As ta baltymine duona taip pat nebaisiai tikiu, nors pati baltymine dieta man labai veiksminga. Duonos del manes taip pat gali nebuti.
Maniskis Filipinuose atostogauja.
QUOTE(zirne @ 2014 01 02, 14:14)
As ta baltymine duona taip pat nebaisiai tikiu, nors pati baltymine dieta man labai veiksminga. Duonos del manes taip pat gali nebuti.
O kodėl tu ne?
QUOTE(zirne @ 2014 01 02, 15:14)
O tu??? Tai gi ideali vieta atostogoms. Boracay sala - rojus!
Sveikos visos,svajokles As vakar Spayet buvau Playmobil 40 parodoj.Rekomenduoju, vaikams irgi labai patiko.Dar buvom vyno kelyje vienam viesbuty-restorane,ku kazkafa Kolis su Gorbaciovu puotavo...valgem toj pacioj menej,indu dalis ir visi irankiai dar grino sidabro, servisas neitiketinai puikus.Zodz, metus pradejom gerai, o siandien jau dirbam pilnu tempu.Mano norai siais metais: taika namuose, geros atostogos,maziau valgyt daugiau judet ir siaip...linksmiau gyventi.
Maniskis skrenda i Romblon sala, o ji ne turistine Jo sefas yra vedes filipiniete, jie ten turi nama, ji dabar, kai dukros uzaugintos, ten vos ne patoviai gyvena. Nebaisiai as ten tureciau ka veikti ir, bijau, kad nuobodu man butu. Porai dienu butu idomu, bet dvi savaites ten kabeti jokio noro neturiu. Tingiu trenktis i pasaulio krasta, kur Crawn Plaza viesbutyje net silto vandens nera. Man per atostogas reikia su knyga po palme paguleti, o ten pliaze viena guleciau, jis toli, kazkaip nesaugiai man atrodo. Tuo labiau, kad ne tik skristi vos ne para reikia, bet dar ir 18 valandu filipinietisku keltu su tarakonais keltis. Siaip kviecia jie ir mane labai. Si karta masciau gal pasiryzti, bet ai, gal kita karta
Kada ir per kur turetu buti tas filmas apie Anna Karenina? Angelgirl lyg rase...
Zirne,as irgi tavo vietoj nevaziuociau.Man irgi ramybes per atostogas reikia, kas su MB tik ir liks svajone, nes jis hiperaktyvus...butu dar kudas, tai mane negyvai uzvaikytu...
Sveikos
Geresniu, sveikesniu, laimingesniu metu visoms!
Sventes praejo, mama isvaziavo, vaikai serga, laukiu vasaros
RasaZFR, gal gali deserto su mascarpone, grietinele...recepta imesti vel? truksta koloriju.
Pasaka, aciu uz pasidalinima puslapiu! As ka tik paskutine knyga baigiau skaityt, turesiu dabar nauju
Geresniu, sveikesniu, laimingesniu metu visoms!
Sventes praejo, mama isvaziavo, vaikai serga, laukiu vasaros
RasaZFR, gal gali deserto su mascarpone, grietinele...recepta imesti vel? truksta koloriju.
Pasaka, aciu uz pasidalinima puslapiu! As ka tik paskutine knyga baigiau skaityt, turesiu dabar nauju
QUOTE(ich @ 2014 01 02, 18:14)
Kokia skaitei?
Cia idomus straipsnis apie odos problemas
QUOTE(Pasaka @ 2014 01 02, 19:22)
Kokia skaitei?
"Pabegimas is lagerio nr14", kam patiko "Tik su dukra", tureti ir si patikti.
QUOTE(Pasaka @ 2013 12 30, 12:31)
magistrante
QUOTE(magistrante @ 2014 01 02, 17:46)
Gerai pravedinom galvas su Kolje O zmoniu kiek visur Ir dar sako, zmones blogai gyvena..ne velnio
Pasaka, pakartok jei gali ta puslapi, kur knygos, neuzfiksavau kazkaip
Pasaka, pakartok jei gali ta puslapi, kur knygos, neuzfiksavau kazkaip
oooo taip