Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(uups @ 2013 12 19, 20:53)
mes sekmadieni planuojam vaziuot. Visa diena kepiau karsta.gif siandien velai arba ryt susipakuosiu dovanas, o visa kita paskutine minute, kaip visada biggrin.gif

labai grazios reklamos, kas nematet  biggrin.gif
http://www.lrytas.lt...tm#.UrNEruIzuQK

biggrin.gif Super reklama.

Aš tai labai norėčiau išsigydyti "dar yra laiko" ligą unsure.gif Bet kiek save atsimenu, nepradedu dirbti ar mokytis, kol nežinau, kad tik tik laiko pakaks... doh.gif
Atsakyti
Oi kiek daug jusu vaziuoja i Lietuva sventems. Po 4u.gif visoms ir gero kelio/skrydzio.
Mes siandien su Luku eglute pasipuosem. Manem nepirksim dideles, bet vis tiek lubas siekia.
Pas mano vaika darzelyje vakar buvo Kaledu svente. Sustojo visi vaikai dainuoti, o maniskis pradejo sokineti, rankomis mojuoti, nu, bezdzionka is saves padare. Ir juokinga, ir geda tuo paciu. Nesupratau savo vaiko: namuose plesia is visos gerkles, atminti tekstams turi idealia, o darzelyje ir nedainavo. Klausiau paskui: kodel taip elgeisi? Sako: ai, visi dainavo, tai man labai linksma buvo, norejau sokti, tai ir sokau, o dainuoti, tegu kiti dainuoja; as dainuosiu, kai noresiu.
Labai tikiuosi, kad tai tik tokia faze...
Kartais jis gali protingais pasisakymais is knygu pritrenkti, bet tokiais issisokimais (nu, kaip durniulis atrode) gali pritrenkti irgi labai puikiai.
Atsakyti
Tikrai harmonija ir meile seimoje visiems islieka kaip siltas prisiminimas.
Mano tetes mama tokia buvo besalygiskai visus mylejo,nei vieno anuko neisskirdavo.
Visi lygus ir laimingi,visiems vienodas demesys....
Su ja budavo graziausios sventes.

Pas mus cia DE temdo visa sventine nuotaika anytos ir jos marcios,mano svogierkos
pykciai.Svogierka grasina,kad neateis per Kucias ir Kaledas,kol anyta neatsiprasys.
Nezinau,labai liudina,kad jos susipyko.Jei ju seima neateis,anytai ir nebus sventes.
O taip graziai svesdavom kartu.Didele seima primindavo italu susiburimus su daaaug patiekalu ir dovanu..

Del darzelio,zinoma,kad jie uzsiima bendra veikla,suseda ratu ir mokosi nauju daineliu ar prie stalo ka nors gamina,lipdo,piesia...dabar tematika ziema.Kokiu graziu kuriniu parsinese.

As labai patenkinta darzeliu.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2013 12 19, 10:40)
Nei cia naujove, nei is darzelio. Auga vaikas, verbaliai savo frustracijos nemoka isreiksti, tai ir musha. Butinai ivardyk jai jos jausmus,-  ismokus ivardyt pykti nustos ir mushtis. Ir, aisku, stenkis kad jai irgi pakankamai demesio butu. mano namie auga, mes nesimusham, bet buvo stadija kai mushdavosi. Dabar paprastai pasako 'ash sulauzysiu/mushiu/pykstu'.

Stengiuosi/darau taip, tikiuosi darau viska teisingai unsure.gif

QUOTE(Bastetė @ 2013 12 19, 12:10)
Ačiū.. Stiprybės ir tau.. bet tu rami tokia, aš tai isterikė, kantrybės nulis, man tokie vaiko neramumai pykčius sukelia... geros jūs mamkos, tai ne aš smile.gif

As labai stengiuosi i viska ziureti/reaguoti ramiai, bet ne visada gaunasi, truksta ir man kantrybe, tai uzrekiu, dazniausiai jei jauciu , kad tuo pratruksiu, iseinu i kita kambari, apsiraminu ir sugriztu.
Nereikia tau saves nuvertinti, tu irgi esi gera mama 4u.gif Tau labiau reikia 4u.gif Laikykis smile.gif

QUOTE(Orkinta @ 2013 12 19, 12:31)
nu, kad as dar kada su jumis gincyciaus!!! raganos jus! man siandien peti nugaros pusej susuko...link kaklo, gerai, dar kad bent galva galiu sukineti, jauciu skausma, bet bent nesurakinta. perpute ar prikerejot. kam atleisti ar kieno atsiprasyti?  biggrin.gif

Vava.. uz tas raganas dabar prasom ir atsiprasyti lotuliukas.gif 4u.gif sveik 4u.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 19, 13:19)
As tavo susukta peti taip sifruociau: nesuk galvos, kas ka sneka. Daryk, kaip tau reikia/gera/malonu/teikia dziaugsma  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Laikykis. Patrink kokiu tepalu, atsipalaiduok, vonioj siltoj pagulek ir svarbiausia, niekada nesijausk kritikuojama del savo pomegiu. Ca tau  4u.gif
---
Nu, eika sh.... tie Nusshörnchen... Uzrodet jus cia. Jau tris ar keturis kartus kepiau. Su vyru galim tik jais ir maitintis  doh.gif Tas ana nakti negalejo uzmigti, tai atsikeles visa bleka sausainiuku surijo. Sako: suveike puikiai - kaip migdomieji. As siaip sausainiu nemegstu, nu bet sitiems negaliu atsispirti  smile.gif

drinks_cheers.gif
---
As ir siandien iskepiau situ sausainuku ir dar grybuku iskepiau. Savaigali laukia kuciuku kepimas, nors uosviai atsiunte pora maisiuku, bet as noriu pati iskepti ax.gif

Kaip man smagu skaityti jusu pasisakymus apie grazias seimas. Mes turejom/turim tradicija per kucias vaziuoti pas mociute, bet kazkokiu tokiu labai siltu prisiminimu as neturiu, todel kad visada budavo kazkokie nesutarimai, pykciai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(RutaT @ 2013 12 19, 22:05)
Aš tai labai norėčiau išsigydyti "dar yra laiko" ligą  unsure.gif Bet kiek save atsimenu, nepradedu dirbti ar mokytis, kol nežinau, kad tik tik laiko pakaks...  doh.gif

as tai neturiu nei menkiausios vilties. Nei noro, siaipjau...viskas ir taip baigiasi gerai lotuliukas.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 19, 22:09)
maniskis pradejo sokineti, rankomis mojuoti, nu, bezdzionka is saves padare. Ir juokinga, ir geda tuo paciu. Nesupratau savo vaiko: namuose plesia is visos gerkles, atminti tekstams turi idealia, o darzelyje ir nedainavo. Klausiau paskui: kodel taip elgeisi? Sako: ai, visi dainavo, tai man labai linksma buvo, norejau sokti, tai ir sokau, o dainuoti, tegu kiti dainuoja; as dainuosiu, kai noresiu.
Labai tikiuosi, kad tai tik tokia faze...
Kartais jis gali protingais pasisakymais is knygu pritrenkti, bet tokiais issisokimais (nu, kaip durniulis atrode) gali pritrenkti irgi labai puikiai.

aaai...bet siaip. geriau pagalvojus, taigi grazu, kad vaikas pasidave emocijai ir ja isreiske taip, kaip jam atrode naturalu, ka? Nu, tik neitilpo i remus. Didelio cia daikto irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2013 12 19, 22:52)
as tai neturiu nei menkiausios vilties. Nei noro, siaipjau...viskas ir taip baigiasi gerai lotuliukas.gif
aaai...bet siaip. geriau pagalvojus, taigi grazu, kad vaikas pasidave emocijai ir ja isreiske taip, kaip jam atrode naturalu, ka? Nu, tik neitilpo i remus. Didelio cia daikto irnesakyk.gif

Aha, zinok, as irgi taip pamasciau. Na, cia toks valdorfinis variantas/mastymas/ir poelgis.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif . Na jus ir greituoles bigsmile.gif , taip greit tema pabaiget ir vel pradejot thumbup.gif .
As paskutines 2 dienas su spaudimu kovojau, nukrito labai verysad.gif . Ryt i darba paskutine diena.
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 19, 16:17)
Uz mano perlus, bijau kad vel nesutruktu  biggrin.gif

Gausi bizuno mad.gif Tavo perlai man buvo 15min darbas irnesakyk.gif
Atsakyti
unsure.gif Vyrui prie parduotuvės sugedo mašinos užvedimo spynelė... O ryt norim išvažiuot... Kaip būt gerai, jei pavyktų per šiandien sutvarkyti... verysad.gif Tikiuosi nepasiš... VW servisas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaT: 20 gruodžio 2013 - 09:47
QUOTE(RutaT @ 2013 12 20, 11:46)
unsure.gif Vyrui prie parduotuvės sugedo mašinos užvedimo spynelė... O ryt norim išvažiuot... Kaip būt gerai, jei pavyktų per šiandien sutvarkyti...  verysad.gif Tikiuosi nepasiš... VW servisas.

Nesmagu, kai griuna planai. Bet ziurek pozityviai, gal nuo kokios nelaimes apsisaugojot mirksiukas.gif As atsitiktinumais jau netikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 19, 20:43)
nu aš pavydžiu.. kelionėse visą savo gyvenimą, bet kraunuosi lėtai ilgai ir labai iš  anksto doh.gif

As irgi megstu is anksto, kad nieko nepamirsciau...

QUOTE(Adade @ 2013 12 19, 21:33)
as tai pavargau naktim nemiegot del suniuko smile.gif sianakt zadu uzbaigti nuolaidziavimus, bet kimstuku i ausis reiks  biggrin.gif

oi kaip uzjauciu, kaip sekesi sianakt? Manau, kad lengva tikrai nebuvo. Musiskis siandien miegojo salone, nieko nepridare thumbup.gif paskui uzleke laiptais i virsu, tai toks laimingas buvo biggrin.gif

QUOTE(RutaT @ 2013 12 19, 21:35)
Mes šeštadienį pajudėsim link Lietuvos, o man nekyla rankos nei krautis, nei visokių sausainių ar bandelių kept, nei dovanų pakuot...  doh.gif Vis atidėlioju, ai, ryt dar visa diena, spėsiu  unsure.gif

Noriu važiuot, bet kartu taip širdelę skauda... Nuvažiuosiu, o ten nebėr mylimiausių žmonių. Kai čia, toli, prisiminimuose jie dar lyg gyvena, atrodo nuvažiuosiu ir rasiu močiutę sėdinčią fotely. O nieks nebesėdi...  cray.gif Aš turėjau idealią šeimą, seneliai tą šeimą tokią darė. Kiek meilės ir rūpesčio. Kaip eglutę papuošdavo, kokias kūčias paruošdavo... Man šeimos susėdimas prie stalo, visiems kartu visuomet patiko. Net paauglei. Ir čia Vokietijoj kūčiavojom su vyru ir vaikais. Ir eglutė, ir patiekalai... Bet. Ai  verysad.gif

Kada tu viska spesi? doh.gif biggrin.gif
Tikrai liudna verysad.gif
Linkiu, kad spetu masina laiku sutvarkyti 4u.gif

Man tai labai jegu, energijos truksta, visai neistverminga unsure.gif Truputi daugiau reikia ka nors padaryti ir viskas, vos ne visa kita diena turiu ilsetis...

Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2013 12 20, 08:52)
Nesmagu, kai griuna planai. Bet ziurek pozityviai, gal nuo kokios nelaimes apsisaugojot  mirksiukas.gif As atsitiktinumais jau netikiu  schmoll.gif
Tai matau, matau ir pozityvią pusę. Vien jau jei taip atsitiktų kur nors vidury Lenkijos jau sutemus, menkas džiaugsmas būtų. unsure.gif Nu bet vistiek.
Atsakyti