Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(moocho @ 2013 12 26, 00:33)
o jolitka, smagu kad pasirodei smile.gif

man ir smagu cia uzsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2013 12 25, 22:36)
man ir smagu cia uzsukti  mirksiukas.gif

Mes taves pasigedom..dingai, pasakok kaip gyvenat?

Atenyte, lyg ir geriau ziurėsiu kaip nakty.nes nakty ir tempa uzkyla ir skausmai kankina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 25, 22:11)

O tu nelauk, kol praeis. Dziaukis tuo, kas yra. Priimk tai, ka turi. Gaudyk  4u.gif

Aciu, tau 4u.gif
Mano drauge irgi taip sako biggrin.gif , kai as per gimtadieni pradedu dejuoti, kad dar nei vilos pasistačiau, nei mersui susitaupiau, liepia irgi aplink pasiziureti, ka as jau turiu.Na, apsidairau, ir tikrai nera taip blogai biggrin.gif
Jauciu, tikrai reikes šiandien is savo kiauto islysti ir link zmoniu patraukti biggrin.gif , bet kai pagalvoju, kad nuo rytdienos penkios darbo dienos laukia su keliais simtais zmoniu ir dar knygynas doh.gif , tai taip ir norisi likti su neplauta galva ir treningais, savoje lovoje su knyga rankose biggrin.gif .Jau antra diena is eiles nepaleidžiu Tess Gerritsen "Abendruh" thumbup.gif

Šiandien sapnavau, kad esu darbe ir kolege paklause manes del vieno ilgalaikio sprendimo ir as sutikau, o paskui gi prisiminiau, kad man tik kelios dienos dirbti beliko, liepiau su kitu kolega tartis.Kokius žaidimus cia mano pasąmone zaidzia g.gif
Atsakyti
Labas rytas, su Sv.Kaledom... 4u.gif zydiskas vynas jau isgaravo, dieda as pasiunciau toli toli, bet jis ir vel gryzo ir prisieke visais sventaisiai, kad daugiau mano vaiku net zodziu nepalies g.gif ...vakar vaikam sutvere nuotolinio valdymo malunsparni ir skraide ten su jeis puse dienos, tada vaziavom pas jo mama susitikt su jo broliais....o ten....kaip jie visi trys susiriejo(maniskis tai tylejo)...tai net sunim ten aksta buvo, issilakste trankydamiesi durim...mes aisku ramiai isvaziavom. Zodz, viskas del turto ir del manes, nes as rusu mafijos suzadetine atejau ir viska uzsedau blink.gif blink.gif blink.gif ***** Lietuvoj Ex su savo broliu(net musu vaikam uzdrausta su brolio vaikais matytis...), o dabar cia cirkai...gal mano likimas toks, kad prie "BROLIU" traukia blink.gif blink.gif blink.gif Siandien juokas is visko ima...vaziuosim i Prancuzija pasivaiksciot...vaikai grieztai atsisake, lieka namie rolleyes.gif

Uups, ale tikrai noreciau as to zydo su aukstesniu intelektu, tik jau pas dabartini "ne zyda" jis labai aukstas, o va kas darosi...tai kas toliau bus lotuliukas.gif blink.gif ?

Dovanu gavau kvepalu (3 buteliukus) doh.gif , kad mazai nepasirodytu doh.gif ...as juos jau ir perdovanoju, man jau net neidomu ax.gif Mano UUGS dar neatejo blush2.gif gal rytoj ax.gif

Siandakt gal pirma naktis po Lietuvos atostogu, kai miegojau tarsi uzmusta, galejo patrankos saudyt doh.gif

Bremen, praejo??? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(visadapasiryzus @ 2013 12 26, 10:04)
Bremen, praejo??? rolleyes.gif

Nu, taigi zinai kokios mes biggrin.gif .Paslysti, atsistoji ir toliau eini biggrin.gif

Tavo Kaledos irgi matau neliūdnos buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bremen: 26 gruodžio 2013 - 11:17
QUOTE(Bremen @ 2013 12 26, 12:10)
Tavo Kaledos irgi matau neliūdnos buvo  bigsmile.gif

Taigi nesibaige dar lotuliukas.gif

Deivex, cia tau personaliai lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Mes siandien i restoranu eisim uosvio 70mecio svest, o ryt jau slides trauksim ir i alpes savaitei laiko bigsmile.gif O dar drauge atvarys is Londono bigsmile.gif Jau dabar matau kaip mes po pusnis voliosimes karsto vyno prisisiurbe lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar žinau ko taip jautriai i kai kuriuos sveikinimus vakar sureagavau bigsmile.gif , gi mmm prasidėjo, o as galvojau ... biggrin.gif .
Kalėdinis stebuklas įvyko biggrin.gif , poto kai nauja drauge isigyjau biggrin.gif , nebesiorientuoju kada jos prasideda doh.gif
Papildyta:
Ai, dar pasidžiaugti noriu ax.gif , jau savaite laiko kaip nebeslenka plaukai thumbup.gif .Virs geru metu stipriai slinko, o per viena diena eme ir nustojo blink.gif, pradžioje galvojau, kad tik koks sutapimas , bet ir antra diena, ir trečia..... ir va jau savaite, kaip nebeslenka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bremen: 26 gruodžio 2013 - 12:06
QUOTE(Bremen @ 2013 12 26, 12:05)
Dabar žinau ko taip jautriai i kai kuriuos sveikinimus vakar sureagavau  bigsmile.gif , gi mmm prasidėjo, o as galvojau ... biggrin.gif .
Kalėdinis stebuklas įvyko  biggrin.gif , poto kai nauja drauge isigyjau  biggrin.gif , nebesiorientuoju kada jos prasideda  doh.gif
Papildyta:
Ai, dar pasidžiaugti noriu  ax.gif , jau savaite laiko kaip nebeslenka plaukai  thumbup.gif .Virs geru metu stipriai slinko, o per viena diena eme ir nustojo  blink.gif, pradžioje galvojau, kad tik koks sutapimas , bet ir antra diena, ir trečia..... ir va jau savaite, kaip nebeslenka  thumbup.gif

thumbup.gif nu as ir sakau, kad jau viskas i gera puse sukasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(visadapasiryzus @ 2013 12 26, 11:21)
Taigi nesibaige dar lotuliukas.gif

Deivex, cia tau personaliai lotuliukas.gif

user posted image

lotuliukas.gif

uups- ar gali prakomentuoti man sita maiso papilda ?
l- gluthation
ar verta pabandyti duoti savo nekalbanciam vaikui?
jis neskiepytas jokiu sunkiuju metalu neturetu buti ten pas ji... bet gal verta, ar cia tiesiog tik vel koks ismislas. Aciu.
Atsakyti
Labutis bigsmile.gif

Mes ir persivalge sedim, vakar iskepiau idaryta vista, tai jokiu bulviu ar ryziu prie jos negavo seimyna, valge su salotom lotuliukas.gif sakau nuo tokio valgymo issipusim balionai lotuliukas.gif

Jolitka, grazuole tavo mergyte bigsmile.gif

Dovanu gavau Ugg pirstines, kvepalus, skara bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki sulauke sv.Kaledu 4u.gif Truputeli paveluotai, ai, bet siandien dar irgi Kaledos, tai nieko tokio blush2.gif biggrin.gif

Na pas mus tai visai neblogai sventes praejo. Be pyksciu, be pasikandziojimu... Vakar tik diedas norejo siaustis del savo mameles paburbejimu, bet as greit viska uzglaisciau biggrin.gif

Ikeliu Kuciu ir kaledu stalo foto (nors daugelis jau mate Facebook'e blush2.gif ). Kuciom tai viska as ruosiau, Kaledom - vyras.

user posted image user posted image

Na o cia musu mazasis Kaledu ryta dovanu po eglute iskojo biggrin.gif
user posted image user posted image

QUOTE(Bastetė @ 2013 12 25, 10:58)
beje, paskutinis- holivudinid variantas iš kurio nieko nesitikėjau, mane labai sužavėjo..

Ar tas su Keira Knightley? Laba norejau kine ji paziuret, bet diedas nepasirase doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelgirl: 26 gruodžio 2013 - 13:17