Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(jblmami @ 2014 01 01, 13:20)
Ai zodziu durniu laivas. Ant kokio papulsi.

tai taip.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2014 01 01, 13:04)

Kolje, pamirsau pagirti, kad graziai atrodai bigsmile.gif .

Aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
jblmami, ai va fotkino didzioji, tai kol pagavo kadra reikiama, mazaja "uzkniso" biggrin.gif aciu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 01 sausio 2014 - 14:40
Su atejusiais Naujais!
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2014 01 01, 13:58)
Kurios esate bedarbes  ax.gif , kaip su draudimu, jisai automatiškai nutrūksta ir darbo birža perima ji ar man pačiai reikia i draudima skambinti  ax.gif

sveikos,
visas su tuo žaliu atšuoliavusiu mediniu arkliu smile.gif 4u.gif
baigėsi šitie metai bjauriai,jei tokie visi bus, tai bus nekas..
susipykom su vyru dėl to mano minėto darbo..net neišėjau pabandmui, jis pareiškė, kad tai labai nenormalus darbo laikas nuo 19-22val. dirbti..ir tai išvis nenormalus darbas. Kaip supratau nesveikas kažkoks pavydas sukilo..

Mano patirtis buvo tokia , kad mėnesį draudimas dar galioja nuo išėjimo iš darbo datos, man lyg sakė, kad darbdavys praneša apie tai draudimui. Po to jau kaip bedarbei kažkiek mažiau reikia to draudimo mokėtis, arba jei priklauso tie ALG II, tai apmoka, o su ALG I, tai nežinau kaip būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaimo dama: 01 sausio 2014 - 15:45
QUOTE(Kaimo dama @ 2014 01 01, 14:44)
Mano patirtis buvo tokia , kad mėnesį draudimas dar galioja nuo išėjimo iš darbo datos, man lyg sakė, kad darbdavys praneša apie tai draudimui.

Pranest tai pranesa, kad nuo tokios ir tokios datos tu jau nebedirbi ir tikrai menesi jis negalioja ax.gif As netgi gavau laiska is draudimo, kad jie gavo pranesima, kad baigiasi draudimas tokia diena ir jei as negausiu is darbo birzos nieko, tada turiu apsidrausti pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2014 01 01, 19:52)
Pranest tai pranesa, kad nuo tokios ir tokios datos tu jau nebedirbi ir tikrai menesi jis negalioja  ax.gif As netgi gavau laiska is draudimo, kad jie gavo pranesima, kad baigiasi draudimas tokia diena ir jei as negausiu is darbo birzos nieko, tada turiu apsidrausti pati  ax.gif

na man tikrai galiojo ax.gif vat ir aš gavau laišką nuo kada tas mano draudimas baigiasi, išėjau gegužės pab., o jie parašė, kad mano draudimas baigėsi birželio pab.
Atsakyti
QUOTE(Kaimo dama @ 2014 01 01, 18:40)
na man tikrai galiojo ax.gif vat ir aš gavau laišką nuo kada tas mano draudimas baigiasi, išėjau gegužės pab., o jie parašė, kad mano draudimas baigėsi birželio pab.

Na auksinis draudimas tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2014 01 01, 20:57)
Na auksinis draudimas tada  biggrin.gif

nu gal biggrin.gif AOK.
Atsakyti
nuka....gerai slyst tais naujais, ir man ir jums 4u.gif

Tai ka siemet veiksim? bigsmile.gif kudinsimes, mesim rukyt, sportuosim, kalbos mokysimes, shukuosenas keisim, darbus ar diedus? bigsmile.gif

mes kaip niekada fainiai sutikom naujus,- netiketai papuolem i temini vakareli per kelis namus, su programom ir aukcionais, atskiru vaiku 'darzeliu'ir tt ir tp thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2014 01 01, 21:14)
nuka....gerai slyst tais naujais, ir man ir jums  4u.gif
Tai ka siemet veiksim? bigsmile.gif  kudinsimes, mesim rukyt, sportuosim, kalbos mokysimes, shukuosenas keisim, darbus ar diedus? bigsmile.gif

mes kaip niekada fainiai sutikom naujus,- netiketai  papuolem i temini vakareli per kelis namus, su programom ir aukcionais, atskiru vaiku 'darzeliu'ir tt ir tp  thumbup.gif

Kaip visad manau, viska darysim lotuliukas.gif man reiktu sportuoti ir kalba gal pradeti mokintis, ir sukuose pakeisti, ta tai butinai reikes padaryti, bo dabar nesu patenkinta, darbo neturiu, o diedas ir tas pats geras irnesakyk.gif kudintis jau nebereikia, o rukyti meciau jau pries koki 10metu tongue.gif

Kas per tema buvo? Gal kokiu nuotrauku mums parodysi ax.gif

Kaip tavo mazoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikste: 01 sausio 2014 - 22:30
pries pora valandu buciau parasius ''keisim dieda'' biggrin.gif bet paskui uzmigo, tai atleidau blush2.gif
Atsakyti