Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(KolJe @ 2013 12 25, 21:29)
ka gamino?  bigsmile.gif

as prasivarciau lovoj visa diena, neseniai tik islipau  ax.gif

kepe kiaulienos ispjova suvyniota i plonas kumpio juosteles. Visai neblogai gavosi.

Kaip tavo savijauta?
Atsakyti
Nagi girkites kas ka gero gavot dovanu? bigsmile.gif
Atsakyti
as tai laukiu daugiau stalu fotkiu biggrin.gif

siandien prisiedziau tikra to zodzio prasme, nuo 12val iki vakaro baliavojom lotuliukas.gif labiausiai man patinka per mb gimines susiejimus lenkiskas bigos, jo mociute daro, niam niam kaip skanu essen.gif essen.gif
o rytoj pas jo tevus zasi valgysim, nu jetau kaip man gerai, trys dienos iseiginiu ir neikart valgyt nereik daryt tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
su šv. Kaliadom biggrin.gif
stalo foto gal tik fb įkelsiu nesugebėsiu čia smile.gif
dovanų kalėdų senis atnešė t-shirt su "miau" užrašu biggrin.gif , badmintoną, rantytą peilį duonai ir perlinius klipsus.. lotuliukas.gif

Vėl visa apspangus... daaaug raudono vyno.. ryt nusiploviau nuo ėjimo į cirką, eis tete su vaiku ir paims vieną mergiotę,, aš bandysiu krautis į Lt ,išskrendam poryt 6 ryto... keltis apie 3 blink.gif ... jopštvairogės.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 12 26, 00:02)
o rytoj pas jo tevus zasi valgysim, nu jetau kaip man gerai, trys dienos iseiginiu ir neikart valgyt nereik daryt tongue.gif  biggrin.gif

man irgi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 12 25, 22:02)

QUOTE(Bastetė @ 2013 12 25, 22:19)

nu faina jums abiems 4u.gif as tai turiu apmastyt viska, nes nu labai skirias nuo musu pirmu kaledu cia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 25, 22:19)
...aš bandysiu krautis į Lt ,išskrendam poryt 6 ryto... keltis apie 3 blink.gif ... jopštvairogės.. doh.gif

Uzjauciu 4u.gif
Musu sveciai uzsibuvo. Vaikas tik dabar i lova ikistas. Priverte teva tris naujas knygas perskaityti doh.gif ir paskui per pora sekundziu nuluzo biggrin.gif
Apsnekejom visa vyro gimine (zinoma, tik tuos, kuriu pas mus nebuvo smile.gif) Apipletkinau savo artimuosius (gal kada ir cia papletkinsiu, kai gerai "dakals"). Vyno neblogai isgerem , skaniai pavalgem. Ach, geras vakaras buvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bremen @ 2013 12 25, 19:52)
...zinok nuo to zinojimo, kad praeis, siuo metu nepalengveja, bet tikrai, gi kazkada, praeis  biggrin.gif

O tu nelauk, kol praeis. Dziaukis tuo, kas yra. Priimk tai, ka turi. Gaudyk 4u.gif
Atsakyti
Uupsa, kabi, matau.. ar Lt dar? Iki kada būsit? Gal nors kavai laiko Vilniuje surast galėtume ? Aš būsiu iki sausio 4d.
Atsakyti
Su sv. Kaledom, bukit laimingos, mylimos ir turtingos!

Cia mano mazoji Weihnachtsengel smile.gif
user posted image

p.s. retkarciais ateinu paskaitineju ka gero ir blogo, linksmo ir liudno prirasot, bet issamiai sekt tema ir bendraut nelieka laiko, viskas taip uzsisuke:) tad labai noreciau ramesniu kitu metu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 25 gruodžio 2013 - 23:33
Sveikos sulaukusios Sv. Kaledu! Sveikatos, meiles, kantrybes ir darnos su savimi ir mylimais 4u.gif

QUOTE(Bastetė @ 2013 12 22, 16:34)
nu ,neblūskit, mergos, dėl atvirukų. Jūs ką galvojot, aš visom 'Miasytę" sunčiau doh.gif

lotuliukas.gif nu tikrai, kam cia dabar ishsidavei? smile.gif

QUOTE(angelgirl @ 2013 12 22, 17:20)
Upps, kokias tu ten salotas su pupelem buvai parasius?

Sitas, nors jau turbut per velu...tik as jokio kecupo nededu schmoll.gif morku dazniausiai irgi.

QUOTE(Orkinta @ 2013 12 22, 20:17)
o zydas vyras cia gerai? biggrin.gif nes maniskis pusiau zydas.... blush2.gif diedukas jo berods zydas, o gal ir is mociutes puses yra to kraujo. jau pasimeciau

Zydu yra aukstesnis matematinis ir verbalinis intelektas. Cia kalbant apie Ashkenzi zydus (dauguma centrines ir rytu europos zydu). Del ju kulturos ir paprociu vyko kryptinga atranka ir daugindavosi individai , turintys geresnius protinius sugebejimus (protingi neturtingi jaunuoliai remiami kad galetu mokytis, uz ju tekinamos turtingu seimu dukros, etc). Mums ir pskaitos buvo apie zydu genetika. Bet ju erdvinis intelektas uztai zemesnis nei vidutinis, tai labai neliesk savo diedui pustis lotuliukas.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 23, 18:16)
Mes vakar su vaiku teatre buvom. Tas tiek isijaute, kad pamirso, kad i tualeta nori. Tik vyras (laike ji ant keliu) sako: ***, man jau i batus bega 

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(visadapasiryzus @ 2013 12 24, 20:16)
Dabar tik apsiziurejau, kad vynas kuri geriu is Izraelio blink.gif Monfort Village 2011 g.gif
Reiskia sekantis bus....zydas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif neblogas kaledinis burtas...linkiu kad issipildytu 4u.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 24, 22:09)
Su šventom Kalėdom, merginos  4u.gif  Gražaus vakaro visoms ir širdžiai mielų kitų švenčių dienų. Ar vienom, ar su šeima, ar su 12 patiekalų, ar tik su vyno buteliu, ar su gausybe sms žinučių, ar tik su televizorium, o gal gera knyga, žurnalu ar internetu - svarbiausia, kad širdyje būtų ramu, kad emocijos būtų tyros, kad nereikėtų vaidinti. Linkiu tyrumo ir nuoširdumo mums kiekvienai pačiai sau.
Ačiū jums už pasidalinimus, pasisakymus, pamokymus, pagrūmojimus, pasišpilkavimus, pasižodžiavimus, papolitikavimus, kitus papostringavimus. Ačiū, kad dalinatės dalimi savo gyvenimo su kitomis  4u.gif 

aciu...kaip graziai parasei wub.gif
Atsakyti
o jolitka, smagu kad pasirodei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 25, 23:17)
Uupsa, kabi, matau.. ar Lt dar? Iki kada būsit? Gal nors kavai laiko Vilniuje  surast galėtume ? Aš būsiu iki sausio 4d.

jup, LT, panasiai ir as busiu, tik nezinau nei kur nei kada g.gif parasyk kaip tave pagaut LT, kai/jei busiu vilniuj, pyptelchiau 4u.gif
Atsakyti