QUOTE(Orkinta @ 2014 01 04, 01:03)
nu man irgi taip budavo. griztu, pasisveciuoju ir po savaites noredavau atgal. o si karta kazkaip visai kitokia nuotaika. gal, dar kad broliai mano abu namo i lt sugryzo... o juk buvo galima sakyti salia musu DE. tai va ir man sukirbejo mintis, kad gal ir mes gryztam. pati kalta. sujaukiau mintis
tuo labiau, kad pries tai as tikrai neblogai juk jauciausi. nesakau, kad jau viskas, dabar, siuo metu susikraunam ir gryztam. blogiausiu atveju turim dar pora metu iki vaiko mokyklos apsisprendimui
na kai santykiai šiltėja su visai artimaisais, šįkart ir aš kažką truputėlį pajutau, bet puikiai žinau, kaip būtų, jei būtume ten, nu nekas būtų
mano vyresnėliui kažin ar neblogiau būtų ten toje miestelio mokykloje
matosi kaip pusseserė jo amžiaus bendrauja su juo tik pažemint, pasityčiot..o jis toks visada lėtesnis buvo, tai jei ir vienoj klasėj būtų papuolę, kažin ar pati jo neužgauliotų
tokia pasipūtėlė, tėvėlių išpaikinta.
Todėl dėl vaikų jau visos abejonės nurimo. Šįkart ir mažis nustebino, vis prašydamas važiuoti namo..atgal į DE. Dičkiui pastebiu, kad patinka LT, bet jis vargšelis nežino kas jo lauktų ten kasdienybėje..
Papildyta:
QUOTE(KolJe @ 2014 01 04, 00:33)
Kaimo dama, išėjo lauk akmuo ir pridavė tyrimams sausio gale bus aišku nuo ko tie akmenys susidaro. Pora dienu nekaip jautes nes pazeide sieneles- skaudejo, dabar tfu tfu neblogai
na svarbu tik geryn viskas eina