Labas rytas, su Sv.Kaledom...
zydiskas vynas jau isgaravo, dieda as pasiunciau toli toli, bet jis ir vel gryzo ir prisieke visais sventaisiai, kad daugiau mano vaiku net zodziu nepalies
...vakar vaikam sutvere nuotolinio valdymo malunsparni ir skraide ten su jeis puse dienos, tada vaziavom pas jo mama susitikt su jo broliais....o ten....kaip jie visi trys susiriejo(maniskis tai tylejo)...tai net sunim ten aksta buvo, issilakste trankydamiesi durim...mes aisku ramiai isvaziavom. Zodz, viskas del turto ir del manes, nes as rusu mafijos suzadetine atejau ir viska uzsedau
***** Lietuvoj Ex su savo broliu(net musu vaikam uzdrausta su brolio vaikais matytis...), o dabar cia cirkai...gal mano likimas toks, kad prie "BROLIU" traukia
Siandien juokas is visko ima...vaziuosim i Prancuzija pasivaiksciot...vaikai grieztai atsisake, lieka namie
Uups, ale tikrai noreciau as to zydo su aukstesniu intelektu, tik jau pas dabartini "ne zyda" jis labai aukstas, o va kas darosi...tai kas toliau bus
?
Dovanu gavau kvepalu (3 buteliukus)
, kad mazai nepasirodytu
...as juos jau ir perdovanoju, man jau net neidomu
Mano UUGS dar neatejo
gal rytoj
Siandakt gal pirma naktis po Lietuvos atostogu, kai miegojau tarsi uzmusta, galejo patrankos saudyt
Bremen, praejo???