Maniske siasi metais tam krippenspiel dalyvavo paskambino seip grupes aukletoja pirmos komunijos, bet visai fainai mano miestely prasidejo 16h. bet kaip ir moocho sake, pabuvom misiose ir paskui gryze sedom prie stalo
visadpasiryzus, nu namas.. gerai,kad perspejai, maniske irgi zaidzia retkarciais per kompa su lelem, bet is lietuvisko zaidimu portalo, nereik pinigu jokiu, bet reiks pakontroliuot,kad is mokyklos kokiu tokiu puslapiu neprisigaudytu
QUOTE(Bremen @ 2013 12 28, 12:59)
Gal galit pasiulyti kokia knyga kuri jums ispudi paliko
dukrai paliko ispudi Alles,was wir geben mussten,tada abi kartu paziurejom filma - man tai labai patiko,likau sukresta daznai ir dabar dar pergalvoju taigi tikiu,kad knyga gal ir dar geresne nei filmas
o Sebastian`a Fitzek`a megsti
Bremen, mano paskutines: vokiskos Hape Kerkeling "Ich bin dann mal weg" ,
vokieciu komiko parasyta apie savo kelione Ispanijoje, su jumoru, apie Ispanija, truputi autobiografijos.
vokieciu mokytojos labai rekomenduota "tschick" Wolfgang Herrndorf, apie 14- mecius, tai galima ir paciai paskaityti ir sunui duoti Siaip tai daugiau jaunimui.
o siaip paskutines "Tik su dukra" ir "Katinas Bobas"
"Katinas Bobas"- tikras bestseleris, Lietuvoje per atostogas visi perskaite, nuo anuku iki seneliu, cia irgi kam rekomendavau buvo suzaveti. Kas laiko kates, tai dar dziaugesi kad gavo naudingos informacijos
"Tik su dukra"- senesne knyga apie Irana, bet istorija
Visos 3 knygos, isskyrus "tschick", tikros istorijos, youtube yra tikri herojai ir t.t.
zirne, uups
vokieciu komiko parasyta apie savo kelione Ispanijoje, su jumoru, apie Ispanija, truputi autobiografijos.
vokieciu mokytojos labai rekomenduota "tschick" Wolfgang Herrndorf, apie 14- mecius, tai galima ir paciai paskaityti ir sunui duoti Siaip tai daugiau jaunimui.
o siaip paskutines "Tik su dukra" ir "Katinas Bobas"
"Katinas Bobas"- tikras bestseleris, Lietuvoje per atostogas visi perskaite, nuo anuku iki seneliu, cia irgi kam rekomendavau buvo suzaveti. Kas laiko kates, tai dar dziaugesi kad gavo naudingos informacijos
"Tik su dukra"- senesne knyga apie Irana, bet istorija
Visos 3 knygos, isskyrus "tschick", tikros istorijos, youtube yra tikri herojai ir t.t.
zirne, uups
QUOTE(wolke7 @ 2013 12 28, 13:37)
dukrai paliko ispudi Alles,was wir geben mussten,tada abi kartu paziurejom filma - man tai labai patiko,likau sukresta daznai ir dabar dar pergalvoju taigi tikiu,kad knyga gal ir dar geresne nei filmas
Neatidaro nuorodos , internetas cia labai letas .
Kaip tik ta Fitzek dabar ir nusiziurejau
QUOTE(Pasaka @ 2013 12 28, 13:38)
1.Bremen, mano paskutines: vokiskos Hape Kerkeling "Ich bin dann mal weg" ,
2.vokieciu mokytojos labai rekomenduota "tschick" Wolfgang Herrndorf
3. "Katinas Bobas"
4."Tik su dukra"- senesne knyga apie Irana, bet istorija
2.vokieciu mokytojos labai rekomenduota "tschick" Wolfgang Herrndorf
3. "Katinas Bobas"
4."Tik su dukra"- senesne knyga apie Irana, bet istorija
1.Skaiciau
2.teko del darbo skaityti
3.negirdeta
4.ui, ne, ne.Cia daugiau pradedancioms skaityti tiktu .
Aciu
Gal kuri Fausta lietuviskai turit
QUOTE(Bremen @ 2013 12 28, 15:01)
3.negirdeta
4.ui, ne, ne.Cia daugiau pradedancioms skaityti tiktu .
Gal kuri Fausta lietuviskai turit
3. Knyga
4. kodel pradedancioms?
Turiu pirma dali.
QUOTE(Pasaka @ 2013 12 28, 14:12)
aciu uz nuoroda
Nes kalbos atzvilgiu skurdoka
Noreciau pasiskolinti
man tai grazi pora
Papildyta:
sorry bishki didele foto gavos
Papildyta:
sorry bishki didele foto gavos
QUOTE(Bremen @ 2013 12 28, 15:36)
Man angliskai buvo pats tas
Galiu paskolinti, bet ji vos laikosi, pageltonavusi, 1934 metu leidimo
wolke7, o kas cia tokios?
Pasaka, cia is Bauer sucht frau Ir cia Bäuerin rado savo meile
QUOTE(Pasaka @ 2013 12 28, 15:03)
Man angliskai buvo pats tas
Tai man tik pradedanciai vokiskai irgi buvo pats tas, bet pabandyk dabar ja paskaityti
O Jezus Marija toki antikvariata bijociau skolintis
Gal kuri Alicia Munro skaitet ?
Papildyta:
Paskutinis pusvalandis liko dirbti , keista siek tiek Teliks dar trys spektakliai ir ..... laisve papugoms
Fausta as turiu, bet didele ir sunki knyga. Bremen, gal tu pirmiau pasiskaityk internete, pdf formatu ar pan. Jei tu cia skaitysi kaip kokia privaloma lektura, tai gali buti nuobodu . O jeigu tikrai patiks, tai atsiusiu. O siaip, jeigu kurinys prie sirdies, tai siulyciau isigyti.
QUOTE(KolJe @ 2013 12 28, 16:13)
Pasaka, cia is Bauer sucht frau Ir cia Bäuerin rado savo meile
Rimtai? Grazi pora
QUOTE(Bremen @ 2013 12 28, 16:23)
Tai man tik pradedanciai vokiskai irgi buvo pats tas, bet pabandyk dabar ja paskaityti
Na zinok dabar vok. virs 500 psl butu irgi nelengva
Parasyk adresa, atsiusiu
Uzsisakinejau per Amazon ir neatejo, tingejau is naujo uzsisakineti
Is Nobel turiu Le Clezio "Fliehender Stern" ir "Ein Ort fernab der Welt" Pirma siaip ne taip iveikiau, antra neprisiruosiu moraliskai.