Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

As ta baltymine duona taip pat nebaisiai tikiu, nors pati baltymine dieta man labai veiksminga. Duonos del manes taip pat gali nebuti.

Maniskis Filipinuose atostogauja.
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2014 01 02, 14:14)
As ta baltymine duona taip pat nebaisiai tikiu, nors pati baltymine dieta man labai veiksminga. Duonos del manes taip pat gali nebuti.

O kodėl tu ne?
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2014 01 02, 15:14)

O tu??? blink.gif Tai gi ideali vieta atostogoms. Boracay sala - rojus!
Atsakyti
Sveikos visos,svajokles biggrin.gif As vakar Spayet buvau Playmobil 40 parodoj.Rekomenduoju, vaikams irgi labai patiko.Dar buvom vyno kelyje vienam viesbuty-restorane,ku kazkafa Kolis su Gorbaciovu puotavo...valgem toj pacioj menej,indu dalis ir visi irankiai dar grino sidabro, servisas neitiketinai puikus.Zodz, metus pradejom gerai, o siandien jau dirbam pilnu tempu.Mano norai siais metais: taika namuose, geros atostogos,maziau valgyt daugiau judet ir siaip...linksmiau gyventi.
Atsakyti
Maniskis skrenda i Romblon sala, o ji ne turistine biggrin.gif Jo sefas yra vedes filipiniete, jie ten turi nama, ji dabar, kai dukros uzaugintos, ten vos ne patoviai gyvena. Nebaisiai as ten tureciau ka veikti ir, bijau, kad nuobodu man butu. Porai dienu butu idomu, bet dvi savaites ten kabeti jokio noro neturiu. Tingiu trenktis i pasaulio krasta, kur Crawn Plaza viesbutyje net silto vandens nera. Man per atostogas reikia su knyga po palme paguleti, o ten pliaze viena guleciau, jis toli, kazkaip nesaugiai man atrodo. Tuo labiau, kad ne tik skristi vos ne para reikia, bet dar ir 18 valandu filipinietisku keltu su tarakonais keltis. Siaip kviecia jie ir mane labai. Si karta masciau gal pasiryzti, bet ai, gal kita karta blink.gif
Atsakyti
Kada ir per kur turetu buti tas filmas apie Anna Karenina? Angelgirl lyg rase... 4u.gif
Atsakyti
Zirne,as irgi tavo vietoj nevaziuociau.Man irgi ramybes per atostogas reikia, kas su MB tik ir liks svajone, nes jis hiperaktyvus...butu dar kudas, tai mane negyvai uzvaikytu... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Geresniu, sveikesniu, laimingesniu metu visoms!

Sventes praejo, mama isvaziavo, vaikai serga, laukiu vasaros rolleyes.gif

RasaZFR, gal gali deserto su mascarpone, grietinele...recepta imesti vel? blush2.gif truksta koloriju. doh.gif biggrin.gif

Pasaka, aciu uz pasidalinima puslapiu! bigsmile.gif As ka tik paskutine knyga baigiau skaityt, turesiu dabar nauju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 02 sausio 2014 - 18:17
QUOTE(ich @ 2014 01 02, 18:14)
Pasaka, aciu uz pasidalinima puslapiu! bigsmile.gif As ka tik paskutine knyga baigiau skaityt, turesiu dabar nauju 4u.gif

Kokia skaitei? ax.gif

Cia idomus straipsnis apie odos problemas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2014 01 02, 19:22)
Kokia skaitei?  ax.gif

"Pabegimas is lagerio nr14", kam patiko "Tik su dukra", tureti ir si patikti. smile.gif
Atsakyti
Gerai pravedinom galvas su Kolje 4u.gif O zmoniu kiek visur blink.gif Ir dar sako, zmones blogai gyvena..ne velnio biggrin.gif

Pasaka, pakartok jei gali ta puslapi, kur knygos, neuzfiksavau kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2013 12 30, 12:31)

magistrante 4u.gif
QUOTE(magistrante @ 2014 01 02, 17:46)
Gerai pravedinom galvas su Kolje  4u.gif O zmoniu kiek visur  blink.gif Ir dar sako, zmones blogai gyvena..ne velnio  biggrin.gif

Pasaka, pakartok jei gali ta puslapi, kur knygos, neuzfiksavau kazkaip  blush2.gif

oooo taip wub.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti