Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(jblmami @ 2013 12 30, 20:39)
Girdejot kas Sumacheriui atsitiko unsure.gif ? *** ble tas slidinejimas.... unsure.gif

Skaiciau si ryta straipsni unsure.gif Bet kad jisai ir sugalvojo slidineti netrasoj, tokie zmones nebezino kaip adrenalino daugiau gauti, tai ir vedzioja likima uz nosies unsure.gif

Sianakt Uupse sapnavau, as jos ieskojau Kaune, nei telefono numerio, nei adreso nezinojau doh.gif bet radau lotuliukas.gif
Uups, kaip jusu mazoji laikosi?
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 30, 20:39)
Girdejot kas Sumacheriui atsitiko unsure.gif ? *** ble tas slidinejimas.... unsure.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 30, 21:39)

Baisu verysad.gif Koks trapus tas gyvenimas, tik pora sekundziu ir zmogaus gyvybe pakimba ant plauko. Kaip zmonai, kaip vaikams? Isproteti gali... Neduok Dieve...
Atsakyti
Bet jo bukle vis dar kritine?
Atsakyti
Ir pasimeldziu ir asara nubraukiu.Sporto legenda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2013 12 30, 21:00)
Bet jo bukle vis dar kritine?

jo. visur raso sehr kritisch verysad.gif
Atsakyti
man tai jis niekad nepatiko ax.gif smile.gif bet aišku baisu ir liūdna, kai taip nutinka.
Kaip Sikstė sako, kam adrenalino trūksta... o dar su vaiku slidinėjo. Nors kas kalnuose tiek laiko praleidęs, tas ir pavojaus turbūt taip nebemato.
Tikiuosi, jis greit išsikapstys... 4u.gif
(ne taip, kaip tas šįmet miręs princas...kažkaip iškart apie jį pagalvojau, kai apie nelaimę išgirdau verysad.gif )

Mes šiandien darbe irgi tą temą aptarėm. Nežinai, kas tau skirta..ir darbe būnant gali stogas įgriūt. Arba va kaip Rusijoj, važiuoji autobusu į darbą...ir nebėra autobuso... unsure.gif aišku, nebūtina savęs papildomai stumti į pavojingas situacijas. Bet.. pvz. pamenat tą krokodilų gaudytoją..irgi visą gyvenimą su adrenalinu žaidė. Ir ką..mirė tai ne nuo krokodilo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 30 gruodžio 2013 - 22:19
QUOTE(moocho @ 2013 12 30, 21:18)
man tai jis niekad nepatiko ax.gif  smile.gif bet aišku baisu ir liūdna, kai taip nutinka.
Kaip Sikstė sako, kam adrenalino trūksta... o dar su vaiku slidinėjo. Nors kas kalnuose tiek laiko praleidęs, tas ir pavojaus turbūt taip nebemato.
Tikiuosi, jis greit išsikapstys... 4u.gif 
(ne taip, kaip tas šįmet miręs princas...kažkaip iškart apie jį pagalvojau, kai apie nelaimę išgirdau verysad.gif )

Mes šiandien darbe irgi tą temą aptarėm. Nežinai, kas tau skirta..ir darbe būnant gali stogas įgriūt. Arba va kaip Rusijoj, važiuoji autobusu į darbą...ir nebėra autobuso... unsure.gif aišku, nebūtina savęs papildomai stumti į pavojingas situacijas. Bet.. pvz. pamenat tą krokodilų gaudytoją..irgi visą gyvenimą su adrenalinu žaidė. Ir ką..mirė tai ne nuo krokodilo unsure.gif

Man tai jis labai patinka, mb vien tik del jo F1 ziuredavo, as irgi ziurejau smile.gif Liudna labai, kad ir kam bebutu taip atsitike sad.gif
O koks princas mire? Kazka busiu praleidus, arba nebeprisimenu ax.gif

Cia gi visai nesenai rygoj maximos stogas igriuvo...Iseini apsipirkti ir ... verysad.gif
Atsakyti
Sikste, http://www.delfi.lt/...o.d?id=62064187

aš seniau irgi f1 žiūrėdavau doh.gif , ir jo todėl labai nemėgau - tos perkreiptos šypsenėlės laimėjus smile.gif man jis tiesiog nesimpatiškas, kaip kad ir koks Ronaldo ax.gif bet čia aišku tik šiaip galvoj esantis įvaizdis, kaip kad apie kiekvieną susikuriam..
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 30, 18:25)
Bet gal geriau butu pas gyd nueiti pasitikrinti ir buti ramiai, negu laukti kol sventes prasides? Nu bet ir "atspari" tu lotuliukas.gif . Net 3 suauge taves "neiveikia". lotuliukas.gif . Siaip ar taip sveikatos 4u.gif .

nu ka jie man ten pasakys?- antibiotiku gali israsyt nebent, vistiek negirdysiu kol galesiu irnesakyk.gif aciu uz sveikata 4u.gif man atrodo kad gal biski geriau unsure.gif tik sisiot vaikas labai bijo, ba vis skaudedavo jai unsure.gif
Vilniuj siulu tai nusipirkau bishki. 3 matkelius. Kita padruzhke sugebejo uz 850 litu siulu apsisipirkt wacko.gif

QUOTE(Sikste @ 2013 12 30, 21:46)
Sianakt Uupse sapnavau, as jos ieskojau Kaune, nei telefono numerio, nei adreso nezinojau doh.gif bet radau lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif kur buvau? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2013 12 30, 22:18)
aišku, nebūtina savęs papildomai stumti į pavojingas situacijas

va butent....
nuo likimo nepabegsi, bet laime nuolat bandyt pavojinga unsure.gif
kurie tiesiog negali be adrenalino....kas slidineja pavojingose vietose, kas nuo kalnu su voverychiu kostiumais shokineja, kas laukinius zveris uz uodegu tampo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 30 gruodžio 2013 - 23:27
QUOTE(uups @ 2013 12 30, 23:15)
nu ka jie man ten pasakys?- antibiotiku gali israsyt nebent, vistiek negirdysiu kol galesiu irnesakyk.gif aciu uz sveikata 4u.gif  man atrodo kad gal biski geriau  unsure.gif  tik sisiot vaikas labai bijo, ba vis skaudedavo jai  unsure.gif
Vilniuj siulu tai nusipirkau bishki. 3 matkelius. Kita padruzhke sugebejo uz 850 litu siulu apsisipirkt wacko.gif
lotuliukas.gif  kur buvau?  lotuliukas.gif

Eina sau unsure.gif . Sveikatos 4u.gif o kokiu meskauoges lapu arbatos neduodi? Nezinau ar jos galima maziems vaikams?

Tik tiek tenusipirkai!!!! blink.gif
O padruzke protinga lotuliukas.gif thumbup.gif
ABC vilneliu graziu nera?
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 30, 23:20)
Eina sau unsure.gif . Sveikatos 4u.gif  o kokiu meskauoges lapu arbatos neduodi? Nezinau ar jos galima maziems vaikams?

Tik tiek tenusipirkai!!!! blink.gif
O padruzke protinga lotuliukas.gif  thumbup.gif
ABC vilneliu graziu nera?

Nedave man vaistinej meshkauoges, sake, vaikas negers, kartu. Liepe ersketuoges girdyt. Tai girdau.
ABC, zinok, uzdaryta atostogoms iki sausio 6.
Atsakyti