Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(Atenyte @ 2014 01 04, 10:11)
kaip ji daro?  g.gif

butinai padaryk degtines kompresa, niekas taip nepades kaip jis 4u.gif kazkoki minksta skuderelis sumirkyk siltoj degtinej, tada uzdek aplink ausi, ka butu uz ausies ir apacioje. Tada uzdek maiseli koki minksta polietilenini ir uzdek kepure ar uzrisk skarele silta. Ir tegu pabuna bent valanda. Kartok kelis kart per diena. jis pades issivaiksciot gleivems uz ausies bugnelio.
as su saviskiu iki kokiu 7 metu n kartu per metus su ausies uzdegimu vazinedavau i santariskes, kompresus rekomendavo visi daktarai, sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adade: 04 sausio 2014 - 10:28
QUOTE(Adade @ 2014 01 04, 12:27)
butinai padaryk degtines kompresa, niekas taip nepades kaip jis  4u.gif  kazkoki minksta skuderelis sumirkyk siltoj degtinej, tada uzdek aplink ausi, ka butu uz ausies ir apacioje. Tada uzdek maiseli koki minksta polietilenini ir uzdek kepure ar uzrisk skarele silta. Ir tegu pabuna bent valanda. Kartok kelis kart per diena. jis pades issivaiksciot gleivems uz ausies bugnelio.
as su saviskiu iki kokiu 7 metu n kartu per metus su ausies uzdegimu vazinedavau i santariskes, kompresus rekomendavo visi daktarai, sveikatos  4u.gif

dekui labai, einu padarysiu 4u.gif Net nezinojau apie toki kompresa ausiai.

Islydejau savo svecius i kelione, o rytoj atvaziuoja mano mama biggrin.gif
Atsakyti
As ant ausu uzdegimo metu jokiu kompresu nedejau blink.gif ,kam jeigu yra nuskausminamuju vaikui Ibu miksturos 10 ml uztenka(ir taip skausma nuims) ir antibijotikai, kad uzdegima malsintu g.gif ? Atenyte, o vaistu tai maniskiai irgi nenoredavo, bet as suj ais nesicackndavau. Viena kart LT dukra norejo i ligonine guldyt, o man ant ryt kaip tik sunaus krikstynos buvo restorane su 20 zmoniu...kokia dar ligonine g.gif! Buteliuka vandens i ranka ir gerk, ta zviegia...sustojau su masina laukuose...sakau arba geri arba lipi lauk, o as vaziuoju...as irgi zmogus...jei 3,5 metai tada buvo doh.gif ....pradejo gert, kita diena kaip ridikas , tik bais kuda nuo viduriavimo, bet ir toliau gere vandeni. Cia kaip kare, visos priemones geros lotuliukas.gif doh.gif

Einu plauku dazyt kirpyklon, nervai nelaiko su MB...vel persidirbo, naktim nebemiega, as issikrausciau ant sofos (kad issimiegot)...tai bais isizeide, o jis visa nakti praskaite...nuo 5 ryto vel i darba (apskaita daro). Nu dirba zmones po 24 valandas, po to stebisi ko silpna, ko svoris auga, ko toks nuovargis...sako pries 15 metu dar krosa nubegdavau du kart dienoj (pries darba ir po darbo po 10 km).Kazin cia normalu blink.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visadapasiryzus: 04 sausio 2014 - 11:20
QUOTE(visadapasiryzus @ 2014 01 04, 10:17)
Cia kaip kare, visos priemones geros lotuliukas.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif Nesenai Aleksas kosejo ,iki tos dienos jis savo noru gyvenime vaistu neimdavo tekdavo prievarta ,tik kai pasakiau kosek toliau jei vaistu negersi ,bus tik blogiau ,tai paskui ir pats nakti atsibudes vaistu prases .. Paaiskinau kad vaistai pades ir jis nekoses ,pats susiprato cool.gif jam tik 3,5 metu.. ir inhaliatoriaus pats prases biggrin.gif nors ir anksciau tik gudrybem ar prievarta priversdavau unsure.gif
Atsakyti
*** po mumis pas kaimynus gaisras. Iskvietem gaisrine islauze duris. O namie smarveeee.. bee. Galva skaudet pradejo is isgascio.
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2014 01 04, 19:16)
*** po mumis pas kaimynus gaisras. Iskvietem gaisrine islauze duris. O namie smarveeee.. bee. Galva skaudet pradejo is isgascio.

blink.gif blink.gif blink.gif eik tu sau, vien nuo smarves gali galva isiskaudet. Reik dabar viska pravedint, plaucius irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Ligoniukams sveikatos 4u.gif

QUOTE(Blümchen @ 2014 01 04, 09:40)
nu baisu  doh.gif nieko ner baisiau, nei ausu uzdegimas turbut  doh.gif as tai buvau susidarius nuomone, kad i ausi lasiukai suveikdavo geriausiai ir greiciausiai, man atrodo otovowen vadinosi  g.gif bet dabar internete ismeta tik geriamus  g.gif gal nebera lasinamu  g.gif

Otovowen superiniai vaistai thumbup.gif drinks_cheers.gif . Vienai maniskiu jau grasino pjauti. Bet. Neprisireike ju deka, o paskui isaugo. Ir tik viena karta teturejom antibijotikus. Ir tai kitas gyd israse, o maniskis vaiku gyd man velniu paskui dave, kad daviau tuos antibijotikus. doh.gif
Jie visada buvo geriami. mirksiukas.gif
Lasiuku i ausi gyd ir buvo israses( kazkokiu kitu pavadinimu) , bet prigrasino tik pakutiniausiu atveju laisinti. Jo manimu i ausi ner ko lysi ir ner ko ten lasinti. Bet rekomendavo svoguno kompresus ir labai daug gerti. Pvz jis prie kosuliu rekomenduodavo vaikam virti burokeliu sriuba ir t.t. Gaila kai tokie gydytojai baigia dirbti verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2014 01 02, 23:32)
Va bus proga pas mus atvaziuoti smile.gif  Man pats geriausias iki siol lankytas meksikietiskas restoranas (net ir su Mexica lyginant) yra mano kaime lotuliukas.gif Ir savininkas jo yra turkas lotuliukas.gif
Pacioje Meksikoje man bulves nedavirtos nepatiko.

4u.gif su malonumu, tik susiorganizuot reik..
QUOTE(Orkinta @ 2014 01 03, 00:24)
kaip mums Lietuvoj dienos skrenda, siaubas. kol visus aplekem, kol sventes sventem, ir viskas. laikas atgal. o tiek daug dar norisi aplankyti, nuvykti  verysad.gif ir atgal vaziuoti visai nesinori. va taip va ir gaunasi. buni DE apsisprendi, viskas gyvensim cia. grysti i LT pasisveciuoti, vel sirdis plysta. taip gera tarp savu zmoniu... wub.gif  cry.gif

drinks_cheers.gif man visada gera.. Niekada nenoriu atgal, tik buto pasiilgstu, nes mažas mano tevelių, labai stumdomės.. Bet suorantu, kad dabar gautųsi nauja emigracija..nors dėl savęs, tai dzin, bet vaikui.. Nežinau.. Bet vokiečių kalba mane pjauna...bet negarantuoju, ar vaikui būtų lietuvių lengviau.. Nors tada ir aš padėt galiu ir aplinka, ir seneliai draugai..daug visokių prieš ir už abiejuose pusėse turiu.
Ryt skrendam atgal.. Ankstiiiii doh.gif
Atsakyti
Su Naujais metais jus visas!
Susitarkim, kad siemet nebesirgsim ir visi aplinkui butu sveiki, ka?

Kolje 4u.gif nu kad jau pasibaigtu jums visi sukretimai. 4u.gif

gal kas zinot, susiduret. Perkant nekilnojama turta galima deretis ar ne?
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2014 01 04, 19:16)

nu vaje doh.gif
Atsakyti
Orkinta, Bastete, kaimynka, geru keliuoniu jums namo 4u.gif

Bastete, ta aplinka(seneliai, gimines ) tikrai labai padetu vakeliukui.
Maniskes jau kartais ir papriekaistauja kodel mes cia turim gyventi be giminiu. Ir joms tai jau kaip diskomfortas. Anksciau tokiom temom nekalbedavom. Liudna, kai zinai, kad vaikam daug ka emocisko atemem unsure.gif .

Kolje, nu ir "neliudna" ten pas jus. Laikykis 4u.gif

QUOTE(Notė @ 2014 01 04, 21:03)

Kas per klausimas. Butina mirksiukas.gif . Net ir parduotuvej, perkant technika, gali pasidereti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2014 01 04, 21:03)
Su Naujais metais jus visas!
Susitarkim, kad siemet nebesirgsim ir visi aplinkui butu sveiki, ka?

Kolje 4u.gif  nu kad jau pasibaigtu jums visi sukretimai.  4u.gif

be abejo. tik jei yra daugiau klientu nuleis nedaug, taciau jei rimtai domites tik jus manau iki 10 % tikrai nuleis 4u.gif
Atsakyti