Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(Blümchen @ 2014 01 03, 21:00)
Jeigu ko nors neuzmirsau, tureciau namie buti g.gif  biggrin.gif

Na tai susiskambinam kitos savaites gale 4u.gif Tik pyragu tai neplanuok. Jei nori, galim kur steika nueiti suvalgyti.
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2014 01 03, 21:13)
Na tai susiskambinam kitos savaites gale  4u.gif  Tik pyragu tai neplanuok. Jei nori, galim kur steika nueiti suvalgyti.

Ok
Atsakyti
Sužinojau šian savo nugaros skausmu ir t.t diagnoze- skolioze. Jaučiu nė ir nebučiau sužinojus jei ne pas lietuve masaziste nepapuolus. Idave kelis kontaktus ortopedu, prasidės taku minimas per gyd. doh.gif

Orkinta, liudna kad šitaip. Mums gryzus I lt, po keliu dienu norisi vaziuot I vokietija. Toks kazkoks nesaugumo, svetimumo jausmas atsiranda. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 03 sausio 2014 - 23:04
Man tai taip būna, kad lauki, lauki to grįžimo į Lietuvą, o grįžus norisi atgal į DE
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2014 01 04, 00:02)
Sužinojau šian savo nugaros skausmu ir t.t diagnoze- skolioze. Jaučiu nė ir nebučiau sužinojus jei ne pas lietuve masaziste nepapuolus. Idave kelis kontaktus ortopedu, prasidės taku minimas per gyd. doh.gif

Orkinta, liudna kad šitaip. Mums gryzus I lt, po keliu dienu norisi vaziuot I vokietija. Toks kazkoks nesaugumo, svetimumo jausmas atsiranda. 4u.gif

sveikos,

4u.gif tau
kaip tavo vyro sveikatos reikalai g.gif

man išvis ten ir važiuoti nesinori..nu taip vidus būna prieš doh.gif nesuprantu kodėl..šįkart pabuvus pagalvojau, kad artimuosius pamatyt ir palankyt norisi ten, bet ne per dažnai smile.gif buvo visokių nesąmonių su tais artimaisiais, tai dabar per tokį atstumą pats tas, net ir buvusiems priešams tampame didžiausiais draugais doh.gif

Atsakyti
Kaimo dama, išėjo lauk akmuo ir pridavė tyrimams sausio gale bus aišku nuo ko tie akmenys susidaro. Pora dienu nekaip jautes nes pazeide sieneles- skaudejo, dabar tfu tfu neblogai 4u.gif
Atsakyti
nu man irgi taip budavo. griztu, pasisveciuoju ir po savaites noredavau atgal. o si karta kazkaip visai kitokia nuotaika. gal, dar kad broliai mano abu namo i lt sugryzo... o juk buvo galima sakyti salia musu DE. tai va ir man sukirbejo mintis, kad gal ir mes gryztam. pati kalta. sujaukiau mintis doh.gif tuo labiau, kad pries tai as tikrai neblogai juk jauciausi. nesakau, kad jau viskas, dabar, siuo metu susikraunam ir gryztam. blogiausiu atveju turim dar pora metu iki vaiko mokyklos apsisprendimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2014 01 04, 01:03)
nu man irgi taip budavo. griztu, pasisveciuoju ir po savaites noredavau atgal. o si karta kazkaip visai kitokia nuotaika. gal, dar kad broliai mano abu namo i lt sugryzo... o juk buvo galima sakyti salia musu DE. tai va ir man sukirbejo mintis, kad gal ir mes gryztam. pati kalta. sujaukiau mintis  doh.gif tuo labiau, kad pries tai as tikrai neblogai juk jauciausi. nesakau, kad jau viskas, dabar, siuo metu susikraunam ir gryztam. blogiausiu atveju turim dar pora metu iki vaiko mokyklos apsisprendimui  blush2.gif

4u.gif

na kai santykiai šiltėja su visai artimaisais, šįkart ir aš kažką truputėlį pajutau, bet puikiai žinau, kaip būtų, jei būtume ten, nu nekas būtų ax.gif mano vyresnėliui kažin ar neblogiau būtų ten toje miestelio mokykloje doh.gif matosi kaip pusseserė jo amžiaus bendrauja su juo tik pažemint, pasityčiot..o jis toks visada lėtesnis buvo, tai jei ir vienoj klasėj būtų papuolę, kažin ar pati jo neužgauliotų doh.gif tokia pasipūtėlė, tėvėlių išpaikinta.
Todėl dėl vaikų jau visos abejonės nurimo. Šįkart ir mažis nustebino, vis prašydamas važiuoti namo..atgal į DE. Dičkiui pastebiu, kad patinka LT, bet jis vargšelis nežino kas jo lauktų ten kasdienybėje..
Papildyta:
QUOTE(KolJe @ 2014 01 04, 00:33)
Kaimo dama, išėjo lauk akmuo ir pridavė tyrimams sausio gale bus aišku nuo ko tie akmenys susidaro. Pora dienu nekaip jautes nes pazeide sieneles- skaudejo, dabar tfu tfu neblogai  4u.gif

na svarbu tik geryn viskas eina 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes gryzom is kalnu, abudu vaikai sergantys doh.gif Sunui 1 dienos karsciavimas buvo, o dukrai rimtas ausu uzdegimas. Daktaras klause ar kalnuose kartais nebuvom. Nu buvom aisku. Tai vat pagal ji, sloguojanti vaika veztis i kalnus buvo klaida, nes viskas perejo i ausis wacko.gif
Tai dabar linksminuosi su klykianciu is skausmo vaiku, kuris kategoriskai atsisako gerti vaistus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2014 01 04, 00:09)
Sveikos,

mes gryzom is kalnu, abudu vaikai sergantys  doh.gif Sunui 1 dienos karsciavimas buvo, o dukrai rimtas ausu uzdegimas. Daktaras klause ar kalnuose kartais nebuvom. Nu buvom aisku. Tai vat pagal ji, sloguojanti vaika veztis i kalnus buvo klaida, nes viskas perejo i ausis  wacko.gif
Tai dabar linksminuosi su klykianciu is skausmo vaiku, kuris kategoriskai atsisako gerti vaistus  doh.gif

Atenyte, o senovinio degtines kompreso nenori padaryti? mano vaikui iskart padejo. o paskui jau ramiai tesem gydyma vaistais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2014 01 04, 01:09)
Sveikos,

mes gryzom is kalnu, abudu vaikai sergantys  doh.gif Sunui 1 dienos karsciavimas buvo, o dukrai rimtas ausu uzdegimas. Daktaras klause ar kalnuose kartais nebuvom. Nu buvom aisku. Tai vat pagal ji, sloguojanti vaika veztis i kalnus buvo klaida, nes viskas perejo i ausis  wacko.gif
Tai dabar linksminuosi su klykianciu is skausmo vaiku, kuris kategoriskai atsisako gerti vaistus  doh.gif

nu baisu doh.gif nieko ner baisiau, nei ausu uzdegimas turbut doh.gif as tai buvau susidarius nuomone, kad i ausi lasiukai suveikdavo geriausiai ir greiciausiai, man atrodo otovowen vadinosi g.gif bet dabar internete ismeta tik geriamus g.gif gal nebera lasinamu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2014 01 04, 11:13)
Atenyte, o senovinio degtines kompreso nenori padaryti? mano vaikui iskart padejo. o paskui jau ramiai tesem gydyma vaistais. 4u.gif

kaip ji daro? g.gif

O sunui dar paraude akiu baltymai. Del skausmo nesiskundzia, bet itartinai ta spalva atrodo. Kazin man del to sunerimti ar laukti pirmadienio, kai is atostogu grys gydytojas? g.gif

Atsakyti