QUOTE(wolke7 @ 2013 12 30, 18:55)
QUOTE(addicted @ 2013 12 30, 19:06)
Diedas kaip uznervavo,siandien atsitempe ferjerverkus
24 val.kap durnelis eini su juo ziuret,kaip saudo,visas Frankfurtas nutvyskes fejerverkais,nebezinai i kuria puse ziuret,jam reikia paciam saudyt.Tai dabar vietoj to,kad 24 val.su sampanu sutikt,tai ne i gatve eit ir stebet kaip musu nuostabus fejerverkai i ora issauna
Labiausiai nervinantis dalykas.Pagatava tuos fejerverkus i konteineri ismest,mane jie ne linksmina,o nervina.O saudo maziausiai pusvalandi.
Nu ne tik i ora
, bet ir i siukline ir dar kainuoja.
Ir mane nervina, bet as siais netais tik vienu raketu poka nupirkau. Jei jis eitu, tai....
Ir mes turim eiti ziureti jaip jis saudo. Ai. Tegul ir jis pasiliksmina. Zinau viena vokieti, kuris per fejerverkus su tikru sautuvu(neregistruotu nuo karo laiku uzsilikusiu) papyskina, nes tuo metu nesigirdi. Tai musiskiai tik su raketom, tai reik tik dziaugtis
QUOTE(zirne @ 2013 12 30, 19:23)
Na tai tavo visai Porschiniai tokiu atveju tikrai be rysio butu vartyti
Mano paprastesni, prie ugio nepritaikyti
Bet ir yra visokiu pribombasu... As, prisimenu kai ieskojom, tai paskutinis klyktelejimas tokie kieti buvo, ant kuriu atsigulus jie susile igaudavo kuno forma. Jausmas lyg gipse imontuota guletum. Man visai nepatiko, arba as kazko nesupratau.
Mes kiekvienais metais saudom. Priklauso
Nupirkau kaimynams Fresskorb, tiksliau viska atskirai, nes buvusiu gatavu turinys nepatiko, o uzsakineti fantazija laukti atsoko. Zmoniu zmoniu... Prie parduotuves tik du vezimeliai belike buvo. Pora sekundiu veliau ir butu teke per parkinga traukti ir vezimeli tiesiai is ispokuojanciu kaulinti
Tai kad ir nepritaikytus nereikia vartyti, bet turi geros groteles buti. Nu mum taip smegenis "praplove"
.
O tuos ciuzinius su "atminties" efektu ir nekarta matavausi. Nu bet man nesamone, nes vasara butu karsta. O plius jame ir apsiversti sunku. Tai mums aiskino, kad normalu, nes vartytis nereikes
. O taip igipsuotam ir is jo islipti sunku
. Visokiu priciudu prisimatavom. Vienus kazkokius matavomes specialioj kameroj, tai gerai praplove smegenis. Atseit miegi kaip nesvarumo buklej kosmose. Diedas buvo ant ju jau uzsikabines. Bet visa laime, kad negrazios lovos ju buvo. O reikejo spec lovu remu. Zodziu sugaisom begales daug laiko. Bet issirinkom gerai, nors buvo didelis galvos ir nugaru skausmas.
Oi oi. O as rytojuj pasilikau apsipirkima. Nu nedaug reikia. Tik surio raklet. Tikiuosi gausiu