Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(moocho @ 2013 12 29, 20:21)
jblmami, oj geras net nežinojau kad tokių yra  smile.gif  4u.gif

viskas aišku dėl čiužinių, tai tada pirksim. Daug nežadam išleist schmoll.gif tik dar galvoju sau turbūt minkštesnį imt..MB tai kiečiau miegot patinka..

Nurik i kokia geresne parduotuve. Tai ten ismatuos ir pasvers, nufotografuos, ivertins miego iprocius ir patars kokio kietumo/minkstumo ciuzinius pirkti. Ir uz dyka tos paslaugos. Tik laiko tam reikia skrti mirksiukas.gif

QUOTE(KolJe @ 2013 12 29, 20:22)
Jblmami, dekui! Va tavoj nuorodoj yra to ko ieskojau clips tie spaustukai  smile.gif
Moocho mes turim paprastus tuos kalt tai metai ir dar neissiguleja, bet as juos vis pasukioju pusem laiks nuo laiko smile.gif 4u.gif

Jo. Tie klipsai elegantiskiau atrodo drinks_cheers.gif , negu tie klipsai, kaip ant maiseliu.
QUOTE(magistrante @ 2013 12 29, 20:45)
drinks_cheers.gif man irgi parduotuvej taip patare  4u.gif

Mes nepigius pirkom tikrai tu 7 zonu. Ir mums nerekomendavo vartyti keiciant galus, nes tos septynios zonos labai skiriasi ir ju atstumai. Nieko nevartau ir jau beveik 4 metai thumbup.gif . As galiu tik ziemos ir vasaros puses keisti. Ir musu su mb "svorio kategorijos" skiriasi.

Kaimynka, kaip sekasi?

Tiesa nepagyriau graziu vaiku wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 29 gruodžio 2013 - 21:47
logika, Samsung Galaxy 10.1 2014 edition

QUOTE(jblmami @ 2013 12 29, 20:43)
Nurik i kokia geresne parduotuve. Tai ten ismatuos ir pasvers, [...] Tik laiko tam reikia skrti mirksiukas.gif
aaa, aciu, reiks kuria diena tuom uzsiimti..
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 29, 20:26)
Bet prie geru ciuziniu nepamirsk ir geru latenrostu(nezonau kaip lietuviskai tiksliai vadinasi) .

čiužinio grotelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 29, 18:26)

Bremen, apie tave galvojau. Galejei per Kuciu vakara pasiburti. Bet ir burian reikia jau zinoti ko nori tongue.gif .

biggrin.gif , na, aciu, kad nepamirsti 4u.gif .
irnesakyk.gif , koki burimai mano metuose.Kai bus taip bus biggrin.gif

Pasaka, saule, skolinga vyno lieku 4u.gif .Gavosi thumbup.gif

Aciu visoms už rekomenduotas knygas 4u.gif , bet gavau "Fausta" tai jauciu kuri laika busiu uzsiemusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2013 12 29, 21:41)
iseitis yra  bigsmile.gif morku-obuoliu pyragas  smile.gif as toki visai nebloga neperseniausiai ismokau kept - interneto platybese recepta radau - seimynai labai patinka....visai rimtai cia galeciau naujameciui vakarui iskept g.gif

nu rodyk ir mums, gal ir mes iskeptume bigsmile.gif

QUOTE(jblmami @ 2013 12 29, 21:43)
Kaimynka, kaip sekasi?

ai, nezinau...dabar pora dienu namie tvarkingai atsedejau. Mergiote negaluoja, ir taip neina geryn, bijau kad vel pusles ar inkstu uzdegimu neprisivarytume. Ir kosti priedo. Sedim apsistate sirupeliais ir arbatom doh.gif Visi mane jau spaudzia iki gydytoju eit unsure.gif
Penktadieni buvau Vilniuj, puse planu uzmirsau doh.gif Naujamecio planai irgi neaiskus unsure.gif zodziu, betvarke kaip visada doh.gif
Atsakyti
as pyragu nemegeja kepti. issikepu viena kita, bet nieko mandro. man patiko ''prancuziskas pyragas'', su lietuviska/rusiska varske daromas.

mano drauge ziauriai ziauriai skanu pyraga, torta dare. mes, sveciai, kirtom pasigardziuodami. tikrai baisiai skanus, nors as vysniniu pyragu ir nesu baisi megeja, bet sitas tikrai va thumbup.gif

dedu nuoroda. tiesa foto ten kazkokia nevykus, nebaisiai apetitnai atrodo. pas drauge grazesnis buvo. bet ji sake lyg recepta rusu saite rado, as dabar ant greicio neatrasiu originalo....vysniu trobele

va kitoki radau pavadinima. malkos po sniegu

vysnios tinka ir is uogienes, ir is saldiklio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 29 gruodžio 2013 - 23:24
QUOTE(uups @ 2013 12 29, 22:11)
nu rodyk ir mums, gal ir mes iskeptume  bigsmile.gif

Morku ir obuoliu pyragas
ir man nemoksai gaunasi superinis skanus pyragas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2013 12 29, 22:21)
as pyragu nemegeja kepti. issikepu viena kita, bet nieko mandro. man patiko ''prancuziskas pyragas'', su lietuviska/rusiska varske daromas.

mano drauge ziauriai ziauriai skanu pyraga, torta dare. mes, sveciai, kirtom pasigardziuodami. tikrai baisiai skanus, nors as vysniniu pyragu ir nesu baisi megeja, bet sitas tikrai va  thumbup.gif

dedu nuoroda. tiesa foto ten kazkokia nevykus, nebaisiai apetitnai atrodo. pas drauge grazesnis buvo. bet ji sake lyg recepta rusu saite rado, as dabar ant greicio neatrasiu originalo....vysniu trobele

vysnios tinka ir is uogienes, ir is saldiklio 4u.gif

Net tema apie tai yra ax.gif
http://www.supermama...?...174696&st=0
Atsakyti
oi uups jums cia visai nesmagiai ant visu svenciu tos ligos console.gif jeigu rimtai - arbateles nepades unsure.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 29, 23:04)
biggrin.gif , na, aciu, kad nepamirsti  4u.gif .
irnesakyk.gif , koki burimai mano metuose.Kai bus taip bus  biggrin.gif
Pasaka, saule, skolinga vyno lieku  4u.gif .Gavosi  thumbup.gif

Aciu visoms už rekomenduotas knygas  4u.gif , bet gavau "Fausta" tai jauciu kuri laika busiu uzsiemusi  ax.gif

Baik tu, Bremen biggrin.gif As pati visai netycia bibliotekas nemokamu lietuviu kalba knygu atradau ax.gif

Nupirkau Bleigießen. Kada juos daro, buria per Kaledas ar Naujus Metus ir kaip juos lydyti? blush2.gif
QUOTE(uups @ 2013 12 29, 23:11)
Mergiote negaluoja

Sveikatos 4u.gif

QUOTE(Orkinta @ 2013 12 29, 23:21)

Sitas pyragas ir SM buvo labai populiarus, yra istisos temos,pvz. 2 tema biggrin.gif Skaniai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaka: 29 gruodžio 2013 - 23:59
OMG doh.gif slepiuosi po lapais....kokia as atsilikus doh.gif biggrin.gif nu tikrai, pirma karta girdejau ir ragavau. niekad anksciau nemaciau sito pyrago.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2013 12 29, 23:31)
Morku ir obuoliu pyragas
ir man nemoksai gaunasi superinis skanus pyragas  ax.gif

aciu 4u.gif idomiai skamba receptas, butinai pabandysiu.

QUOTE(wolke7 @ 2013 12 29, 23:49)
oi uups jums cia visai nesmagiai ant visu svenciu tos ligos console.gif jeigu rimtai - arbateles nepades  unsure.gif sveikit  4u.gif

aciu, bet as tikiuosi ja dar kazkaip ishkrapshtyt ir be daktaru/antibiotiku:unsure:
nu arba davarysiu taip, kad vel tiesiai i liginine doh.gif

QUOTE(Pasaka @ 2013 12 29, 23:55)
Sveikatos  4u.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(Orkinta @ 2013 12 30, 01:32)
OMG doh.gif slepiuosi po lapais....kokia as atsilikus doh.gif  biggrin.gif nu tikrai, pirma karta girdejau ir ragavau. niekad anksciau nemaciau sito pyrago.... blush2.gif

man regis, jis pries kokius 4-5 metus buvo labai populiarus.
as mazdaug tada ragavau (ne pati kepiau), bet manes nesuzavejo unsure.gif
Atsakyti