Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Sveikos,
... sušildykim viens kita šypsena, tegul lengviau vėl taps gyventi.Pamirškim vingius nelengvos büties, palikim nerimą už duru.Prie židinio jaukios ugnies sudėkim tai ką turim.....
su ŠVENTEMIS merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 25, 11:38)
Niu, kas tau dabar nutiko ??  unsure.gif

Praeis verysad.gif, gal ne šiandien, gal ir ne rytoj, bet kažkada tikrai praeis.... Is to pykčio net bandeles su cinamonu nesigavo verysad.gif .
Atsakyti
Su sventemis, mergaites newyear.gif
Sedziu kalakuto apsirijus, gal pogulio eiti biggrin.gif
Atsakyti
Išsikepiau anties krutineles, svilpiku ir cinamoniniu bandelių, maisto užteks iki Velykų doh.gif , atsidariau vyno buteli, kuri ten Freixenet buteli atvezet g.gif , nu nesvarbu biggrin.gif , svarbu, kad dabar jisai gerai lenda ax.gif .... dar taure ir eisiu visiems sms rasyti, rytoj atsikelsiu su apmazejusiu draugu ratu biggrin.gif , dzin, svarbu vynas šiandien gerai lenda bigsmile.gif
Ziuriu Uralskieje pelmeni thumbup.gif http://www.youtube.c...h?v=KBDVoodr7NM
nuotaika pakelia thumbup.gif
Atsakyti
Mes siandien pusryciams/ankstyviems pietums dar vakarykste silke dorojom smile.gif
Pabaigiau jau Rindrouladen daryti, supyliau/susluoksniavau deserta - laukiam sveciu smile.gif
O lyja pas mus... Niuru lauke kaip. Taip norejom dar pasivaikscioti iseiti. Be to, galvojom su seimy visa iseiti pasivaikscioti po pagrindinio patiekalo, pries deserta. Bet turbut nieko nebus... Na, zaisim kazka.
Viena is dovanu musu vaikui buvo Lotti Karotti. Suzaide viena karta su mumis ir pareiske, kad neidomu, nes skaiciuoti tik iki triju (o jis graziai iki 100 skaiciuoja ir atgal gali) ir zuikiai labai retai i skyle krenta. Paskui apverte "zuikiu kalva" ir tik morka sukiojo. Tada pareiske, kad tik ta, ta, ta ir ta (daugiau aisku) skyles atsidaro, o kitos niekada neatsidaro. Zodziu, zaidimas buvo isbrokuotas po pirmo karto doh.gif
Uztai "Monster Uni" knyga, Sally kostiumas (su juo laksto nuo ryto), ir Hardscrabble (viena is veikeju) - hitas. Cia tai ispildem jo norus.
Dabar laukia tetu atvaziuojant ir skaigsta, kad gaus kater Findus is knygu "Petterson und Findus".
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 25, 14:47)

Dabar laukia tetu atvaziuojant ir skaigsta, kad gaus kater Findus is knygu "Petterson und Findus".

Mano sunus su tuo Petersonu užaugo, bet man su Migrationshintergrund, tas knygas skaityti buvo tas pats kas liežuvi laužyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 25, 15:50)
Mano sunus su tuo Petersonu užaugo, bet man su Migrationshintergrund,  tas knygas skaityti buvo tas pats kas liežuvi laužyti  doh.gif

Pas mus vyras tu knygu skaitymu uzsiima. Kartais as irgi paskaitau jam, bet retai. Jei nori, as galiu jam lietuviskai skaityti, o vokiskai skaito tetis.
Oi, tiesa prisiminiau vakaryksti mano vaiko bajeri apie silke pataluose. Ziuri jis i ta dubeni ir klausia: kas cia yra? Sakau: silke su ivairiom darzovem ir majonezu. Klausia: kokiom darzovem? Isvardinu. "Zinai, - sako, - mama, atrodo, tai kaip baisiai sumakaluotas purvynas su majonezu" doh.gif Aisku, kad net neliete paragauti lotuliukas.gif

Bremen, atvaziuok pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 25, 14:55)
Pas mus vyras tu knygu skaitymu uzsiima. Kartais as irgi paskaitau jam, bet retai. Jei nori, as galiu jam lietuviskai skaityti, o vokiskai skaito tetis.
  Aisku, kad net neliete paragauti  lotuliukas.gif

Bremen, atvaziuok pas mus  4u.gif

As sunui skaitydavau vokiškai, lengvesnes knygos buvo lengva skaityti, bet toks Peterson, tai tikras liežuvio laužymas doh.gif .Pas mus budavo vakarinis ritualas vakare knyga skaityti iki 10 metu skaičiau doh.gif .

Mano sunaus reakcija butu buvusi tokia pati doh.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Sunus pries isvaziuodamas su kaimyne susitare biggrin.gif , kad jie mane Kalėdoms pakviestu biggrin.gif, kad viena nebuciau biggrin.gif .Vermieteris irgi skambino, matyt tikrina ar dar kvėpuoju biggrin.gif .Drauge antra diena terorizuoja, bando ikalbeti ateiti doh.gif ir dar 5 kiti pakvietimai doh.gif , bet neturiu šiemet visiškai jokio noro is namu kur nors eiti schmoll.gif .Šiemet svesime dviese biggrin.gif , as ir butelis vyno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 25, 15:39)
Išsikepiau anties krutineles, svilpiku ir cinamoniniu bandelių, maisto užteks iki Velykų  doh.gif  , atsidariau vyno buteli, kuri ten Freixenet buteli atvezet  g.gif , nu nesvarbu  biggrin.gif , svarbu, kad dabar jisai gerai lenda  ax.gif .... dar taure ir eisiu visiems sms rasyti, rytoj atsikelsiu su apmazejusiu draugu ratu  biggrin.gif , dzin,  svarbu vynas šiandien gerai lenda  bigsmile.gif
Ziuriu Uralskieje pelmeni  thumbup.gif http://www.youtube.c...h?v=KBDVoodr7NM
nuotaika pakelia  thumbup.gif

nu negavau sms g.gif juokauju aisku biggrin.gif na kas tau vel, zinok -ir tai praeis wink.gif
nu o tavo filmu nespeju ziureti bigsmile.gif

as persivalgiau kapitaliai...
Atsakyti
Man vyras gamina vakariene bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2013 12 25, 17:32)
Man vyras gamina vakariene  bigsmile.gif

ka gamino? bigsmile.gif

as prasivarciau lovoj visa diena, neseniai tik islipau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 12 25, 16:43)
nu negavau sms  g.gif  juokauju aisku  biggrin.gif  na kas tau vel, zinok  -ir tai praeis wink.gif
nu o tavo filmu nespeju ziureti  bigsmile.gif

as persivalgiau kapitaliai...

As tik besondere zmones velniop siunciu biggrin.gif ....zinok nuo to zinojimo, kad praeis, siuo metu nepalengveja, bet tikrai, gi kazkada, praeis biggrin.gif
Atsakyti