Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 18:22)
Va va cia sukavai, erezijas skleidei, o pati...
As siandien tik karpi ir vienos rusies siilke ruosiu, nes ji pasimarinuoi turi. O viska tik rytoj, kad sviezu butu mirksiukas.gif

Vargsas vaikas ir tetis lotuliukas.gif .
Papildyta:
Tai rasyk 4u.gif  tu gi pas mus profe mirksiukas.gif

Ereziju neskleidziau.Mano tokis nuostata - maistas nera pats svarbiausias dalykas per Kucias
Na,ko dabar tas mano vyras ir vaikas vargsai?.
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 18:42)
Pumpanike tai tokia juoda duona apvaliai supjaustyta

ant tepi sviesto ,svoguniuka ir uzdedu gabaliuka silkes ,cia jau grynai vien silkes megejams ,ta duona duoda idomu skoni labai..
4 tai perku sloksniuotos teslos rulona ,pakepu morkas ,svogunus,sampinjonus  su pasta pomidoru dedu ant teslos dvi file ,ant zuvies darzoves kepintas ,paskui suvynioju ja i zuvies forma

12 krabai,agurkai,morka ,kukuruzai ,ryziai tik uncel bens .. majonezas krapas ..

broli atostogaudamas ispanijoj keliena issinarino ,skilo meniskas ,truko raumenys ,gyslos kazkokios ,tai dabar operavo ,turejo buti 2 val operacija ,o buvo 4 ,preita pirmadieni ,tai lyg siol dar sunkiai eina..

O kokius krabus imi?

Su krabu lazdelem skani misraine: krabu lazdeles, daug kepintu svogunu ir kietai virti kiausiniai. Viskas labai smulkiai. Apsiedimas.

QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 23, 18:49)
Ereziju neskleidziau.Mano tokis nuostata - maistas nera pats svarbiausias dalykas per Kucias
Na,ko dabar tas mano vyras ir vaikas vargsai?.

Nu nenoriu vel pesiotis lotuliukas.gif , bet tai kam tiek prigaminai?

Vargsai tavo vyrai, nes slapiom kelnem. Ar as blogai supratau? Ar tu mane blogai supratai?
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 18:42)
ruosiu rytdienai viska ,tik idomu kas valgys lotuliukas.gif  doh.gif

Gaila, kad tu toli..atvaziuociau i svecius su savo alkoholiu(va sito gerio tai tikrai vestuvem ir ne vienom uztektu, kiek turim) ir viena toki bais darbstu valgytoja atsivesciau lotuliukas.gif Nu saunuole tu thumbup.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 23, 19:16)
***, man jau i batus bega  doh.gif  lotuliukas.gif O mazis net nesureagavo, tiek isijautes buvo smile.gif

lotuliukas.gif doh.gif

As tai nusipirkau dvi perlines vistas, pakeli kriausiu ir bekono pjaustyto...reikes koki patiekala ryt po darbo sugalvot blush2.gif Kad nebutu taip liudna ir skaudu, jok tiek dirbu...uzsisakiau UUGs ir EMU...kurie tiks, tuos ir pasiliksiu ir dzin , kad sumokejau puse atlyginimo rolleyes.gif vistiek vienus atgal siust reikes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visadapasiryzus: 23 gruodžio 2013 - 19:15
QUOTE(angelgirl @ 2013 12 23, 11:25)
Aciu! Dar butu gerai zinoti, kokiu santykiu imi moliuga-morkas-bulves ir kiek tokiam kiekiui vandens pili? As kremines sriubos niekad nesu virus, taip kad zalia siame reikale  blush2.gif

as pilu vandens pirma maziau, paskui ipilu daugiau jeigu per mazai gaunasi. Viska dedu is akies. verdu taip, kad darzoves butu tik tik apsemtos.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 16:33)
Na kur visos dinge? Parduotuves siaubiat lotuliukas.gif .

aš tai dirbau pvz. biggrin.gif tongue.gif

*****, kaip norėčiau karpio. Bet negi vien dėl jo į realą važiuosiu, kuris kitam miesto gale doh.gif mat tam prie manęs nėr žuvų skyriaus, nebent visą supakuotą pirkt, bet nafik man tiek, man tik filė reiktų..
mb tėvas vis rūko šventėm žuvį, bet vis tą pačią - upėtakį, nu man jau per viršų lenda tas pats per tą patį.. smile.gif

sapnavau šian košmarą, kad esu nestuke.gif , o jetau lotuliukas.gif įdomu ką reiškia biggrin.gif

aš savo batukus lygtais radau mirapodo.. užsisakiau, pažiūrėsiu ar tie kurie matavausi..jei ką, pasirodysiu biggrin.gif nors nieko jie ten mandro..tik va prisireikė mat blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 23 gruodžio 2013 - 20:02
moocho tau : Nėštumas

Sapnuoti Nėštumas, sapno Nėštumas reikšmė

Jeigu moteris sapnuoja, kad yra nėščia, vadinasi, ji bus nelaiminga su savo vyru.

Taip gali reikšti, kad turėsite daug vaikų.

Jeigu moteris iš tikrųjų nėščia, tai toks sapnas prognozuoja sėkmingą gimdymą ir greitą jėgų atgavimą.

Merginai regėti šį sapną – gėda ir nedraugų išpuoliai.

Matyti kitą moterį nėščią – neišvengsite sunkumų.

Nėštumas gali reikšti ir naują gyvenimą, kupiną vilčių, ir kelionę. 4u.gif biggrin.gif

as sakiau irgi nesiruosiu daug, bet dabar paskaiciavau nu vistiek gausnasi 12 patiekalu biggrin.gif o busim namie vieni 4u.gif
Atsakyti
Kolje, vnž reiškia viską ką tik įmanoma lotuliukas.gif

na tai jūs visos tokios šeimininkės, davai rytoj pafotkinkit savo šventinius stalus, labai įdomu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 12 23, 19:01)
aš tai dirbau pvz.  biggrin.gif  tongue.gif

ne tu viena mirksiukas.gif as irgi smile.gif

o maniskis ruose siandien silke pataluos rolleyes.gif pirma kart gyvenime .......kaip sunkiai rasosi su kate ant klaviaturos doh.gif lotuliukas.gif taip garsiai murkia gaila ir numest
Papildyta:
buna ir taip ,kad su eglutemis i namus parsinesama erkiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 18:08)
O kokius krabus imi?

Su krabu lazdelem skani misraine: krabu lazdeles, daug kepintu svogunu ir kietai virti kiausiniai. Viskas labai smulkiai. Apsiedimas.
Nu nenoriu vel pesiotis lotuliukas.gif , bet tai kam tiek prigaminai?

As rusu pardei tas normalias lazdeles krabu papirkau ax.gif blyn buciau ir sita pabandzius misraine ,tik vat antra pakeli ka tik mama nugvelbe issiveze pas broli unsure.gif

QUOTE(visadapasiryzus @ 2013 12 23, 18:15)
Gaila, kad tu toli..atvaziuociau i svecius su savo alkoholiu(va sito gerio tai tikrai vestuvem ir ne vienom uztektu, kiek turim) ir viena toki bais darbstu valgytoja atsivesciau lotuliukas.gif Nu saunuole tu thumbup.gif
lotuliukas.gif  doh.gif

As alkoholio turiu tik kazkoki Hugo ,biski kitoks butelis nei aldi ,ir du kart brangiau biggrin.gif Vanna tallin ,cinzano ,alaus yra biggrin.gif Nieko is situ negeriu tik Hugo ...
atlekit kas cia pora simtu km biggrin.gif Ryt idesiu fotke blush2.gif
Atsakyti
sedziu su tuo kiausiniu prie akies. vaikas niekaip nesupranta ka as cia darau biggrin.gif nu ***** blemba kaip as atrodysiu cry.gif cry.gif dar prisiminiau, kad vaikas vakar netycia man aki uzgavo, gal cia delto? nepridarysiu blogiau, kad sildau? broliene cia mane prigasdino, kad nesildyciau. jai kazkas su zandu buvo, perpute ar kas. pasilde jinai ji, tai blogiau pridare. bet gal cia kita ''opera'' blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 19:49)
As alkoholio turiu tik kazkoki Hugo ,biski kitoks butelis nei aldi ,ir du kart brangiau  biggrin.gif  ..

as kuri brangesni pirkus, tai man nepatiko. pigesnis skanesnis buvo. dar Kauflande kazkoki kitoki pirkau, nebuvo parasyta, kad Hugo, bet skonis toks pats.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 12 23, 20:16)
Kolje, vnž reiškia viską ką tik įmanoma lotuliukas.gif
na tai jūs visos tokios šeimininkės, davai rytoj pafotkinkit savo šventinius stalus, labai įdomu ax.gif  4u.gif

Nu tikekimes, kad ka sapnavai ta ir reiskai tongue.gif

Kiba sunku, butinai pafotkinsim. O tu savo kates seniai berodei bigsmile.gif

QUOTE(wolke7 @ 2013 12 23, 20:29)
ne tu viena  mirksiukas.gif as irgi  smile.gif

o maniskis ruose siandien silke pataluos  rolleyes.gif pirma kart gyvenime .......kaip sunkiai rasosi su kate ant klaviaturos  doh.gif  lotuliukas.gif taip garsiai murkia gaila ir numest
Papildyta:
buna ir taip ,kad su eglutemis i namus  parsinesama erkiu  unsure.gif

Jei ka as ir dirbau, bet trumpiau, nes su kaminkreciu santykius aiskinausi. Pasakiau viska ka apie ju apsilankymu galvoju. Velavo visa valanda. Ir taip kiekvienais metais ir dar pries Kaledas. Nes musu bezirk paskutinis, nors mes miesto centre. doh.gif Pasiuliau, kad galetu ir kiti bezirk pasinervuoti pries sventes, o pas mus ateiti rugsejy, spaly. Tai po mano moralu sake, kad paskambinciau kitais metais ir ekstra pas mane anksciau ateis. lotuliukas.gif Nu taip ir patikejau. Reiks kito ieskotis.

Matyt siais metais silta. As ir parsinesiau su pusu sakomis. Norejau advento zvakes papuosti, bet kai pamaciau ropojan, ismeciau. Zvakes stovi siais metais plikos blush2.gif
Atsakyti
oi kaip skaniai visos gaminate tongue.gif as irgi ir prisipirkau ir jau pradejau ruostis, bet galvoju - neapskaiciavau... juk seima beveik perpus mazesne simet bus smile.gif
moocho, as karpi siandien isdorota rusu pardej nusipirkau, bet irgi tau perdaug viso butu tongue.gif
as tai eilini karta nusidaziau plaukus kirpykloj doh.gif ryt varysiu i rossman ir persidazysiu... biggrin.gif
Atsakyti