Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Su lietuviskais Naujaisiais! Viso ko geriausio linkiu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 01 sausio 2014 - 00:09
Su!!!
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais! Gražių, laimingų, ir visom prasmėm vaisingų metų!
Atsakyti
Su Naujaisiais metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

Mano paskutine darbo diena baigesi tuo, kad sefas labai nustebino ax.gif .Baigesi mano paskutine pamaina, sutarėm, kad raktus ir visa kita sutvarkysim kita savaite, baigiant pokalbi pasakiau, kad važiuoju namo ir pirma karta sutiksiu Naujus metus viena verysad.gif .Mano važiavimas baigesi tuo, kad vietoj 18.30 tik dabar grizau doh.gif . Kad reze vyras kalba tai akys ant kaktos issoko blink.gif , parode man dar nematyta savo puse hihihi.gif : tu viena namie nesvesi, o liksi cia.............., ir pinigus taksui duosiu blink.gif .Ir dave doh.gif , dave tiek, kad pirmyn atgal kelis kartus vazineti galėsiu blink.gif .Kelias minutes diskutavom apie mano vaziavima namo, kad nusprendžiau likti, nes nebebuvo prasmes su juo ginčytis doh.gif , jauciu bučiau visgi namo isvaziavus, tai butu ka nors pas mane namo atsiuntes, kad viena nebuciau buvus doh.gif .
....ir apsikabinom net nauju metu proga hihihi.gif(pirma karta per beveik 9 metus ), jeigu ir toliau taip tai gal uz kokiu 5 metu ir i pasimatyma pakvies hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bremen: 01 sausio 2014 - 04:36
Su Naujais metai panos !
Atsakyti
Su Naujais Metais!!!!! Siais metais palikesiu jums ir jusu seimoms sveikatos! 4u.gif friends.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais!
Atsakyti
su naujaisiais visas 4u.gif
Bremen, tai ka laisva kaip paukstis ? bigsmile.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais, mielosios! Linkiu jums graziu ir prasmingu metu, geros sveikatos, kurybiskumo ir nauju ideju. Bukit laimingos!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2014 01 01, 11:41)

Bremen, tai ka laisva kaip paukstis ?  bigsmile.gif

Nelabai ax.gif , vienu darbdaviu atsikračiau hihihi.gif , bet kitas dar liko doh.gif .Turėjau knygyne tik sausio 2 ir 3 dirbti, o gavosi kaip visada doh.gif , bus gerai jeigu sausio pabaigoje is jo išeisiu.

O tau jau kas nors i tavo klausima atsake g.gif .Jeigu dar reikia informacijos tai šiandien man laisva, galite atvažiuoti biggrin.gif
Atsakyti

Man nutiko naujametinis stebuklas - isgeriau net pusantros taures sampano bigsmile.gif . Visos padekos skiriamos Bastetei 4u.gif , nes cia buvo jos rekomenduotas Kessler. thumbup.gif
Atsakyti
Kurios esate bedarbes ax.gif , kaip su draudimu, jisai automatiškai nutrūksta ir darbo birža perima ji ar man pačiai reikia i draudima skambinti ax.gif
Atsakyti