Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Maniske siasi metais tam krippenspiel dalyvavo smile.gif paskambino seip grupes aukletoja pirmos komunijos, bet visai fainai smile.gif mano miestely prasidejo 16h. bet kaip ir moocho sake, pabuvom misiose ir paskui gryze sedom prie stalo smile.gif

visadpasiryzus, nu namas.. gerai,kad perspejai, maniske irgi zaidzia retkarciais per kompa su lelem, bet is lietuvisko zaidimu portalo, nereik pinigu jokiu, bet reiks pakontroliuot,kad is mokyklos kokiu tokiu puslapiu neprisigaudytu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 28, 12:59)
Gal galit pasiulyti kokia knyga kuri jums ispudi paliko  g.gif

dukrai paliko ispudi Alles,was wir geben mussten,tada abi kartu paziurejom filma - man tai labai patiko,likau sukresta unsure.gif daznai ir dabar dar pergalvoju verysad.gif doh.gif taigi tikiu,kad knyga gal ir dar geresne nei filmas ax.gif

o Sebastian`a Fitzek`a megsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Bremen, mano paskutines: vokiskos Hape Kerkeling "Ich bin dann mal weg" ,
vokieciu komiko parasyta apie savo kelione Ispanijoje, su jumoru, apie Ispanija, truputi autobiografijos. thumbup.gif
vokieciu mokytojos labai rekomenduota "tschick" Wolfgang Herrndorf, apie 14- mecius, tai galima ir paciai paskaityti ir sunui duoti biggrin.gif Siaip tai daugiau jaunimui.

o siaip paskutines "Tik su dukra" ir "Katinas Bobas"
"Katinas Bobas"- tikras bestseleris, Lietuvoje per atostogas visi perskaite, nuo anuku iki seneliu, cia irgi kam rekomendavau buvo suzaveti. Kas laiko kates, tai dar dziaugesi kad gavo naudingos informacijos smile.gif
"Tik su dukra"- senesne knyga apie Irana, bet istorija thumbup.gif

Visos 3 knygos, isskyrus "tschick", tikros istorijos, youtube yra tikri herojai ir t.t.

zirne, uups 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2013 12 28, 13:37)
dukrai paliko ispudi Alles,was wir geben mussten,tada abi kartu paziurejom filma - man tai labai patiko,likau sukresta  unsure.gif daznai ir dabar dar pergalvoju verysad.gif  doh.gif taigi tikiu,kad knyga gal ir dar geresne nei filmas  ax.gif

o Sebastian`a Fitzek`a megsti  mirksiukas.gif

Neatidaro nuorodos verysad.gif , internetas cia labai letas doh.gif .
Kaip tik ta Fitzek dabar ir nusiziurejau ax.gif

QUOTE(Pasaka @ 2013 12 28, 13:38)
1.Bremen, mano paskutines: vokiskos Hape Kerkeling "Ich bin dann mal weg" ,
2.vokieciu mokytojos labai rekomenduota "tschick"  Wolfgang Herrndorf
3. "Katinas Bobas"
4."Tik su dukra"- senesne knyga apie Irana, bet istorija thumbup.gif

1.Skaiciau ax.gif
2.teko del darbo skaityti ax.gif
3.negirdeta ax.gif
4.ui, ne, ne.Cia daugiau pradedancioms skaityti tiktu ax.gif .

Aciu 4u.gif

Gal kuri Fausta lietuviskai turit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 28, 15:01)

3.negirdeta  ax.gif
4.ui, ne, ne.Cia daugiau pradedancioms skaityti tiktu  ax.gif .

Gal kuri Fausta lietuviskai turit  ax.gif

3. Knyga
4. kodel pradedancioms?

Turiu pirma dali.
Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2013 12 28, 14:12)
3. Knyga
4. kodel pradedancioms?

Turiu pirma dali.

aciu uz nuoroda 4u.gif

Nes kalbos atzvilgiu skurdoka ax.gif

Noreciau pasiskolinti ax.gif
Atsakyti
man tai grazi pora bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
sorry bishki didele foto gavos
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 28, 15:36)
Nes kalbos atzvilgiu  skurdoka  ax.gif

Noreciau pasiskolinti  ax.gif

Man angliskai buvo pats tas biggrin.gif

Galiu paskolinti, bet ji vos laikosi, pageltonavusi, 1934 metu leidimo smile.gif

wolke7, o kas cia tokios? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaka: 28 gruodžio 2013 - 16:03
Pasaka, cia is Bauer sucht frau smile.gif Ir cia Bäuerin rado savo meile smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 28 gruodžio 2013 - 16:14
QUOTE(Pasaka @ 2013 12 28, 15:03)
Man angliskai buvo pats tas  biggrin.gif

Galiu paskolinti, bet ji vos laikosi, pageltonavusi, 1934 metu leidimo  smile.gif

Tai man tik pradedanciai vokiskai irgi buvo pats tas, bet pabandyk dabar ja paskaityti biggrin.gif

O Jezus Marija toki antikvariata bijociau skolintis ax.gif

Gal kuri Alicia Munro skaitet ?
Papildyta:
Paskutinis pusvalandis liko dirbti ax.gif , keista siek tiek biggrin.gif Teliks dar trys spektakliai ir ..... laisve papugoms biggrin.gif
Atsakyti

Fausta as turiu, bet didele ir sunki knyga. Bremen, gal tu pirmiau pasiskaityk internete, pdf formatu ar pan. Jei tu cia skaitysi kaip kokia privaloma lektura, tai gali buti nuobodu biggrin.gif . O jeigu tikrai patiks, tai atsiusiu. O siaip, jeigu kurinys prie sirdies, tai siulyciau isigyti.
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2013 12 28, 16:13)
Pasaka, cia is Bauer sucht frau smile.gif Ir cia Bäuerin rado savo meile smile.gif

Rimtai? smile.gif Grazi pora biggrin.gif

QUOTE(Bremen @ 2013 12 28, 16:23)
Tai man tik pradedanciai vokiskai irgi buvo pats tas, bet pabandyk dabar ja paskaityti  biggrin.gif

O Jezus Marija toki antikvariata bijociau skolintis  ax.gif

Gal kuri Alicia Munro skaitet ?

Na zinok dabar vok. virs 500 psl butu irgi nelengva ax.gif

Parasyk adresa, atsiusiu mirksiukas.gif

Uzsisakinejau per Amazon ir neatejo, tingejau is naujo uzsisakineti blush2.gif
Is Nobel turiu Le Clezio "Fliehender Stern" ir "Ein Ort fernab der Welt" Pirma siaip ne taip iveikiau, antra neprisiruosiu moraliskai.
Atsakyti