Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Geros keliones Bastete 4u.gif
Atsakyti
Cia, kai paskutiniu metu vis apie zydus uzsimenate, prisiminiau viena sena istorija...
Apie viena biciuli. Jo teta man labai seniai papasakojo, kad jo tikrasis tevas yra visai kitas zmogus, pasake man net jo varda, pavarde, kad jis zydas...Dabar ta teta jau seniai mirusi.
Tas zmogus, biciulis gal ir pats kazka nujaucia, su oficialiu teciu jie labai skirtingi, nera jokio tevisko rysio, tevai siaip ar taip jau seniai issiskyre. Motina gal ir noretu pasakyti teisybe, bet nera kaip, siaip manau labai bijo prarasti su sunumi rysi, kad jis neuzpyktu ir pan.
As galeciau jam tiesiai sviesiai pasakyti, bet irgi nenoriu, jeigu jis uzpyks ant mamos, jis ir taip niekada normalios seimos neturejo, be to ir jo motina labai silpna, serga, jai butu didelis smugis, jai jis nusisuktu.
Va ir galvoju, kaip cia geriau padaryti. Gali jie ir toliau sau taip gyventi, bet is tiesu jis irgi turi teise savo tikra teva pazinti, kuris yra labai protingas, pareigas uzimantis zmogus, jau nebejaunas... Tiesa, ar tas biologinis tevas zino apie sita zmogu, as nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaka: 27 gruodžio 2013 - 11:35
QUOTE(zirne @ 2013 12 27, 08:55)
Labas rytas 4u.gif  Tai miegat dar visos,

As tai ne. I darba ruosiuosi doh.gif

QUOTE(Pasaka @ 2013 12 27, 10:07)
Va ir galvoju, kaip cia geriau padaryti. Gali jie ir toliau sau taip gyventi, bet is tiesu jis irgi turi teise savo tikra teva pazinti. Tiesa, ar tas biologinis tevas zino apie sita zmogu, as irgi nezinau...

As tikrai nesakyciau. Bent jau kol mama gyva. Cia ju seimos reikalas, todel nesikisciau.

Vaikuciai visu labai grazus wub.gif
Apie sventes tai jau pasakojau. Ai, tiesa, po Kuciu vakarienes i misias dar su MV ejom. Nors anas tingejo, bet vistiek istempiau. Nors ant galo ir man prailgo 2 su puse valandos doh.gif Kazkaip pries pora metu kai ejom, tai lyg trumpesnes tos pamaldos buvo...
Dovanu tai irgi nemazai gavau bigsmile.gif Pora vokeliu, kepure su bumbulu, kvepalus, jogos knyga, kalendoriu su kaciukais, vonios priemoniu, Hunkelmöller Gutscheina, Dior tusa, tonini krema, sportinius batus, zieda ir saldumynu. Va kokia gera visus metus buvau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siandien vaikai sunervavo iki negalejimo. Surado pasleptas dovanas (skirtas ne jiems), islupo ir pasidalino. Galvojau sprogsiu is pykcio ir imurysiu juos i siena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2013 12 27, 08:55)
Labas rytas 4u.gif  Tai miegat dar visos, ar jau kasdieniniai darbai isuko, kad nei vienos forume nera? biggrin.gif

Labas rytas, jau grizau po darbu siandien. biggrin.gif Viskas, pasirasiau pirmaji savo Dienstvertrag. Praktika dar iki 31 gruodzio reikia uzbaigt ir busiu normali darbuotoja. cool.gif
Kaledos bais ramiai, namie, su lietum istisai. Pervertem visus metus atgal su MB, tai suskaiciavau, kad nemazai per tuos metus isbandziau. Ir valymo darbuose, ir blynus miesto sventeje kepiau, ir vynuoges skyniau, ir Weinachtsmarkte padirbau, ir praktika atlikau. Dar laukia dvi dienos pabandymo darzelyje, pasiule netycia. ax.gif

Siandien saule sviecia, tai tempsiu vaikus i lauka, kad kuo daugiau pabutu.
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2013 12 27, 11:05)
Labas rytas, jau grizau po darbu siandien.  biggrin.gif Viskas, pasirasiau pirmaji savo Dienstvertrag.

Sveikinu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2013 12 27, 11:02)
Siandien vaikai sunervavo iki negalejimo. Surado pasleptas dovanas (skirtas ne jiems), islupo ir pasidalino. Galvojau sprogsiu is pykcio ir imurysiu juos i siena  doh.gif

biggrin.gif pyk ant saves, ne ant vaiku. Juk tu blogai paslepei, o jie protingi, saunuoliai. Vistiek tau 4u.gif

Aciu Bremen, sindien reiks vynu aplaistyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notė: 27 gruodžio 2013 - 12:14
QUOTE(Notė @ 2013 12 27, 11:08)

Aciu Bremen, sindien reiks vynu aplaistyt

Tokia proga tikrai verta thumbup.gif .As irgi laukiu tos progos ax.gif , kai išsitrauksiu is šaldytuvo Bastetes "miasytes " biggrin.gif .

Parėjau is vermieterio, kelias dienas nemate tai ausis isuze biggrin.gif , lyg tarp kitko sako:jus galetumet pas mane pradėti dirbti.As galvojau jisai juokauja, tai nuleidau juokais, o jisai pasirodo rimtai blink.gif .Siek tiek nustebino g.gif .Žinau, kad jisai nori i pensija išeiti, bet kad mane įsileistu g.gif .Žinoma, parduotuvei reikia nauju veju biggrin.gif , bet siuo metu nenoriu vejo laukuose gaudyti biggrin.gif .Bet kuriuo atveju vis tiek nustebino biggrin.gif
Atsakyti
As tai dirbu pilnu tempu, koks dar miegas biggrin.gif

Atenyte...gerai, kad tavo vaikai, o ne mano...man tai dzin,pasijuokciau ir tiek...,bet MB blink.gif

Vakar prasivedimom smegenis Prancuzijoj, tik kojos i uzpakali sulindo nuo ejimo.Grizom,vaikai sriubos privire, taip faina, ramu....nu ir paskambino MB brolis jam...as tai miegot nuejau, neidomu buvo.Pradusavo jis ten visa nakti...,siandien i darba jo mama visais varpais skambina, o mums dirbt reikia.Nu uzkniso mane jo seima, dar tyliu...Negana, kad jis psichuoja, dabar dar ten sirsynas ant mano biednos galvos sujudo blink.gif
Atsakyti
As irgi pilnu tempu dirbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2013 12 27, 14:08)
biggrin.gif pyk ant saves, ne ant vaiku. Juk tu blogai paslepei, o jie protingi, saunuoliai. Vistiek tau  4u.gif

nu jo, nebent lauke po zemem buciau pakasus, tai gal ir nebutu rade.

Visadapasiryzus, tai pas mus atvirkstine situacija. As vaikus uzsipuoliau, MB gyne. Finale abudu susipykom. Jis kraunasi sau ir vaikams daiktus, as sedziu isizeidusi. Bet vistiek reikes perlipti per save doh.gif
Jis gyvenime nera pakeles pries juos balso, tuo labiau rankos. As esu ta ragana, kuri nustato ribas doh.gif
Atsakyti
Atenyte,as vaikus tai iasbaru, kartais vosteliu kokia pagelve, bet retai..jie manes ir nebijo.As esu ta silpnoji grandis namuose...bet guostis ir pasimyluot tai visi trys pas mane lekia...Man tai juokinga kai vaikai saldainiz namie iesko...mes su broliu cia kaip i sporta ziuredavom vaikystej...visu aisku nesurydavom, nes tiek nebuvo, kiek siais laikais, bet asorti mamis dezes tai "prakasdavom"veliau dar java tirpia is dezuciu nugarindavom blush2.gif

Papildyta:
Nusirasiau konkreciai mobiliaku biggrin.gif Kava, ne java biggrin.gif
Atsakyti