Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(visadapasiryzus @ 2013 12 24, 10:42)

vaikeli, gerti galima nesvarbu ar tau smagu, ar tau liudna. Kai pradadedi gerti
tik del vieno vienitelio dirgiklio, ir pastoviai, sustok ir pamastyk, ar tas dirgiklis yra vertas, kad ikristum i alkoholizma? As cia tau nekalediskai pavarysiu, bet, tavo istorijos daznais siurpais praeina. As jaukazkada skiau, tepk tu slides kol nevelu.

QUOTE(Bastetė @ 2013 12 24, 18:40)

Galetu ir man taip atsitikti. Tik siandien vyras namus kuope, kad grazu ziureti buvo. Cia del statybu. Zinojo, butu koja is namu iskeles, galetu ir nebegrizti gun_rifle.gif Is principo, jiems reikia iskart "reikalu" sugalvoti. Durniu slenis, bet mums taip ramiau gyventi blink.gif

QUOTE(Blümchen @ 2013 12 24, 20:14)
o man kazkaip atrodo, kad viskas jau gereja palaipsniui...

Duok dieve 4u.gif

QUOTE(Adade @ 2013 12 24, 20:34)
*visoms linkiu rasti po eglute tai, ko jums siandien labiausia reikia, truksta  4u.gif   
**ir aciu, kad jus esate  4u.gif

*taip juokas sueme. nelabiausiai man reikia ir ne tai, kad truksta netruksta, ale vistiek labai smagu biggrin.gif
**va uz taai, kad jus esate ir as dekoju wub.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 24, 22:09)
Ačiū jums už pasidalinimus, pasisakymus, pamokymus, pagrūmojimus, pasišpilkavimus, pasižodžiavimus, papolitikavimus, kitus papostringavimus. Ačiū, kad dalinatės dalimi savo gyvenimo su kitomis  4u.gif 

drinks_cheers.gif Ir as uz tai aciu sakau 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
Ramaus Kuciu vakaro, graziu ir siltu Sv. Kaledu 4u.gif Ir as prie visu prisijungiu su dideliu ACIU jums visoms, kad esate group.gif 4u.gif

O pas mus kaip visad uosviene pasistenge sugadinti nuotaika, bet tik tai akimirkai, nes buvo isjungtas skypas is karto, gerai kad mb nesicackina lotuliukas.gif
Atsakyti

Noch einmal ein Weihnachtsfest,
immer kleiner wird der Rest.
Aber nehm ich so die Summe,
alles Grade, alles Krumme,
alles Falsche, alles Rechte,
alles Gute, alles Schlechte.
Rechnet sich aus all dem Braus,
doch ein richtig Leben heraus.
Und dies können ist das Beste,
wohl bei diesem Weihnachtsfeste.

Theodor Fontane
Dt. Dichter, 1819-1898

Linkiu šventės nepaisant visko 4u.gif
Atsakyti
Skanaus karšto vyno padarė mano tetis, labai gražiai su šeima visa pasėdėjome. Rytojui jau viskas paruošta, laukiu Kalėdų blush2.gif

newyear.gif Sveikinu ir jus visas su Šv. Kalėdomis, tebūnie ramybė ir džiaugsmas jūsų širdyse, nepaisant visų sunkumų. Prisiminkime Kalėdų tikrąją prasmę ir džiaukimės tuo, ką gera turime. newyear.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Su Sv. Kaledom Jus visas, jusu seimas, gimines ir draugus. Ramybes, silumos ir meiles jums visoms. newyear.gif
Atsakyti
sveikos, sulauke sv. Kaledu !
http://www.icq.com/g...ngs/cards/8974/
(labai linksma, perziurekit visas salis wink.gif )
Atsakyti
ir nuo manęs -
su šv. Kalėdom 4u.gif

labai gražiai jau čia prirašėt visos... wub.gif 4u.gif

beje, mb sesuo net vakar nesugebėjo nei nieko parašyt, nei ką pranešt. O aš galvojau, gal ji juk tiek subrendus, kad bent per Kūčias/Kalėdas kažką gražaus tėvams padarytų. Deja doh.gif užtai kažkada praeitą savaitę, kol tėvai darbe buvo, iš namų dviratį pasiimė... rolleyes.gif vienu žodžiu..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

aš tai biski kvadratine galva. "miasytės prisiuosčiau " biggrin.gif
Skanių šv. Kalėdų.. nestuke.gif "Žiūrim 101 dalmatiną"

QUOTE(DeiveX @ 2013 12 24, 22:02)

Tai kucioms paziurejau ta ANA KARENINA, seniai tiek bebuvau kaukusi.

parašyk kelintų metų ir dar kokios spec info pagal ką ieškot- nes tų "kareninų"prifilmuota, kaip šunų doh.gif , beje, paskutinis- holivudinid variantas iš kurio nieko nesitikėjau, mane labai sužavėjo.. wub.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 24, 22:09)
Su šventom Kalėdom, merginos  4u.gif  Gražaus vakaro visoms ir širdžiai mielų kitų švenčių dienų.
..., labai ačiū už vaistus. Tau dar papildomas balionas  4u.gif

Ačiū... wub.gif ir Jums visoms...
Kažkoks keistas mūsų kampelis, visos raganos susileido, undinėmis virto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 25, 10:58)
visos raganos susileido

ne, blyn, as ragana šiandien devil.gif .Einu kokia 10 km prasieisiu, tada visas turimas mesas išgersiu ir tikiuosi kaip galima greičiau išaus penktadienio rytas .
Atsakyti
Labas rytas visoms piktoms ir nepiktoms smile.gif su Sventem

QUOTE(Bastetė @ 2013 12 25, 11:58)
parašyk kelintų metų ir dar kokios spec info pagal ką ieškot- nes tų "kareninų"prifilmuota, kaip šunų doh.gif , beje, paskutinis- holivudinid variantas iš kurio nieko nesitikėjau, mane labai sužavėjo.. wub.gif

siu metu smile.gif 2013
http://www.imdb.com/title/tt2821430/

holivudinio varianto nemaciau, bet dabar paziuresiu, jei giri. Dar yra angliskas man atrodo ir filipinietiskas variantas smile.gif gal ir daugiau kur AS nezinau.
baletu irgi belekiek pastatyta yra, maciau kur japoniuke Miki Hamanaka soka, irgi verkiau smile.gif ne del siuzeto ar paties pastatymo, bet del to, kad man pasirode kazkas nezemisko kaip jinai isijaucia I role ir kiek ten darbo ideta ir aistros...
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 25, 12:19)
ne, blyn, as ragana šiandien  devil.gif .Einu kokia 10 km prasieisiu, tada visas turimas mesas išgersiu ir tikiuosi kaip galima greičiau  išaus penktadienio rytas .

Niu, kas tau dabar nutiko ?? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(DeiveX @ 2013 12 25, 12:32)
Labas rytas visoms piktoms ir nepiktoms smile.gif su Sventem
siu metu smile.gif 2013
http://www.imdb.com/title/tt2821430/

ačiū 4u.gif Holivudidnis toks netipiškai nufilmuotas, užtat man ir patiko labai, nes visi ankstesni, man bais kvaili buvo..
dabar, sakyčiau, net ir dvasiai rusiška šiek tiek pagauta, nes ankstesni bandymai "suvaidint" kėlė tik šypseną .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 25, 12:38)
Niu, kas tau dabar nutiko ??  unsure.gif
Papildyta:

ačiū 4u.gif  Holivudidnis toks netipiškai nufilmuotas, užtat man ir patiko labai, nes visi ankstesni, man bais kvaili buvo..
dabar, sakyčiau, net ir dvasiai rusiška šiek tiek pagauta, nes ankstesni bandymai "suvaidint" kėlė tik šypseną .. smile.gif

Toj italiskoj versijoj scenos su valstieciais irgi tokios netikros biggrin.gif dar gerai, kad leituviai vaidina, gal ju veidai bent kiek ta valstietiskuma priduoda lotuliukas.gif
Papildyta:
jausmai stipriai perteikti tai man svarbiausia buvo, na atrodo tikrai kad sirdis plysta, arba tie isimylejimo momentai, neapykanta, draskymasis tarp jausmu zodziu ta visa moteriska laime- nelaime stipriai isreiksta.Rubai labai grazus, vyrai grazus smile.gif nu ko daugiau reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeiveX: 25 gruodžio 2013 - 12:45