Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Sveikos

Sveikinu visas su atejusiomis sventemis! 4u.gif

Mes ramiai svenciam. Tiesiog ramiai ir tingiai. Bet man taip patinka thumbup.gif

Einu nuotrauku pazadetu susidelioti, kad galeciau ikelti.

Musu dar nepilnai padengtas stalas http://instagram.com/p/iYs6CUvkQj/ Truktsta karpio, grudu, obuoliu. Siais metais mergiotes jau net atskirus patiekalus pacios padare thumbup.gif . Bet biski ir chaotiska, nes jau pacios daro, o as nenoriu pataisyti, kad nedingtu noras daryti. O i kritika siuo laiku labai jau perdetai reaguoja. Ir stala jos denge ir fotkino. Tai yra kaip yra. biggrin.gif .

O cia mano eglutes http://instagram.com/p/iYslPsPkQC/. Didzioji egle netelpa. Plius pries langa stovi ner kaip graziai nufotkinti doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 26 gruodžio 2013 - 15:16
nu faini stalai angelgirl ir jblmami thumbup.gif 4u.gif

as su tokiu klausimu gal kas turit tokia knyga ir nebereikalinga,perpirksciau blush2.gif http://www.ebay.de/i.....221323194421
Atsakyti
Merginos, sveikinu visas su sv. Kaledomis. Linkiu visoms seimynines laimes, sveikatos, sekmes darbuose, moksluose, geru ateinanciu metu.

user posted image

angelgirl, labai grazus tavo Kuciu stalas, jblmami grazios eglutes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms sulaukus sv. Kaledu nuo musu seimos 4u.gif
Mano kukuliukai biggrin.gif user posted image
Stalo nuotrauku neturiu, bet kokie grazus kiti stalai thumbup.gif
jblmami, kokios eglutes fainos bigsmile.gif
Jolitkos mazyle kokia didele jau, tikra grazuole wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 26 gruodžio 2013 - 18:01
Ich, cia tikrai tavo vaikai biggrin.gif , nuotrauka tai kaip kokia atvirute is interneto platybių biggrin.gif .Koki gražuoliai wub.gif
Atsakyti
Ich, na, kokie faini tie Kukuliukai smile.gif
Jolytka, grazia dukra augini 4u.gif Kiek jai dabar laiko? Seniai bepasakojai, kaip laikotes. Ar baigesi rupesciai su zindymu, rekimu ir pan.?
Atsakyti
jo as vakar irgi pamirsau pagirt jolitkos mergaite, vasari berod metukai, fainuole tikra wub.gif

ich, oj kokie fainuoliai tavo kukuliukai thumbup.gif
Atsakyti
Su Sv.Kaledomis visas!

Kaip smagu nuotraukas pamatyti buvot,tiek jolitkos mazyle,ich seimynele wub.gif
iowos,angelgirl ir jblmami stalus.Niam,niam kaip visi skaniai atrodo wub.gif

Musu Kucios irgi ramiai praejo,nors norejome jau uosviui 5 asco duot,kad uzmigtu lotuliukas.gif Jis tokio pat charakterio kaip visadpas. diedas.
Bet jis va negali pakest nepaklusniu savu vaiku,savu anuku.Sirdis akmenine.Bet mano mazoji labai gera mergaite buvo,neverke,kad pusesere ta ar ana gavo,o ji ne.Viska prieme nuosirdziai ir ramiai.Tai isgelbejo vakara,nes uosvis ja butu uzedes negyvai,tiksliau daugiau mane nei ja.As kaip tigre ginu savo vaikus,priimu viska asmeniskai.
Per Kaledu pietus,jau pradejo kabinetis,kad ji iskelus taure prase atsigert.As buvau labai pikta,nes su didziaja pries tai susizodziavau,paaugle,man akis draske.Truko mociai kantrybe doh.gif Ji nejo su mumis prie Kaledu stalo,o biure atliko savo nebaigta darba ir namie praleido Kaledas doh.gif Tai buvau pikta kaip sirse,is karto uosvi ispejau,kad paliktu mazaja ramybeje,nes jam gali blogai baigtis doh.gif
Dar anyta ji nuvare i kita galo stala atsisesti.Tad labai harmoniskai praejo ir Kaledu pietus.

As gavau kvepalus(mes traukem burtus,kas kam dovanos(turejom noru sarasa parase),tad sia dovana zinojau,mano mylimiausi Armani Diamonds) ir bilietus i miuzikla König der Löwe su nakvyne kazkokiam dizaino viesbutyje Hamburge.
Ai dar mano didzioji visa serija John Friedos Blond padovanojo.

Papildyta:
Londone girdejau siandien kamsciai,zmones parduotuves sluoja,ispardavimai,next 50% nuolaidos….
Atsakyti
taigi boxing day biggrin.gif tradicinis isprotejimas pas anglus smile.gif
Atsakyti
As visai pamirsus buvau,kad 26 d.jau parduotuves pas anglus dirba.

moocho,batai liuks,turejau irgi tokius,tik maziau platformos biggrin.gif
Atsakyti
Ar jau skaitet,kad nuo 2014 m.batai pabrangs
Atsakyti
kas, kas? batai? biggrin.gif
Atsakyti