Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(Adade @ 2013 12 21, 21:57)
nezinia kam daugiau dziaugsmo tai suteikia, dovanojanciam ar gaunanciam  tongue.gif

drinks_cheers.gif jei galeciau apdovanociau visus be isimties smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KolJe @ 2013 12 21, 21:49)
Geroji raganaite Bastete nustebino smile.gif  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 21, 20:41)
Miasytes diena šiandien  biggrin.gif

Tai prakalei mažulėlį rose, "aniaaa".. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Adade @ 2013 12 21, 20:57)
nezinia kam daugiau dziaugsmo tai suteikia, dovanojanciam ar gaunanciam  tongue.gif

drinks_cheers.gif - man tai labai smagu buvo patyliukais džiaugtis, kad gal nustebinsiu/ pradžiuginsiu nors kelias "raganaites " wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastetė: 21 gruodžio 2013 - 21:22
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 21, 20:21)
Tai prakalei mažulėlį rose, "aniaaa".. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  - man tai labai smagu buvo patyliukais džiaugtis, kad gal nustebinsiu/ pradžiuginsiu nors kelias "raganaites " wub.gif

Tu juokauji bebe.gif !!!tavo stovi šaldytuve progos laukia bigsmile.gif .
Per Amazon pirkau, su tuo buteliu visas detektyvas šiandien gavosi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bremen: 21 gruodžio 2013 - 21:44
QUOTE(Bremen @ 2013 12 21, 20:43)
Tu juokauji bebe.gif  !!!tavo stovi šaldytuve progos laukia  bigsmile.gif .
Per Amazon pirkau, su tuo buteliu visas detektyvas šiandien gavosi  hihihi.gif

Pasakok detektyva bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2013 12 21, 20:46)
Pasakok detektyva  bigsmile.gif

Apie tai Angelgirl gales papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
kokios fainos jus panos! wub.gif
mes irgi jau Lietuvoj. kelione nelengva buvo. labai lijo, paskui lt pasnige buvo, keliai nevalyti. tai labai apsunkino kelione, negalejom vaziuoti normaliu greiciu. griovi dar viena masina aptikom. sustojom paklausti gal pagalbos reikia, ar siaip nelaime gal. tai bachuriukas islindo, padekojo, sako jau trala issikviete, laukia. na tai po truputi po truputi davaziavom.
dar baimes kiek turejom. uzsidege degalu lempute, o degalines kaip nera taip nera. mes jau su vyru susinervave sedim, vyras letai ekonomiskai vaziavo. kompas galiausiai parase liko mums 5km degalu. o degalines net is tolo nesimato. tai vaziavom riededami, kompas jau ir nuli senai rode. ir tik per laiminga zvaigzde pririedejom iki Augustow miesto, o ten degaline buvo bigsmile.gif zodziu labai pasiseke, mes jau tikrai galvojom, kad sustosim vidury kelio... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2013 12 21, 18:20)
Siaip turkai,kad ir Vokietijoje uzauge,skiriasi mentalitetas,kultura,dar nepasieke europietisko mastymo......

QUOTE(visadapasiryzus @ 2013 12 21, 18:39)
Babajai lotuliukas.gif  tongue.gif

mano vaiko psichologas turkas smile.gif Ishsilavines ir ishmintingas zmogus. Nezinau, aisku, kaip jis privaciam gyvenime, bet is to, kad jo zmona dirba ir jis su manim nepasidrovi parduotuvej 5x pasisveikint kol sureaguoju, paklausineja kaip sekasi ir pan, speciau, kad gana kulturingas ir europietishkas.
Lab nustebau kai suzinojau, kad turkas. Buchiau kepure atidavus prishikt, kad prancuzas lotuliukas.gif bo grazhus labai,- aukstas, lieknas, garbanotais plaukais iki peciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 21, 14:33)
Turkė neturkė, o elementari nepagarba iš jos( jų) pusės, kitokios kultūros žmogui irgi buvo/būna.. VisadaP. gal stiprokai čia pasisakė, bet aš manau, ji susidūrė su tokiu pat kitos pusės rasizmu nevieną kartą. puikiai žinau, kaip jos pačios mėgsta ignoruot ir žemesne klase mus laikyt, taip, kad čia nevienpusis rasizmas, jeiką cool.gif
Tik mus kažkodėl tabu išsakyt savo nuomonę, ir iškart būsim apšaukti rasistais, o jie/jos gali triukšmaut, nesiskaityt su šalies taisyklėm, tradicijom kiek nori, ir tai vadinama lygiateisiškumu ir skaitymusi su tautine "mažuma" cool.gif
Baigiau.. 4u.gif

O aš visiškai nepritariu. Jeigu jie elgiasi nemandagiai, nereiškia, kad mes turime irgi iki to lygio leistis. Aš išlieku savimi ir noriu savimi likti, nesvarbu, kad kiti kaip ne žmonės elgiasi. Taip kad man visiškai nusispjauti, kaip tie turkai elgiasi, jie žmonės, ir aš elgiuosi su jais pagal savo sąžinę, o ne akis už akį, dantis už dantį. Niekada nemėgau prisitaikinėti prie minios, nes tada prarandi pats save.

Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 21, 20:21)

drinks_cheers.gif  - man tai labai smagu buvo patyliukais džiaugtis, kad gal nustebinsiu/ pradžiuginsiu nors kelias "raganaites " wub.gif

Nu tu padarei cia siurpriza!!! Net neisivaizduoji turbut, kaip ta, prieskaledini laikotarpi, nuskaidrinai. Aciu labai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 12 21, 19:57)
ai, o dar magistrantes paprasiau, kad nunestu anytai dovanele, ji per kelis namus nuo jos  wub.gif

Tai as pirmadieni tada uznesiu, nes dar kitus reikalus tvarkysiu, tai pro sali nueisiu 4u.gif Duru koda suzinojai?

O del visadapas. temos, tai jei mane daktaro asistente ar kokios tavo pareigos aprektu, daugiau niekada neiciau ten schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magistrante: 21 gruodžio 2013 - 23:28
QUOTE(uups @ 2013 12 21, 23:18)
mano vaiko psichologas turkas smile.gif Ishsilavines ir ishmintingas zmogus. Nezinau, aisku, kaip jis privaciam gyvenime, bet is to, kad jo zmona dirba ir jis su manim nepasidrovi parduotuvej 5x pasisveikint kol sureaguoju, paklausineja kaip sekasi ir pan, speciau, kad gana kulturingas ir europietishkas.
Lab nustebau kai suzinojau, kad turkas. Buchiau kepure atidavus prishikt, kad prancuzas lotuliukas.gif  bo grazhus labai,- aukstas, lieknas, garbanotais plaukais iki peciu lotuliukas.gif

Svogierkos beveik visi draugai turkai, tarp ju yra ir architekte ir gydytoja,aisku ir su paprastais issilavinimais.Keista moterys nei viena nera grazi,tik mano svogierkai,bet kokiu vyru grazuoliu.
Jei didesne svente,visa svita suvaziuoja....

Zinoma negali sakyti,kad visi grieztu musulmonisku paziuru....
Bet moterys labai arsios,vyrai daugiau avineliai,bet cia apie DE uzaugusius.
Moteris labai jautrios,labai siekia pripazinimo ir jei tik ne ta zodeli pasakysi,sudraskys i skutelius.
Turkus net teisia atsizvelgdami i kita paragrafa,del ju prigimties.
Net teistasis yra draugu buryje smile.gif
Bet jie gyvena savame pasaulyje,prisiderindami prie DE,bet savo tradiciju ir pasauleziuros neatsisakydami.

Kitos drauges vyras libanietis.Jis pusiau prancuzas,Paryziuje uzaugo lanke privacia mokykla,studijavo.bet visvien arabiskas kraujas islenda.Oi kaip sunku su juo,kaip is kitos planetos,skeretojas,sukauja.kokiu fantaziju pripasakoja,visur pedofilai vaidenas,gali ir pistoleta galvon iremt,jei susivaidentu...Pas mus turbut vyrais baltus arklius matydami kliedija.
Issilavines,kalba daug kalbu,jo mama nuostabi,gaila,kad nepereme is jos ramumo.
Man jau baisu apie Naujiosius pagalvot.Tikiuos nereks per visa sale.
Atsakyti
varausi as tuoj i Hannoveri nuobodziauti...lauksiu kada autobusas su mama atvaziuos biggrin.gif

siemet kazkaip idomiai gavosi su tom sventem pas mane doh.gif pries menesi susipykau su draugu, ir is dangaus nukrito kazkoks naujas gerbejas biggrin.gif nu lygiai kaip sako, kai vienos durys uzsidaro, kitos atsidaro doh.gif bet tai man dar anksti kazka kartu svesti kazkaip doh.gif nu kaledoms va mama atvaziuoja, bet tai durnai gaunasi, kad sesuo turi dirbti, tiek kuciu vakara, tiek ir visas kaledu dienas nuo pietu doh.gif o del nauju tai isvis nieko nezinau, busiu vienas kaip pirstas turbut arba reikes kazka spontan su nauju gerbeju mastyti biggrin.gif

del tu turku, tai esu maciusi, kaip moteriske atsistojo prie kasos nekreipdama demesio i ilgiausia eile uz jos doh.gif va taip ir susidaro tas blogas poziuris i juos. Nu bet man jie nei silta nei salta, kol man netrukdo gyventi.
Atsakyti