Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Nieko sau, kokie meniu 4u.gif
As siandien dar remonta damusinejau doh.gif Langus ziemos sode issivaliau lotuliukas.gif Prisokdama torta suburiau. Tik kazkaip sunkiai si karta jis man buresi. Lakstai kazkokie dregni gavosi, o kremo tai isvis per mazai pasidariau. Visgi reikia ramybes ir leaiko tokiems reikalams. Galvoju rytoj grietinele isplakti, zele ideti ir aptepti, o tai dabar toks basas tas mano tortas, negali i stala nesti lotuliukas.gif Gal kuri geresniu ideju turit?
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 19:08)
Nu nenoriu vel pesiotis lotuliukas.gif , bet tai kam tiek prigaminai?

Vargsai tavo vyrai, nes slapiom kelnem. Ar as blogai supratau? Ar tu mane blogai supratai?

4u.gif Kazkaip taip gavosi. Jau buvau pasiruosusi poros patiekalu negaminti, tai vyras grybu pasigedo, tai dar padaziuko jam prireike, tai zuvies tesloj... na, taip ir susideda.
Viska labai nedidelem porcijom gaminu. Mano vyras needrus. Jis nemoka, kaip mano tetis, valandu valandas prie stalo sedeti ir svesti. O as irgi tokia. Na, bet dabar jau viskas graziai suplanuota.

Mes pirma Kaledu diena turesim sveciu - vyro seima suvaziuoja. Gaminsiu jautienos suktinukus su bulviu kukuliais ir raudonaisiais kopustais. Desertui - toks airiskas desertukas. Neseniai isbandziau - super. Antra Kaledu diena mes einam i svecius. Paskui pora dienu pertrauka ir vel maratonas is naujo. Sekmadieni kaimynai velyviems pusryciams, pirmadieni Luko kriksto tevai (mama - lietuve). Paskui nauji metai. Pas mus i kaima nauja lietuviu seima atsikrauste, tai reiks nueit pasveikint. Paskui atvaziuoja draugai is Würzburg. Paskui vel mes i maniskio gimtine vazioujam. Maniskiui plaukai ant galvos siausiasi nuo tokiu atostogu. Na, bet siemet taip jau susidejo. Kazkaip atrodo turetu viskas ramiai buti, bet taip nesigauna...

Ai, nesupratau, kad tie vyrai del slapiu kelniu vargsai biggrin.gif Nesusikalbejom biggrin.gif Galvojau del maisto. Jau pasisiausiau pesiotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, karpi pas zuvininkas jau isdarineta uzsisakiau. Tikiuosi nereieks paciai dadarineti. Rytoj pries pietus pasiimu, tai nebus man ten laiko kapstytis.
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2013 12 23, 21:29)
Galvoju rytoj grietinele isplakti, zele ideti ir aptepti, o tai dabar toks basas tas mano tortas, negali i stala nesti lotuliukas.gif  Gal kuri geresniu ideju turit?

man irgi labai idomu, nes siandien sutepiau, bet nepapuosiau dar tongue.gif

man kaimyne saltienos atnese inda, bet tokia idomi kaip su blenderiu sumalta tongue.gif
Atsakyti
jblmami,
kates seniai fotkinau, kažkaip patamsy vistiek nelabai kas gaunasi. Vasarą dažniau fotiką įjungiu, nes ilgiau šviesu būna..
va kątik vieną pakankinau:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 23 gruodžio 2013 - 22:44
Moocho pirmoji kokia faina smile.gif
Aš šiandien irgi dirbau skubejau aišku, kad nepasilikt ilgiausia ir prisidirbau, lygintuvu per ranka rai viena rodomo pirsto kaula pralyginau rauuuudooonas ispradziu neskaudejo bet veliau cray.gif ir db namie pamirsau , kad vire puodas toj pusei padejau pirstus ir pirstas prilipo wacko.gif nebuvo niekad tokiu ciudu..susipakavau I lova nieko nebegaminsiu cool.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Kolje 4u.gif neturi kremo nudegimams? as siemet nusipirkau, nes mano vaikai visur kisa nagus, dar nebuvo nusidegine, bet nezinai kada bus pirmas kartas

Moocho, kokia fainuole kate bigsmile.gif

As ir siandien nuo pat ryto laksciau, pati pas daktara vaziavau, vis dar ta nosi krapsto, teplioja doh.gif O sunui abi akys traskanoja, o viena raudona baisiai unsure.gif tai nuvarem pas daktara, tas net nepaziurejo ir antibijotiku lasiuku israse, dar nelasinau, ploviau su ramunelem, lyg maziau traskanoja, bet kazi kaip su tuo raudonumu bus unsure.gif
Ir aisku i parduotuves vaziavau, gaminau, po to namus tvarkiau, dabar tik prisedau,bet jau reiks eiti gulti, nes labai pavargau.
O jus saunuoles, tiek daug prigaminot. As tik dvieju rusiu sikes pasidariau, zuvi tesloje ,duona issikepiau, balta misraine padariau kuciom netinka, bet mano vyras zuvies nevalgo ax.gif O meduti pamirsau sutepti, na ryt is ryto, vis tiek ryt dar nevalgysim. Dar darysiu sumustinuku su ikra, lasisa ax.gif zodziu viena pati viska valgysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2013 12 23, 21:57)
Moocho pirmoji kokia faina smile.gif
Aš šiandien irgi dirbau skubejau aišku, kad nepasilikt ilgiausia ir prisidirbau, lygintuvu per ranka rai viena rodomo pirsto kaula pralyginau rauuuudooonas ispradziu neskaudejo bet veliau cray.gif ir db namie pamirsau , kad vire puodas toj pusei padejau pirstus ir pirstas prilipo wacko.gif nebuvo niekad tokiu ciudu..susipakavau I lova nieko nebegaminsiu  cool.gif

Vakar kaip tik pagalvojau ar jus pagaliau is ligu issikapstet ir tai tau naujiena doh.gif .Linkiu greito gijimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2013 12 23, 22:57)
Aš šiandien irgi dirbau skubejau aišku, kad nepasilikt ilgiausia ir prisidirbau, lygintuvu per ranka rai viena rodomo pirsto kaula pralyginau rauuuudooonas ispradziu neskaudejo bet veliau cray.gif ir db namie pamirsau , kad vire puodas toj pusei padejau pirstus ir pirstas prilipo wacko.gif nebuvo niekad tokiu ciudu..susipakavau I lova nieko nebegaminsiu  cool.gif

eik tu sau, reikejo iskart i salta vandeni kisti doh.gif dabar tikrai gal tik tepaliuku, nu bet vistiek nemalonu sventems taip doh.gif sveik mirksiukas.gif

as vakar graiku parduotuvej buvau, tai pagalvojau, va reikejo visokiu antipasti is ju prisipirkt ir va butu 12 patiekalu lotuliukas.gif ir jokio gaminimo thumbup.gif ir skanu be proto thumbup.gif

QUOTE(Sikste @ 2013 12 23, 23:44)
O sunui abi akys traskanoja, o viena raudona baisiai unsure.gif  tai nuvarem pas daktara, tas net nepaziurejo ir antibijotiku lasiuku israse,  dar nelasinau, ploviau su ramunelem, lyg maziau traskanoja, bet kazi kaip su tuo raudonumu bus unsure.gif

jeigu bakterinis uzkretimas, tai yra dar ir uzkreciamas, tada reikia ir antibiotiku, nes labai greitai visi gali isitaisyti mirksiukas.gif jeigu nuo ramuneliu pageres, tai tada viskas gerai, turbut tik siaip kazka i ta aki isitryne g.gif

man moocho kates labai fainos, facebooke kartais buna nuotrauku pasigrozet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2013 12 23, 22:44)
As ir siandien nuo pat ryto laksciau, pati pas daktara vaziavau, vis dar ta nosi krapsto, teplioja doh.gif  O sunui abi akys traskanoja, o viena raudona baisiai unsure.gif  tai nuvarem pas daktara, tas net nepaziurejo ir antibijotiku lasiuku israse,  dar nelasinau, ploviau su ramunelem, lyg maziau traskanoja, bet kazi kaip su tuo raudonumu bus unsure.gif

Siste paziurek sita liga internete: bindehautentzündung.
pas mus darzelyje dabar sita siaute. gal vistik geriau palasink tu lasiuku. nes jei butu tik traiskanojimas, tai ir nuo slogos gali buti, bet jei akys raudonos tai jau panasu i koki uzdegima ar dar koki velnia. 4u.gif sveikatos 4u.gif

Kolje, o tu buk atsargesne 4u.gif patausok truputi save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 12 23, 21:32)
va kątik vieną pakankinau:

Fainuole wub.gif
Atsakyti
Man kaledas vakar vakare diedas susiko...jis bais edrus,o isgeres vyno savo kazkokiu tai sausainiu nerado, nes vaikai surijo....bliove kaip koks buivolas.Pradejo nuo adomo ir Jievos....man ir linksma ir liudna buvo...tai nuejau muegot.Sakiau jei siandien dar ir prie stali prades priekabiaut, tai pasiimsiu vaikus ir iseisiu.Ex diedas man raktus nuo savo namo paliko...turiu kur ir dzin, daugiau negrisiu kol sitas neisinesdins.Nu tas rekimas del 1.50EUR, mane is proto isvest baigia.Pagal ji as savo vaikus tik is skuduryno renkt tureciau, ir kalejimo racionu maitint, kad jie paklust.Kai as batus sau ir tase uz kelis simtus nusiperku...tai cia normalu, o vaikam negalima nieko...Jauciuosi kaip viduramziuose.Sedziu darbe....
Atsakyti