QUOTE(uups @ 2013 12 21, 23:18)
mano vaiko psichologas turkas
Ishsilavines ir ishmintingas zmogus. Nezinau, aisku, kaip jis privaciam gyvenime, bet is to, kad jo zmona dirba ir jis su manim nepasidrovi parduotuvej 5x pasisveikint kol sureaguoju, paklausineja kaip sekasi ir pan, speciau, kad gana kulturingas ir europietishkas.
Lab nustebau kai suzinojau, kad turkas. Buchiau kepure atidavus prishikt, kad prancuzas
bo grazhus labai,- aukstas, lieknas, garbanotais plaukais iki peciu
Svogierkos beveik visi draugai turkai, tarp ju yra ir architekte ir gydytoja,aisku ir su paprastais issilavinimais.Keista moterys nei viena nera grazi,tik mano svogierkai,bet kokiu vyru grazuoliu.
Jei didesne svente,visa svita suvaziuoja....
Zinoma negali sakyti,kad visi grieztu musulmonisku paziuru....
Bet moterys labai arsios,vyrai daugiau avineliai,bet cia apie DE uzaugusius.
Moteris labai jautrios,labai siekia pripazinimo ir jei tik ne ta zodeli pasakysi,sudraskys i skutelius.
Turkus net teisia atsizvelgdami i kita paragrafa,del ju prigimties.
Net teistasis yra draugu buryje
Bet jie gyvena savame pasaulyje,prisiderindami prie DE,bet savo tradiciju ir pasauleziuros neatsisakydami.
Kitos drauges vyras libanietis.Jis pusiau prancuzas,Paryziuje uzaugo lanke privacia mokykla,studijavo.bet visvien arabiskas kraujas islenda.Oi kaip sunku su juo,kaip is kitos planetos,skeretojas,sukauja.kokiu fantaziju pripasakoja,visur pedofilai vaidenas,gali ir pistoleta galvon iremt,jei susivaidentu...Pas mus turbut vyrais baltus arklius matydami kliedija.
Issilavines,kalba daug kalbu,jo mama nuostabi,gaila,kad nepereme is jos ramumo.
Man jau baisu apie Naujiosius pagalvot.Tikiuos nereks per visa sale.