Labą rytą
Sveikinu visas mamytes su mamyčių diena
Sveikinimai su mamukų diena
Šiandien mamyčių dienos proga radau pas savo mazgį klecką dantuką prasikalusį Labai netikėta buvo, kažkaip dar nelaukiau Dabar suprantu dėl ko jis toks biškį neramesnis, bet palyginus visviena tikras ramiakas
QUOTE(bum @ 2014 05 04, 21:46)
Šiandien mamyčių dienos proga radau pas savo mazgį klecką dantuką prasikalusį Labai netikėta buvo, kažkaip dar nelaukiau Dabar suprantu dėl ko jis toks biškį neramesnis, bet palyginus visviena tikras ramiakas
su dantukais jus pas mus iltinukai kalasi, spėju, nes irgi labai ,,linksmas"
QUOTE(bum @ 2014 05 04, 21:46)
Oho, ankstokai
Sveikos,
Tokio dar negirdėjau
Cherry, kaip tavo savijauta? Gal buvai jau pas daktarę?
QUOTE(Flora7 @ 2014 05 06, 17:28)
kiti gimsta su dunčiais
Tokio dar negirdėjau
Cherry, kaip tavo savijauta? Gal buvai jau pas daktarę?
Man tai nieko. Jei visą laiką neimtų miegas ir nepykintų, tai būtų idealu
Pas gydytoją buvau, bet tik trumpai pažiejo ant kedės ir tyrimų prirašė kalną (šiandien prisidaviau, outč). O echo daryt gegužės 20. Šį kart nusprendžiau poliklinikoje lankyti, tai ten vis su talonais viskas plius gydytoja atostogauja iki to laiko. Na bet aš niekur neskubu
Pas gydytoją buvau, bet tik trumpai pažiejo ant kedės ir tyrimų prirašė kalną (šiandien prisidaviau, outč). O echo daryt gegužės 20. Šį kart nusprendžiau poliklinikoje lankyti, tai ten vis su talonais viskas plius gydytoja atostogauja iki to laiko. Na bet aš niekur neskubu
Sveikos,
Cherry
Pamenu kai sakei,kad pas mus tikrai nebus, ir va stebuklas
Labai labai dziugu!!!!
Mes gerai, baigia mazasis prasirgt vejaraupiais, dickis jau pries kelias sav baige, dar rota pasigave buvom, tai sirgom kaip turi but
Laiko mazai paroje
Bet zinokit mergaites, kad jus man pacios paciausios
Cherry
Labai labai dziugu!!!!
Mes gerai, baigia mazasis prasirgt vejaraupiais, dickis jau pries kelias sav baige, dar rota pasigave buvom, tai sirgom kaip turi but
Laiko mazai paroje
QUOTE(ing. @ 2014 05 10, 18:15)
Sveikos,
Cherry
Labai labai dziugu!!!!
Laiko mazai paroje
Cherry
Labai labai dziugu!!!!
Laiko mazai paroje
aga ir aš pamenu, kai rašė, kad be šansų ale, va, stebuklas įvyko Ėch, džiugu, geriems žmonėms reikia stebuklų
Papildyta:
Ing, nebesirkit
QUOTE(ing. @ 2014 05 10, 18:15)
Sveikos,
Cherry
Labai labai dziugu!!!!
Laiko mazai paroje
Cherry
Labai labai dziugu!!!!
Laiko mazai paroje
Sveikos,
Eina sau, kai keliom ligom viena po kitos o dar kai visi paeiliui Tuo vitaminų sezonas bus, sustiprėsit
Mes antradienį į Barseloną Neramu, kaip ten gausis, labai anksti skrydis 6 ryto
QUOTE(ing. @ 2014 05 10, 17:15)
Sveikos,
seniai bebuvai iš vis aprimus temukė..
sveikatėlės mažiukams
QUOTE(Flora7 @ 2014 05 10, 19:45)
aga ir aš pamenu, kai rašė, kad be šansų ale, va, stebuklas įvyko Ėch, džiugu, geriems žmonėms reikia stebuklų
reikia ir man gal parašyt kad be šansų, nes taip stumiu tas mintis neigiamas į šalį, bet gal ir stebuklas įvyks
žiūrėsit euro? ką palaikot?kas norit kas laimėtų?
Aš už Austriją, superinė daina
Papildyta:
QUOTE(Mėnulė @ 2014 05 10, 19:57)
Mes antradienį į Barseloną Neramu, kaip ten gausis, labai anksti skrydis 6 ryto
o kaip fain, pailsėt ar kitais reikalais? o kas neramu, dėl skrydžio vaikui?