QUOTE(visadapasiryzus @ 2013 12 29, 11:49)
Ne apie istorini, kur pleimobil 40 metu paroda Technikos buvau ir juru buvau...nepadare nei vienas ispudzio, o salia jo leliu yra...tas tai paliko man bais geru prisiminimu
as tenais technikos muziejuje nebuvau, bet kiek zinau, tai jis zymiai mazesnis uz sinsheimo. sinsheime juk ir lektuvai ir tankai ir t.t.t.t. gal uztad ir ispudis mazesnis.
o juru muziejus man irgi nelabai patiko. tikejomes ispudingiau, ypac lankstinuku prisiziureje, tai atrode, kad ten ohoho
kas žinote skanų ir greitai pagaminama pyragą naujiems metams`? kolje,orkinta,uups
QUOTE(logika @ 2013 12 29, 13:28)
kas žinote skanų ir greitai pagaminama pyragą naujiems metams`? kolje,orkinta,uups
kitos manai nemoka pyragu kept tarp kitko girdejau,kad siems naujiems reikia obuoliu pyragus kepti - arkliai megsta obuolius
QUOTE(wolke7 @ 2013 12 29, 13:31)
kitos manai nemoka pyragu kept tarp kitko girdejau,kad siems naujiems reikia obuoliu pyragus kepti - arkliai megsta obuolius
žino,aišku
Tai naujiems reikia sriudeli kepti Siaip gal visai nieko toki lengva pyrageli su obuoliais iskepti, nes mes jau perpumpe nuo visu sausainiu , sakociu, tortu ir pan ))
Logika, kaip tavo sveikata? Praejo slogos?
Logika, kaip tavo sveikata? Praejo slogos?
QUOTE(Sikste @ 2013 12 29, 14:03)
oi ačiū.vieną dieną labai jau negerai buvo. bet gėriau blümchen užrodyta schüssler salze ir pasigarinau. nuėjau anksti miegoti, nors dabar visą laiką anksti miegot einu,nes nežinia kokia naktis laukia ir kiek mažius naktį kelsis ir atsikėliau beveik sveika .
logika, zinok seniai ka ir bekepiau ir pyragu paskutiniu metu darau tokius kuriu nereik kept per naujus planuoju sy daryt:
Žele tortas...
1 pok. braškių žele.
1 pok. vyšnių žele.
1 pok. kivi žele.
1 pok. apelsinų žele.
Ištirpinti su mažesniu kiekiu vandens nei nurodyta ant pakuotės. Kai sustings supjaustyti gabalėliais.
2 pok. citrinų žele ištirpinti su 0,5 litro vandens ir į jau bebaigiantį atšalti supilti 1 indelį sutirštinto nesaldinto pieno. Kai atvės užpilti ant sudėtų į formą želės gabaliukų. Galima įdėti ir koncervuotų vaisių, tik juos reikia gerai nusausinti.
Žele tortas...
1 pok. braškių žele.
1 pok. vyšnių žele.
1 pok. kivi žele.
1 pok. apelsinų žele.
Ištirpinti su mažesniu kiekiu vandens nei nurodyta ant pakuotės. Kai sustings supjaustyti gabalėliais.
2 pok. citrinų žele ištirpinti su 0,5 litro vandens ir į jau bebaigiantį atšalti supilti 1 indelį sutirštinto nesaldinto pieno. Kai atvės užpilti ant sudėtų į formą želės gabaliukų. Galima įdėti ir koncervuotų vaisių, tik juos reikia gerai nusausinti.
Gal kas pasakys kaip vadinasi laikiklis ar spaustukas kuris dedas ant patalynes. Na kad kaldra neisciuoztu ar nepersisuktu
QUOTE(uups @ 2013 12 28, 22:48)
Realiai tikrai nesuteikianti vilties knyga,- kai aplinka spaudzia geleziniu kumsciu,- niurzgedami ir vaitodami kazkaip prisitaiko visi....
Nu gal man tonas tiesiog labai nepatiko, nezinau
Reikes ta 'bringing up bebe' paskaityt dar
aa, dar, tiesa, labai nesuderinamas tekstas su tuo, ka maciau realybej/pati valgiau prancuzijoj ir ka raso kiti autoriai (tarkim, Peter Mayle 'Metai provanse' ) ar zmones pasakoja apie prancuzijos mokyklu valgyklas pasirode
Nu gal man tonas tiesiog labai nepatiko, nezinau
Reikes ta 'bringing up bebe' paskaityt dar
aa, dar, tiesa, labai nesuderinamas tekstas su tuo, ka maciau realybej/pati valgiau prancuzijoj ir ka raso kiti autoriai (tarkim, Peter Mayle 'Metai provanse' ) ar zmones pasakoja apie prancuzijos mokyklu valgyklas pasirode
"Bringing up bebe" -dar labiau stengiamasi prisiderinti prie aplinkos.
Smagi knyga, labiausiai patiko angliskas jumoras Ir joje visa kalba sukasi daugiausiai apie maista
QUOTE(logika @ 2013 12 29, 14:28)
kas žinote skanų ir greitai pagaminama pyragą naujiems metams`?
Sita vis dariau paskutiniu metu, sunus vadina tigriniu
QUOTE(magistrante @ 2013 12 29, 15:05)
Ta rekomenduota knyga, zwischen 2 Atemzuegen ziuriu dabar Amazonej, gaila nera kindle varianto Rasa, gal tu paskolint gali?
Mielai paskolinsiu, tik pirma turiu atkasti, kam jau paskolinau... Jau paieskose