Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

sveikos visos, ai javari jau prasidejo nukainavimai biggrin.gif , tai pirksim su nuolaida ir pabrangimo nesijaus lotuliukas.gif
Nu nezinau kaip ten jie ispardavimus skaito , buvau siu metu pradzioje Londone, per nukainavimus, nu patikekit nusivyliau, radau ir nusipirkau batus lotuliukas.gif ir tos reikejo poto siusti atgal , nes skirtingus supakavo , va tai buvo istorija.Grizus namo issipakuoju batus ir matau kad viena detakle neatitinka blink.gif , pavartau ,ogi jie skirtingi verysad.gif Teko atgal isiusti i Londona
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 26, 19:12)
Ich, cia tikrai tavo vaikai  biggrin.gif , nuotrauka tai kaip kokia atvirute is interneto platybių biggrin.gif .Koki gražuoliai  wub.gif

biggrin.gif dekui, aciu visoms 4u.gif

As tai siemet nemazai dovanu gavau.. visi buvom geri turbut, nes dovanos vos tilpo po egle doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2013 12 25, 23:29)
Su sv. Kaledom, bukit laimingos, mylimos ir turtingos!

Sveika, pasigedom 4u.gif

Išskrendam ryt.. iki vėliau..
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 12 26, 20:30)
kas, kas? batai? biggrin.gif

Aha,oda brangsta ir kiniecisi nebesutinka uz kapeikas dirbti.
Atsakyti
lengvo skrydzio, Bastete 4u.gif
nu labai grazios notraukos visu wub.gif
Atsakyti
Taip noreciau Sisi antraja dali paziuret,bet MB per Sky naujausia Stirb langsam dali ziuri.
Vakar leido Sisi ziuret.Negaliu as to filmo atsizuret wub.gif Reiks dvd isigyti.
Atsakyti
QUOTE(DeiveX @ 2013 12 26, 12:44)
uups- ar gali prakomentuoti man sita maiso papilda ?
l- gluthation
ar verta pabandyti duoti savo nekalbanciam vaikui?
jis neskiepytas jokiu sunkiuju metalu neturetu buti ten pas ji... bet gal verta, ar cia tiesiog tik vel koks ismislas. Aciu.

O kas tau ji rekomendavo, kokiu tikslu, ir prie ko cia nekalbejimas? g.gif Ar tau jau cia kokias diagnozes bando ipirsht? g.gif
Siaip, kad jo organizme truktu tai kazkaip sunkiai tiketina. Sherdama kaip maisto papilda irgi kazin ar koki efekta pasiektum:
Raising GSH levels through direct supplementation of glutathione is difficult. Research suggests that glutathione taken orally is not well absorbed across the gastrointestinal tract. In a study of acute oral administration of a very large dose (3 grams) of oral glutathione, Witschi and coworkers found "it is not possible to increase circulating glutathione to a clinically beneficial extent by the oral administration of a single dose of 3 g of glutathione." However, it is possible to increase and maintain appropriate glutathione levels by increasing the daily consumption of cysteine-rich foods and/or supplements
Kiauliena, vistiena, kiausiniai ir pienas. Vitaminas D3 labai smarkiai kelia gliutationo kieki. Nors abejoju kad normaliam zmogui gyvenant europoj ir nebadaujant jo truktu unsure.gif Jei itari trukuma, butu gerai tyrima padaryt, is kraujo plazmos turetu labai lengvai nustatyt.
Ir tada jau tvarkytis 'per aplinkui',-ne tiesiogiai gliutationa, o jam reikalingus statybinius blokus.
Atsakyti
Kas del dovanu, tai is MB gavau knyga apie Izraeli. Nu galvoju tupas doh.gif Bet poto paaiskino, kad skrisim tik 2, tai reikia suderinti su giminemis del vaiku, del atostogu darbuose, todel bilietu dar nenupirko. Bet vistiek, nelabai man patiko, nes tokia neasmeniska dovana pasirode blush2.gif Todel siandien dar istrauke kvepalus BVLGARI JASMIN NOIR
user posted image
Nieko gero nesitikejau, bet labai patiko bigsmile.gif
Uosvis euru i vokeli pridejo thumbup.gif
Mama mano pageidautu papuosalu prisiunte. Reziume - Kaledos buvo geros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atenyte: 26 gruodžio 2013 - 22:41
Sveikos 4u.gif as keliauju per gimines, draugus, tai laiko apskritas nulis 4u.gif noriu visas pasveikinti su sventemis wub.gif prisidedu prie visu linkejimu ir dziaugsmu, kad esate wub.gif
kucias atsventem pas broli, mama susirgo stipriu bronchitu, vaziavo i greitaja, tai tiek kucios tiek kaledos be mamos praejo verysad.gif va prisikalbejau, sakiau vaziuoju pas mama, kaip visada stala mama suruos, o gavosi netiketai. Liepiau sveikti ir guleti lovoj, ilsetis. Aisku cia menkniekis, svarbu, kad mes ja turim 4u.gif Kaledas sventem pas vyro mociute, veliau islekem pas draugus. Musu drauges mama pries pora metu nuo vezio numire. Budavo Kaledos pas ja svenciamos, mus pasikviesdavo. O draugo brolis pries 5 metus zuvo. Daug metu mes su sitais zmonemis bendraujam, todel ir ju artimieji mums savi buvo wub.gif Tai va panos, linkiu, kad visos butume apsuptos savo paciu mylimiausiu, brangiausiu zmoniu. Kad butume mylimos ir turetume ka myleti ir prie Kuciu stalo ka apkabinti ir pabuciuoti wub.gif vertinkime vieni kitus, dziaukimes kiekviena galimybe pabuti kartu 4u.gif
Kas del dovanu tai uosviai padovanojo vokeli blush2.gif greitu metu gal ji isleisim biggrin.gif nors juokemes, kad jei juoda diena tai istraukus visus vokelius dar pora menesiu prasimaitintume biggrin.gif
Nuo vyro konkreciai kaledom nieko negavau, bet turint omeny, kad teises turiu ir masina tai jau nedrystu skustis.... blush2.gif o ir siaip jis pas mane ne skrudzas tai jau as patyliu blush2.gif
Vaikas tai siemet paskendo zaisluose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 26 gruodžio 2013 - 23:53
QUOTE(KolJe @ 2013 12 26, 00:59)
Mes taves pasigedom..dingai, pasakok kaip gyvenat?

Sveikos,

Tikrai labai grazus Ich vaikiukai, eglutes jblmami super, ir anergirl katinas grazuollis! Aciu uz pagyras ir mano merginai. Pati gyvenu gerai, kai issimiegu ir pailsiu smile.gif

Siaip buvau rasiusi, kad noriu siek tiek namus apsitvarkyti, nes nuo praeitu metu atsikraustymo dar puse daiktu dezese pupsojo, o ir siaip tai uzuolaidu reikejo, tai sviestuvo, tai knygu lentynos ir. t.t., bet kad taip ilgam dingsiu negalvojau pati. O ir tik dali visu siu reikalu atlikau, nes pasipyle visa kita - draugas prie darbu pristate, mazajai dygo dantys, tai irgi ramybes nebuvo, dar buvo zarnyno infekcija pasigavus, paskui mama buvo atvaziavus ir va taip va. Bet visumoj viskas gerai smile.gif
Mano merginai kitamet vasario 2d. bus metukai. Su zindymu susitvarke reikalai, negaliu pasakyt ar tai savaime su laiku susireguliavo ar turejo itakos mano pastangos. Na zindymo pradzia buvo man sunki, tad planavau maitinti puse metuku, bet niekada nesakyk niekada. Tiek prilipus mazoji prie papo, kad nebezinau ka ir daryt. Kai pradejau maitint kosyte, tai pradzia lyg ir nieko buvo, o paskui kuo toliau, tuo prasciau. O ir gerti is buteliuko negeria, zaidzia su papuku. Kiek saukstuku, ar is puodelio pagirdau tiek. Idomu kaip cia toliau bus, kol kas auga gerai. Siaip mazoji labai judri ir aktyvi. Siandienos juokas - zinda ir pasiemus ranka koja tai istiesia, tai sulenkia ir visa zindyma taip smile.gif nenugstyta ji niekaip. Balsa tai irgi turi ir palauk nera, iskart jungiamos sirenos. Bet siaip miela, daug sypsosi, juda, zaidzia, labai megsta buti zmonese ir labai patinka vaikai. Kuo toliau, tuo labiau idomi darosi, mokinasi visokiu fintu. Atvaziavus mama pamokino vire vire kose, tai dabar jau kuris laikas vis kraipo pirstuka i delna - gi verda kose smile.gif ... ech nelengva buti teveliais, bet isties smagu smile.gif

Man siemet kazkokios keistos Kaledos, truko ziemiskos atmosferos. Is brangiasiojo puses dovanos gana mielos buvo, gavau ziedeli ir sali. Ziedelis kaip ir senojo, kuri kai buvau nescia reikejo nukirpt nuo pirsto, kompensacija. Salis irgi patiko. Kitos dovanos tokios ot smile.gif
Atsakyti
UUPS- niekas nerekomendavo, diagnoziu nepersa kol kas, bet as pati nerimstu. Supermamose prisiskaiciau, maziau gi skaityt jose reikia.Ale vos nestebuklinis poveikis, vaikai autistukai per 3 menesius prabyla, tai pagalvojau gal ir mano vaikui padetu, na bet kaip suprantu tai nebutina.Is kitos puses mano vaikas visavertiskai tikrai nesimatina... kiausiniu jis visiskai nevalgo, kiaulienos visai minimaliai, lieka vien pienas is tavo vardintu produktu dar kartais kasneli vistienos iseina sumaitinti..ir dar zinant tai, kad iki 25 men, jis valge tik MP... nieko daugiau tai gali jam ten daug ko trukti.O kaip tureciau plika akimi ta Glutationo trukuma pastebeti?
gali atrasyti kai grysi I de ir turesi maziau ka veikti smile.gif aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeiveX: 27 gruodžio 2013 - 02:00
Labas rytas 4u.gif Tai miegat dar visos, ar jau kasdieniniai darbai isuko, kad nei vienos forume nera? biggrin.gif
Mano Kaledos praejo ramiai. Mes tik dviese buvom, tai be jokio streso, jokio skubejimo. Tiesiog gera buvo pabuti namuose dviese. Dovanu gavau pakabuka su grandinele, the body shop rinkini, arbatu rinkini, druska voniai, vilnones kojines, kociuku, nomedu, raudonosios aguonos, dziovintu grybu ir dar daug visokio lietuvisko gerio...
Maistas labai skanus gavosi, tik karpis virdamas sutruko per puse. Iowa, tu gal gali pasakyti, ka blogai padariau, kad kitais metais zinociau ax.gif
Naujuosius eisim pas kaimynus sutikineti. Taip pat be dideliu fejerverku turetu buti. Nesinori man kazkaip siais metais didelio veiksmo. Tik ramybes.
Reikia plaukus nusidazyti. Kirpykloje termino nebegavau. Kazkaip laabai greitai jie man paskutiniu metu nusiplauna. Dar tamsiau nusidaziau si karta, tai po triju savaiciu jau zilas pakausis lysti pradejo. Nusipirkau dazu. Eisiu pati kankinti. Negaliu pakesti pati plauku dazyti, ale kur dingsi...
Atsakyti