Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

user posted image

visas su sventemis,brangiosios smile.gif

Bremena aciu 4u.gif lyg ir geriau, isgeriau ibupromo is lt, atsivezus ir gulejau puse dienos, galvoju lai pasiunta nedarysiu nieko daugiau, aisku diedui nepatiko bet galvoju apsikakok,(kai jis sirgo laksciau, o kai as sergu tai jau shakes,zodziu as gelezine- negaliu sirgt doh.gif tfu issiliejau blush2.gif sorry ),ne as viena ziuriu pikta ant diedo, Bastete,tau irgi 4u.gif ir ner uz ka 4u.gif biggrin.gif

moocho, faini batai 4u.gif

iowa, saunuole seimininke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 24 gruodžio 2013 - 19:41
Nu, blyn, nors imk ir junkis jums i kompanija biggrin.gif .Diedo neturiu su kuriuo pasiesti galeciau, gerbėjai tvarkingai geles sudovanojo ir vokelius thumbup.gif , bet nors buteli jums i kompanija atsidarysiu ax.gif .
Atsakyti
o man kazkaip atrodo, kad viskas jau gereja palaipsniui...nauja gerbeja isitaisiau, siandien nauja darbo sutarti gavau, darbas mano kaime thumbup.gif sena darba irgi dar pasiliksiu biskeli turbut, bet matysim, sefe kaip grizo is ispanijos po atostogu, nei skambino, nei ka, nei bu, nei me g.gif doh.gif

apsiedziau, pazaidem, filma paspoksojom, ex draugui labai fainu svenciu palinkejau lotuliukas.gif su nauju gerbeju papliurpiau...mama miegot nuejo, reik dar kazkaip pelenes su 3 riesuteliais sulaukti su mergom paziureti...nu ir tiek ziniu. Gatava kaip ciucikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2013 12 24, 20:51)
Nu, blyn, nors imk ir junkis jums i kompanija  biggrin.gif .Diedo neturiu su kuriuo pasiesti galeciau, gerbėjai  tvarkingai geles sudovanojo ir vokelius  thumbup.gif , bet nors buteli jums i kompanija atsidarysiu  ax.gif .

Man tai jau pagerejo..butelka ipusejau, paklausiau visokios geros kaledines muzikos...dabar jauc persimesiu youtube ant rusu...paverksiu, pazvengsiu nu ir ateis tos kaledos.Jei diedas nebesugris...irgi nepergyvensiu, reiskia tokia dalia....reiskia taip reikia biggrin.gif megalol.gif smoke.gif
Dabar tik apsiziurejau, kad vynas kuri geriu is Izraelio blink.gif Monfort Village 2011 g.gif
Reiskia sekantis bus....zydas lotuliukas.gif
Atsakyti
ramiu, taikiu ir sociu Kaledu visoms 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kolje, grazus pasveikinimas wub.gif ir sveik 4u.gif
visoms linkiu rasti po eglute tai, ko jums siandien labiausia reikia, truksta 4u.gif
ir aciu, kad jus esate 4u.gif
magistrante, aciu uz kaledu senelio vaidmeni 4u.gif ir laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adade: 24 gruodžio 2013 - 20:52
va nors pas Blümchen geros naujienos smile.gif sekmes tau wink.gif
mes dar 000552.gif 000054.gif laukiam si vakara smile.gif
Atsakyti
Blümchen, oj kai fainai, sveikinimai su nauju darbu ir nauju draugu biggrin.gif

as kagoro atsidariau,bet nelabai geriasi smile.gif

visapdasiryzus, grys kur jis desis, bus kaip anakart susitaikysit ir kvit biggrin.gif 4u.gif

uzdegiau sian zvakele uz Gerve,taip pat uz savus artimuosius 4u.gif

Atenzte, kai lt, busi ir jei nepamirsi, paziurek "iki" parduotuve gerimu skyriui sio vyno, apie sita kalbejau : user posted image nei norfoj, nei maximoj tokio nemaciau pirkdavom tik "iki" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 24 gruodžio 2013 - 21:15
Grizo...pries tai paskambino, bet man kazkaip dzin...geriu toliau, o Serduska Verka mano geriausia drauge...rekomenduoju tik toms, kur gerai rusiskai suprantat...galima numirt is jos bajeriu...cia apie "pasimatymas" lotuliukas.gif

Kartais reikia daryti dalykus, kad jaustis laimingu, bet ne teisingu....taip siandien ir jauciuosi. Geru Sv. Kaledu visom wub.gif Gerai, kad yra galimybe pabendraut, zinant, kad tave kazkur kazkas isgirs...nesvarbu ar nuteis, ar paguos, o gal net pagirs...svarbu, kad isgirs tave toki, koks is tikruju esi.

Su meile wub.gif GYVENIMAS YRA GRAZUS wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi prie pykstančių ant diedų, nors ir exų. Maniškiui ex vos tik atsiųsk kalėdinę savo nuotrauką su vaiku, momentaliai ir facebooke, ir skype visur ją įsideda. Prisipažino man meilėje ir sako, kad nusiims nuotraukas, kai meilė seilė praeis. Nu nors nusišauk doh.gif Kankino mane nuo skyrybų, o pasirodo, čia iš meilės doh.gif lotuliukas.gif Pasiunčiau aš jį ir pasakiau, kad man tokių "meilės" įrodymų nereikia. Ir teismais pagrasinau rolleyes.gif

Einu su šeima karšto vyno išgerti prie žvakių wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Su sventem visas, bukit ramios ir laimingos 4u.gif

Pas mus jokios geros atmosferos, vaikai prakauke visa diena, kazkokie pikti kaip sirses.
mes su diedu jau seniai sutare skirtis (sykarta abieju sutarimu), bet dar nerandam nei buto man ne jam.
Tai kucioms paziurejau ta ANA KARENINA, seniai tiek bebuvau kaukusi.Mane sitas scenarijus vistik labia kazkaip sukrecia.Net per baleta verkiau lotuliukas.gif
Kadangi ziurejau filma italu kalba, galvojau bus nesamone, bet visas tas miksas:italiski- lietuviski aktoriai, vaizdai Traku ir Vilniaus,autoriaus kalba, kuri turetu rusiskai skambeti, bet skamba emocinga italu kalba, rusiski uzrasai Vilniaus gatvese ir aisku pats siuzetas ir dar muzika.Nu viskas man patiko.Neturiu priekaistu filmui jokiu. Rekomenduoju labai paziureti kai jau bus imanoma 4u.gif italu kalba niekam nusiusti negaliu :)originalas atrodo anglu kalba filmuotas yra...
ir aisku po sio filmo vel pervertinu vertybes.Vienas paskutiniu sakiniu buvo toks- visa kas is tikro gyvenime svarbu, zinome budami jau mazais vaikais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeiveX: 24 gruodžio 2013 - 22:03
Su šventom Kalėdom, merginos 4u.gif Gražaus vakaro visoms ir širdžiai mielų kitų švenčių dienų. Ar vienom, ar su šeima, ar su 12 patiekalų, ar tik su vyno buteliu, ar su gausybe sms žinučių, ar tik su televizorium, o gal gera knyga, žurnalu ar internetu - svarbiausia, kad širdyje būtų ramu, kad emocijos būtų tyros, kad nereikėtų vaidinti. Linkiu tyrumo ir nuoširdumo mums kiekvienai pačiai sau.
Ačiū jums už pasidalinimus, pasisakymus, pamokymus, pagrūmojimus, pasišpilkavimus, pasižodžiavimus, papolitikavimus, kitus papostringavimus. Ačiū, kad dalinatės dalimi savo gyvenimo su kitomis 4u.gif Migle, labai ačiū už vaistus. Tau dar papildomas balionas 4u.gif
Atsakyti