visas su sventemis,brangiosios
Bremena aciu lyg ir geriau, isgeriau ibupromo is lt, atsivezus ir gulejau puse dienos, galvoju lai pasiunta nedarysiu nieko daugiau, aisku diedui nepatiko bet galvoju apsikakok,(kai jis sirgo laksciau, o kai as sergu tai jau shakes,zodziu as gelezine- negaliu sirgt tfu issiliejau sorry ),ne as viena ziuriu pikta ant diedo, Bastete,tau irgi ir ner uz ka
moocho, faini batai
iowa, saunuole seimininke
o man kazkaip atrodo, kad viskas jau gereja palaipsniui...nauja gerbeja isitaisiau, siandien nauja darbo sutarti gavau, darbas mano kaime sena darba irgi dar pasiliksiu biskeli turbut, bet matysim, sefe kaip grizo is ispanijos po atostogu, nei skambino, nei ka, nei bu, nei me
apsiedziau, pazaidem, filma paspoksojom, ex draugui labai fainu svenciu palinkejau su nauju gerbeju papliurpiau...mama miegot nuejo, reik dar kazkaip pelenes su 3 riesuteliais sulaukti su mergom paziureti...nu ir tiek ziniu. Gatava kaip ciucikas
apsiedziau, pazaidem, filma paspoksojom, ex draugui labai fainu svenciu palinkejau su nauju gerbeju papliurpiau...mama miegot nuejo, reik dar kazkaip pelenes su 3 riesuteliais sulaukti su mergom paziureti...nu ir tiek ziniu. Gatava kaip ciucikas
QUOTE(Bremen @ 2013 12 24, 20:51)
Nu, blyn, nors imk ir junkis jums i kompanija .Diedo neturiu su kuriuo pasiesti galeciau, gerbėjai tvarkingai geles sudovanojo ir vokelius , bet nors buteli jums i kompanija atsidarysiu .
Man tai jau pagerejo..butelka ipusejau, paklausiau visokios geros kaledines muzikos...dabar jauc persimesiu youtube ant rusu...paverksiu, pazvengsiu nu ir ateis tos kaledos.Jei diedas nebesugris...irgi nepergyvensiu, reiskia tokia dalia....reiskia taip reikia
Dabar tik apsiziurejau, kad vynas kuri geriu is Izraelio Monfort Village 2011
Reiskia sekantis bus....zydas
ramiu, taikiu ir sociu Kaledu visoms
Kolje, grazus pasveikinimas ir sveik
visoms linkiu rasti po eglute tai, ko jums siandien labiausia reikia, truksta
ir aciu, kad jus esate
magistrante, aciu uz kaledu senelio vaidmeni ir laukiu
visoms linkiu rasti po eglute tai, ko jums siandien labiausia reikia, truksta
ir aciu, kad jus esate
magistrante, aciu uz kaledu senelio vaidmeni ir laukiu
va nors pas Blümchen geros naujienos sekmes tau
mes dar laukiam si vakara
mes dar laukiam si vakara
Blümchen, oj kai fainai, sveikinimai su nauju darbu ir nauju draugu
as kagoro atsidariau,bet nelabai geriasi
visapdasiryzus, grys kur jis desis, bus kaip anakart susitaikysit ir kvit
uzdegiau sian zvakele uz Gerve,taip pat uz savus artimuosius
Atenzte, kai lt, busi ir jei nepamirsi, paziurek "iki" parduotuve gerimu skyriui sio vyno, apie sita kalbejau : nei norfoj, nei maximoj tokio nemaciau pirkdavom tik "iki"
as kagoro atsidariau,bet nelabai geriasi
visapdasiryzus, grys kur jis desis, bus kaip anakart susitaikysit ir kvit
uzdegiau sian zvakele uz Gerve,taip pat uz savus artimuosius
Atenzte, kai lt, busi ir jei nepamirsi, paziurek "iki" parduotuve gerimu skyriui sio vyno, apie sita kalbejau : nei norfoj, nei maximoj tokio nemaciau pirkdavom tik "iki"
Grizo...pries tai paskambino, bet man kazkaip dzin...geriu toliau, o Serduska Verka mano geriausia drauge...rekomenduoju tik toms, kur gerai rusiskai suprantat...galima numirt is jos bajeriu...cia apie "pasimatymas"
Kartais reikia daryti dalykus, kad jaustis laimingu, bet ne teisingu....taip siandien ir jauciuosi. Geru Sv. Kaledu visom Gerai, kad yra galimybe pabendraut, zinant, kad tave kazkur kazkas isgirs...nesvarbu ar nuteis, ar paguos, o gal net pagirs...svarbu, kad isgirs tave toki, koks is tikruju esi.
Su meile GYVENIMAS YRA GRAZUS
Kartais reikia daryti dalykus, kad jaustis laimingu, bet ne teisingu....taip siandien ir jauciuosi. Geru Sv. Kaledu visom Gerai, kad yra galimybe pabendraut, zinant, kad tave kazkur kazkas isgirs...nesvarbu ar nuteis, ar paguos, o gal net pagirs...svarbu, kad isgirs tave toki, koks is tikruju esi.
Su meile GYVENIMAS YRA GRAZUS
Sveikos,
jungiuosi prie pykstančių ant diedų, nors ir exų. Maniškiui ex vos tik atsiųsk kalėdinę savo nuotrauką su vaiku, momentaliai ir facebooke, ir skype visur ją įsideda. Prisipažino man meilėje ir sako, kad nusiims nuotraukas, kai meilė seilė praeis. Nu nors nusišauk Kankino mane nuo skyrybų, o pasirodo, čia iš meilės Pasiunčiau aš jį ir pasakiau, kad man tokių "meilės" įrodymų nereikia. Ir teismais pagrasinau
Einu su šeima karšto vyno išgerti prie žvakių
jungiuosi prie pykstančių ant diedų, nors ir exų. Maniškiui ex vos tik atsiųsk kalėdinę savo nuotrauką su vaiku, momentaliai ir facebooke, ir skype visur ją įsideda. Prisipažino man meilėje ir sako, kad nusiims nuotraukas, kai meilė seilė praeis. Nu nors nusišauk Kankino mane nuo skyrybų, o pasirodo, čia iš meilės Pasiunčiau aš jį ir pasakiau, kad man tokių "meilės" įrodymų nereikia. Ir teismais pagrasinau
Einu su šeima karšto vyno išgerti prie žvakių
Sveikos,
Su sventem visas, bukit ramios ir laimingos
Pas mus jokios geros atmosferos, vaikai prakauke visa diena, kazkokie pikti kaip sirses.
mes su diedu jau seniai sutare skirtis (sykarta abieju sutarimu), bet dar nerandam nei buto man ne jam.
Tai kucioms paziurejau ta ANA KARENINA, seniai tiek bebuvau kaukusi.Mane sitas scenarijus vistik labia kazkaip sukrecia.Net per baleta verkiau
Kadangi ziurejau filma italu kalba, galvojau bus nesamone, bet visas tas miksas:italiski- lietuviski aktoriai, vaizdai Traku ir Vilniaus,autoriaus kalba, kuri turetu rusiskai skambeti, bet skamba emocinga italu kalba, rusiski uzrasai Vilniaus gatvese ir aisku pats siuzetas ir dar muzika.Nu viskas man patiko.Neturiu priekaistu filmui jokiu. Rekomenduoju labai paziureti kai jau bus imanoma italu kalba niekam nusiusti negaliu :)originalas atrodo anglu kalba filmuotas yra...
ir aisku po sio filmo vel pervertinu vertybes.Vienas paskutiniu sakiniu buvo toks- visa kas is tikro gyvenime svarbu, zinome budami jau mazais vaikais...
Su sventem visas, bukit ramios ir laimingos
Pas mus jokios geros atmosferos, vaikai prakauke visa diena, kazkokie pikti kaip sirses.
mes su diedu jau seniai sutare skirtis (sykarta abieju sutarimu), bet dar nerandam nei buto man ne jam.
Tai kucioms paziurejau ta ANA KARENINA, seniai tiek bebuvau kaukusi.Mane sitas scenarijus vistik labia kazkaip sukrecia.Net per baleta verkiau
Kadangi ziurejau filma italu kalba, galvojau bus nesamone, bet visas tas miksas:italiski- lietuviski aktoriai, vaizdai Traku ir Vilniaus,autoriaus kalba, kuri turetu rusiskai skambeti, bet skamba emocinga italu kalba, rusiski uzrasai Vilniaus gatvese ir aisku pats siuzetas ir dar muzika.Nu viskas man patiko.Neturiu priekaistu filmui jokiu. Rekomenduoju labai paziureti kai jau bus imanoma italu kalba niekam nusiusti negaliu :)originalas atrodo anglu kalba filmuotas yra...
ir aisku po sio filmo vel pervertinu vertybes.Vienas paskutiniu sakiniu buvo toks- visa kas is tikro gyvenime svarbu, zinome budami jau mazais vaikais...
Su šventom Kalėdom, merginos Gražaus vakaro visoms ir širdžiai mielų kitų švenčių dienų. Ar vienom, ar su šeima, ar su 12 patiekalų, ar tik su vyno buteliu, ar su gausybe sms žinučių, ar tik su televizorium, o gal gera knyga, žurnalu ar internetu - svarbiausia, kad širdyje būtų ramu, kad emocijos būtų tyros, kad nereikėtų vaidinti. Linkiu tyrumo ir nuoširdumo mums kiekvienai pačiai sau.
Ačiū jums už pasidalinimus, pasisakymus, pamokymus, pagrūmojimus, pasišpilkavimus, pasižodžiavimus, papolitikavimus, kitus papostringavimus. Ačiū, kad dalinatės dalimi savo gyvenimo su kitomis Migle, labai ačiū už vaistus. Tau dar papildomas balionas
Ačiū jums už pasidalinimus, pasisakymus, pamokymus, pagrūmojimus, pasišpilkavimus, pasižodžiavimus, papolitikavimus, kitus papostringavimus. Ačiū, kad dalinatės dalimi savo gyvenimo su kitomis Migle, labai ačiū už vaistus. Tau dar papildomas balionas