QUOTE(uups @ 2013 12 19, 10:40)
Nei cia naujove, nei is darzelio. Auga vaikas, verbaliai savo frustracijos nemoka isreiksti, tai ir musha. Butinai ivardyk jai jos jausmus,- ismokus ivardyt pykti nustos ir mushtis. Ir, aisku, stenkis kad jai irgi pakankamai demesio butu. mano namie auga, mes nesimusham, bet buvo stadija kai mushdavosi. Dabar paprastai pasako 'ash sulauzysiu/mushiu/pykstu'.
Stengiuosi/darau taip, tikiuosi darau viska teisingai
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 19, 12:10)
Ačiū.. Stiprybės ir tau.. bet tu rami tokia, aš tai isterikė, kantrybės nulis, man tokie vaiko neramumai pykčius sukelia... geros jūs mamkos, tai ne aš
As labai stengiuosi i viska ziureti/reaguoti ramiai, bet ne visada gaunasi, truksta ir man kantrybe, tai uzrekiu, dazniausiai jei jauciu , kad tuo pratruksiu, iseinu i kita kambari, apsiraminu ir sugriztu.
Nereikia tau saves nuvertinti, tu irgi esi gera mama
Tau labiau reikia
Laikykis
QUOTE(Orkinta @ 2013 12 19, 12:31)
nu, kad as dar kada su jumis gincyciaus!!! raganos jus! man siandien peti nugaros pusej susuko...link kaklo, gerai, dar kad bent galva galiu sukineti, jauciu skausma, bet bent nesurakinta. perpute ar prikerejot. kam atleisti ar kieno atsiprasyti?
Vava.. uz tas raganas dabar prasom ir atsiprasyti
sveik
QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 19, 13:19)
As tavo susukta peti taip sifruociau: nesuk galvos, kas ka sneka. Daryk, kaip tau reikia/gera/malonu/teikia dziaugsma
Laikykis. Patrink kokiu tepalu, atsipalaiduok, vonioj siltoj pagulek ir svarbiausia, niekada nesijausk kritikuojama del savo pomegiu. Ca tau
---
Nu, eika sh.... tie Nusshörnchen... Uzrodet jus cia. Jau tris ar keturis kartus kepiau. Su vyru galim tik jais ir maitintis
Tas ana nakti negalejo uzmigti, tai atsikeles visa bleka sausainiuku surijo. Sako: suveike puikiai - kaip migdomieji. As siaip sausainiu nemegstu, nu bet sitiems negaliu atsispirti
---
As ir siandien iskepiau situ sausainuku ir dar grybuku iskepiau. Savaigali laukia kuciuku kepimas, nors uosviai atsiunte pora maisiuku, bet as noriu pati iskepti
Kaip man smagu skaityti jusu pasisakymus apie grazias seimas. Mes turejom/turim tradicija per kucias vaziuoti pas mociute, bet kazkokiu tokiu labai siltu prisiminimu as neturiu, todel kad visada budavo kazkokie nesutarimai, pykciai ir t.t.