Barseloną  ax.gif Neramu, kaip ten gausis, labai anksti skrydis 6 ryto  unsure.gif

o kaip fain, pailsėt ar kitais reikalais? o kas neramu, dėl skrydžio vaikui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 10 gegužės 2014 - 21:27