Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(balta @ 2014 01 01, 12:57)
Man nutiko naujametinis stebuklas - isgeriau net pusantros taures sampano  bigsmile.gif . Visos padekos skiriamos Bastetei  4u.gif , nes cia buvo jos rekomenduotas Kessler. thumbup.gif

bigsmile.gif 4u.gif labai džiaugiuosi!! Aš ne dėl reklamos stengiuosi, man rimtai labai patinka Kessler, tik reikia surast savo jų pasiūlymuose- kitaip net nesiûlyčiau
Su naujais ir jus visas. Mes dar Lt. Rašau iš Stiklių viešbučio- vyro siurprizas. Atšventėm indiškam restorane, bet man visai nepatiko. Fejerverkai Katedroj buvo puikūs,bet vienas pykštelėjo šalia- labai pasisekė, kad niekam nekliuvo. Mb išėjo"vienam bokalui" su draugais, tai priklausomai nuo to ,kada grįš- gal keisiu diedą, gal ne... biggrin.gif
Atsakyti
uups, visko po biski smile.gif ir dar meiluzio reik ieskot/susirast biggrin.gif

Atsakyti
Kaip ir kekviena ryta-Bandysiu uzkariaut pasauli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2014 01 01, 22:29)
Kas per tema buvo? 
Kaip tavo mazoji?

'S.pindesys' tema buvo. Elito s.pindesys. Salioninis.

Mazhoji nezinau, zingsni i prieki- du atgal doh.gif kita diena atvirkciai. Nervina...

QUOTE(Orkinta @ 2014 01 01, 22:44)
pries pora valandu buciau parasius ''keisim dieda''  biggrin.gif  bet paskui uzmigo, tai atleidau blush2.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(KolJe @ 2014 01 01, 23:22)
uups, visko po biski smile.gif ir dar meiluzio reik ieskot/susirast biggrin.gif

doh.gif kaip as cia sita punkta pamirsau unsure.gif

QUOTE(toster @ 2014 01 02, 00:01)
Kaip ir kekviena ryta-Bandysiu uzkariaut pasauli biggrin.gif

oho blink.gif didingi planai biggrin.gif
as tingeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 02 sausio 2014 - 00:27
QUOTE(uups @ 2014 01 02, 00:26)
oho blink.gif didingi planai biggrin.gif
as tingeciau lotuliukas.gif

Lygiai taip didingi kaip mesti svori,rasti meiluzi,keisti vyra, ismokti kalba lotuliukas.gif ir dar kiti punktai biggrin.gif baigiasi, tuo kad tingim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toster: 02 sausio 2014 - 07:47
QUOTE(toster @ 2014 01 02, 06:46)
Lygiai taip didingi kaip mesti svori,rasti meiluzi,keisti vyra, ismokti kalba  lotuliukas.gif ir dar kiti punktai biggrin.gif baigiasi, tuo kad tingim  lotuliukas.gif

oj neeee, as tyngiu tik dieda keist, meiluzio ieskot ir svory mest smile.gif

ruosiuos i miesta, i pasimatyma su magistrante smile.gif vyra su vaikais paliksiu, reik pagastroliuot biggrin.gif

tiesa, kalbejom cia apie tuos fejerverkus, kad turi susitvarkut, cia galioja tik nuosaviems namams? kaip su daugiaauksciais, klausiu kodel, nes kaimynai (tie patys kur man per langa meto siuksles) saude ir dabar kiemas,tiksliau pats iejimas pilnas siuksliu,aisku nei jie tvarko nei ka. visi kas eina burbuliuoja,tai ir klausimas iskilo kas tvarkys? Hausmeister? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 02 sausio 2014 - 10:50
o koks tisklas yra meilužio ieškoti? g.gif biggrin.gif
rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2014 01 02, 10:12)
o koks tisklas yra meilužio ieškoti?  g.gif  biggrin.gif
rytas  smile.gif

nu kaip koks biggrin.gif nu kaip ir vyru. su zmona baisiai patogu, bet neidomu/truksta intrigu/selioniu/aistros. tada susiranda meiluzes, nes zmonos keisti ir paleisti jie nenori.
taip ir moterys. as meiluzio asmeniskai nenoriu, nebent jau ciela dieda keisti. man nepatiktu pashalinis slaptas gyvenimas schmoll.gif nors as gal sha...o tai zinot kaip buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2014 01 01, 23:44)
pries pora valandu buciau parasius ''keisim dieda''  biggrin.gif  bet paskui uzmigo, tai atleidau blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

linksmai jūs čia apie tuos šiūmečius planus biggrin.gif aš gal dar neįrašysiu šito punkto keisti diedą, nes sako gi svajonės pildosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toster @ 2014 01 02, 07:46)
Lygiai taip didingi kaip mesti svori,rasti meiluzi,keisti vyra, ismokti kalba  lotuliukas.gif ir dar kiti punktai biggrin.gif baigiasi, tuo kad tingim  lotuliukas.gif

aik, jau shiemet tai tikraitikrai netingesim biggrin.gif

QUOTE(logika @ 2014 01 02, 11:12)
o koks tisklas yra meilužio ieškoti?  g.gif  biggrin.gif
rytas  smile.gif

kaip koks,- for pleasure biggrin.gif
krauja pavarinet. Ir nebutinai gi istekejusios meiluziu turi ieshkot biggrin.gif
nu ir, shita, cyber meiluzhiu galima ieshkot....baisiai daug galimybiu shiais laikais lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai svori mesiu, ne jau ne einu, o ridenuosi...
Baigesi sventes, vyras siandieni Filipinus isskrido. Taip nudna namuose vienai ir jokio noro kuom nors protingu uzsiimti. Gerai, kad ryt i darba. Ne del to, kad i darba noreciau, o del to, kad taip nyku nebutu.
Reiketu nuvaziuoti apsipirkti, bet kazkaip polekio nera.
Beje, per Naujuju sutikima su viena moteriske susipazinau, kuri per metus 40 kg. numete. Tipo su baltymine duona. Ale kiek paguglinau, tai ekspertai nebaisiai ta duona zavisi.
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2014 01 02, 14:38)
As tai svori mesiu, ne jau ne einu, o ridenuosi...
Baigesi sventes, vyras siandieni Filipinus isskrido. Taip nudna namuose vienai ir jokio noro kuom nors protingu uzsiimti. Gerai, kad ryt i darba. Ne del to, kad i darba noreciau, o del to, kad taip nyku nebutu.
Reiketu nuvaziuoti apsipirkti, bet kazkaip polekio nera.
Beje, per Naujuju sutikima su viena moteriske susipazinau, kuri per metus 40 kg. numete. Tipo su baltymine duona. Ale kiek paguglinau, tai ekspertai nebaisiai ta duona zavisi.

As irgi mesiu smile.gif Nelabai tikiu as baltymine duona. Tai tinka turbut zmonems, kurie be duonos gaminiu nei is vietos. O man jie... buve nebuve. Bagete dar praeina, bet juoda duona ir visokios jos atmainos - ne pro kur.
As tikiu tik viena dieta - 700-800 kaloriju per diena. Kas tas kalorijas sudarys ir kada jos bus suvartotos - jokio skirtumo.
O ka taviskis veikia Filipinuose?
Atsakyti