Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Zmones gyvena gerai biggrin.gif 15.12.2013 Amazon buvo sumustas visu laiku pirkimo rekordai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2014 01 02, 18:14)

RasaZFR, gal gali deserto su mascarpone, grietinele...recepta imesti vel? blush2.gif truksta koloriju. doh.gif  biggrin.gif

http://www.sauletavirtuve.lt/?p=2375
Skanaus! Siemet visiems sveciu desertams gaminau, nes tortu as nemegeja. Viso nesuvalgo, paskui lieka, metosi ir t.t. Paskutiniems sveciams supyliau tiramisu. Nu... daugiau nedarysiu niekada. Siaubinga kaloriju bomba ir nieko ypatingo. Net nezinau, ar man skanu buvo. Gal nemokejau labai jau gerai padaryti. Puse indo iskeliavo i siuksliadeze.

Pasaka, tu apie Ana Karenina klausei? Sausio 4, per ARD.
Papildyta:
QUOTE(zirne @ 2014 01 02, 15:55)
Maniskis skrenda i Romblon sala, o ji ne turistine biggrin.gif  Jo sefas yra vedes filipiniete, jie ten turi nama, ji dabar, kai dukros uzaugintos, ten vos ne patoviai gyvena. Nebaisiai as ten tureciau ka veikti ir, bijau, kad nuobodu man butu. Porai dienu butu idomu, bet dvi savaites ten kabeti jokio noro neturiu. Tingiu trenktis i pasaulio krasta, kur Crawn Plaza viesbutyje net silto vandens nera. Man per atostogas reikia su knyga po palme paguleti, o ten pliaze viena guleciau, jis toli, kazkaip nesaugiai man atrodo. Tuo labiau, kad ne tik skristi vos ne para reikia, bet dar ir 18 valandu filipinietisku keltu su tarakonais keltis. Siaip kviecia jie ir mane labai. Si karta masciau gal pasiryzti, bet ai, gal kita karta blink.gif

Pasiryzk smile.gif Romblon - visa salu grupe, nelabai isivaizduoju, i kuria tiksliai vieta taviskis vaziuoja. Man teko buti tik 12 is visu gal 7000 salu, bet kiekvienoje gali guleti su knyga po palme smile.gif Nebent taviskis labai aktyviai poilsiauja. Skrydis tikrai labai ilgas: tiesioginis Londonos-Manila - 16 valandu. Keltai. Normalus. Plaukiau kelias dienas i pacius pietus: jokiu tarakonu nebuvo. Bet ju, zinoma, yra visur! Absoliuciai visur, net ir paciuose turtingiausiuose namuose. Del karsto vandens... Na, nelabai jo ten ir reikia. Visas Manilos Makati (turtingiausias rajonas) turi silta vandeni. Vienuolynuose, kur gyvenau, bei turtinguose privaciuose namuose, kur teko buvoti/nakvoti irgi buvo.
Rasau dabar ir galvoju: ar pati vaziuociau ten atostogauti? Gal, nezinau. Kaip turiste, tikrai ne. Kartu su vietiniais - kodel ne.
Atsakyti
dar ant vieno "doku" is National Geographic užsikabainau, bet deja per vėlai pastebėjau, kad tik 6 serijos tėra doh.gif "Polygamie im Gottesnamen" (Meet the Polygamists) smile.gif o taip įdomiai baigės.. vyro viena mergina ieškojo.. kaži, kokį jai ten išrinko... ax.gif

kur patartumėt ant Velykų (balandį) važiuot, kur jau bus šilta, galima maudytis jūroj, kur stabili padėtis ir skrydis kainuoja ne melejoną? kažkaip tik Dubajus susigalvoja biggrin.gif Indijos ir pan. tikrai nedomina..
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 01 02, 21:54)
kur patartumėt ant Velykų (balandį) važiuot, kur jau bus šilta, galima maudytis jūroj, kur stabili padėtis ir skrydis kainuoja ne melejoną? kažkaip tik Dubajus susigalvoja biggrin.gif Indijos ir pan. tikrai nedomina..

Siemet Velykos velokai, balandzio gale, itariu, kad dauguma pietiniu Europos saliu jau tiktu atostogoms: gal Turkija, Kanaru salos, Ispanijos pietus, Italijos pietus, Graikijos salos - jergau koks pasirinkimas biggrin.gif Maroko siaure: grazi ir labai jau europietiska (finansiskai taip pat) biggrin.gif
Mes irgi siemet norim kur nors per Velykas pabegti. Kur nors, kur silta, stabili padetis biggrin.gif, saugu - oi, islepau ir, itariu, senstu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasaZFR: 02 sausio 2014 - 22:14
žiūrėjau ten aplink viduržemį..,.. visur max +20/25, vanduo 16-18... gražu, pavasaris, visa ką,- bet man per šalta smile.gif į Maroką gaaaal ir pagalvočiau, bet MB tikrai ne.. smile.gif
Atsakyti
Rasa, maniskis i sita vaziuoja.
Keltas ten toks, kur vietiniams skirtas. Tarakonu yra ir visas surudyjes. As nuotraukas maciau. Maniskis ne pirma karta ten vaziuoja. Bet ne esme, isgyvenciau, jei labai noreciau.
Siaip as mielai vaziuociau i Filipinus. Nenoriu tik konkreciu atveju. Maniskis ten su sefu ir vietiniais vyrais kabo, o as su sefiene galeciau kabeti. Po paros dienu perdegtu saugikliai. Dabar ten Fiesta, tai, sake, galeciau kartu dalyvauti lotuliukas.gif
Galeciau viena i pliaza eiti, bet man siek tiek nesaugu. Romblon Plaza nera ne tik silto vandens, ten ir baseino nera.
Ta prasme, as bijau, kad man asmenines komforto zonos per mazai bus.
Gal kada susikaupsiu, nes, is principo, idomu.

Papildyta:
Moocho, o ko taviskis i Mallorca nenori? Fantastiska sala! Tikrai nezino, ka praranda.
Siaip del silumos siulyciau Lanzarote. Ir ne tik del silumos - tikrai verta aplankyti sala.

Mano lyg sesuo su seima velykoms atvaziuoti zada. Jei ne, tai, itariu, taip pat kur nors trauksim.
Atsakyti
Maroką, ne Mallorcą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 01 02, 23:02)
Maroką, ne Mallorcą tongue.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2014 01 02, 22:14)
Siemet Velykos velokai, balandzio gale,

Aga,labai teisinga data tetai bastetei bigsmile.gif nu kuda padadsia, komu otdatsia lotuliukas.gif
Jau namie, ty pas tėvelius .Stikliai pasibaigė, buvo gerai biggrin.gif Na , bet skanius gėrimus skanu ir namie gert biggrin.gif
Eisim ryt į Valdovų rūmus pasidairyt- pasirodo , turiu gerų draugų, turim pakvietimus bigsmile.gif
Po to bandysim meksikietišką restoraną Vilniuje " Sofa de Pancho" - girdėjau gerus atsiliepimus..na na.. Tikrinsim, Mb - tikras ekspertas, kol kas Europoje neradęs gero( jo nuomone) meksikietiško restorano biggrin.gif
Atsakyti
tai ar ilgai tb "vieną bokalą" su draugais gėrė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2014 01 02, 23:28)
Po to bandysim meksikietišką restoraną Vilniuje " Sofa de Pancho" - girdėjau gerus atsiliepimus..na na.. Tikrinsim, Mb - tikras ekspertas, kol kas Europoje neradęs gero( jo nuomone) meksikietiško restorano biggrin.gif

Va bus proga pas mus atvaziuoti smile.gif Man pats geriausias iki siol lankytas meksikietiskas restoranas (net ir su Mexica lyginant) yra mano kaime lotuliukas.gif Ir savininkas jo yra turkas lotuliukas.gif
Pacioje Meksikoje man bulves nedavirtos nepatiko.
Atsakyti
kaip mums Lietuvoj dienos skrenda, siaubas. kol visus aplekem, kol sventes sventem, ir viskas. laikas atgal. o tiek daug dar norisi aplankyti, nuvykti verysad.gif ir atgal vaziuoti visai nesinori. va taip va ir gaunasi. buni DE apsisprendi, viskas gyvensim cia. grysti i LT pasisveciuoti, vel sirdis plysta. taip gera tarp savu zmoniu... wub.gif cry.gif
Atsakyti