Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Mieziui tinka ir juodos arbatos karsti pakeliai. Kuo dazniau deti. Taip jis greiciau "subres".

Na kur visos dinge? Parduotuves siaubiat lotuliukas.gif .

Mano mergiotes ir apsipirkineja. Prisimatavo sukneliu tik nuotraukas siuncia. Kazi su kiek egzemplioriu gris lotuliukas.gif .

O as tai karpi doroju. Darau zydiskai. Tai kaiptik gerai, kad ju nera. Nes vel man cia nervus ir apetita gadins schmoll.gif . Bet si karta ir man nemaloniai skrandis susisuko kol as tam karpiui akis islupau ir ziaunas. Fui. Eisiu ko nors ikalti, o tai biski pykina nuo vaizdu. Nezinau kodel siais metais man taip? Matyt mergiociu itaka. Nes jei ka, vis primena, kad lavonus valgom doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Tik dabar paskaiciau. Reikes sildytis, nes pokolkas skausmas nedinges ir patinimas likes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 16:33)

O as tai karpi doroju. Darau zydiskai. Tai kaiptik gerai, kad ju nera. Nes vel man cia nervus ir apetita gadins schmoll.gif . Bet si karta ir man nemaloniai skrandis susisuko kol as tam karpiui akis islupau ir ziaunas. Fui. Eisiu ko nors ikalti, o tai biski pykina nuo vaizdu. Nezinau kodel siais metais man taip? Matyt mergiociu itaka. Nes jei ka, vis primena, kad lavonus valgom doh.gif  schmoll.gif

Islupi ziaunas ??
geras ,siaip as kai "Karpynei" dirbau tai visada pirmiausia jas liepdavo islupti ,bet vakar restorane kur dirbu ,seimininke grieztai draude isimt ,tipo delikatesas blink.gif ciut nenuvirtau doh.gif ir akis jie valgo ir ziaunas veeee... As jau nusiaubiau pardes ,bet aisku vistiek kazko truksta ,virtuvei jau ruksta ,ruosiu rytdienai viska ,tik idomu kas valgys lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 17:42)
Islupi ziaunas ??
geras ,siaip as kai "Karpynei" dirbau tai visada pirmiausia jas liepdavo islupti ,bet vakar restorane kur dirbu ,seimininke grieztai draude isimt ,tipo delikatesas  blink.gif  ciut nenuvirtau  doh.gif  ir akis jie valgo ir ziaunas veeee... As jau nusiaubiau pardes ,bet aisku vistiek kazko truksta ,virtuvei jau ruksta ,ruosiu rytdienai viska ,tik idomu kas valgys lotuliukas.gif  doh.gif

As ne acias ziaunas, bet ten tuos raudonus daiktus viduje.
Fui tavo sefe. schmoll.gif
Bet Balta knyga gi nusipirko apie dantis ir sveika mityba. Tai ten apie a knyga trumpai skaicau, kad ir akis reik valgyti( neprisimenu keno) . Tai gal ir karpio tiks.
Nu viskas baigiu ta tema, bo dar ir apsivemsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 16:57)
As ne acias ziaunas, bet ten tuos raudonus daiktus viduje.
Fui tavo sefe. schmoll.gif
Bet Balta knyga gi nusipirko apie dantis ir sveika mityba. Tai ten apie a knyga trumpai skaicau, kad ir akis reik valgyti( neprisimenu keno) . Tai gal ir karpio tiks.
Nu viskas baigiu ta tema, bo dar ir apsivemsiu doh.gif

Jo tuos raudonas ziaunas is vidaus butina isimt ,nes jos labai karcios doh.gif ir jei nors para zuvyje saldytuve palaikysi sugadins visa zuvi ,manau Karpynei labiau zmones ismane apie karpius nei cia doh.gif Sefe pati nevalgo ,bet sako sveciams su zianom reik duot ..
Atsakyti
As jau beveik svesti galeciau pradeti smile.gif Beveik viska pasiruosiau. Ryt tik krevetes - siemet vietoj zuvies gaminsiu. Itariu, kad vis delto 12 valgiu ant stalo sudesim lotuliukas.gif
Man karpis ir apskritai ezero zuvis... na, ne mano. Zinoma, galima sakyti, nebandei gerai paruostos. Nezinau. Bandziau daug ir ivairiu paruosimo budu. Nu, ne. Juros zuvis kas kita. Bet irgi nevisa. Mane Japonija zalia ir ne zalia zuvim taip palepino, kad kabinejuosi dabar.

Mes vakar su vaiku teatre buvom. Tas tiek isijaute, kad pamirso, kad i tualeta nori. Tik vyras (laike ji ant keliu) sako: ***, man jau i batus bega doh.gif lotuliukas.gif O mazis net nesureagavo, tiek isijautes buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 18:09)
Jo tuos raudonas ziaunas is vidaus butina isimt ,nes jos labai karcios  doh.gif  ir jei nors para  zuvyje saldytuve palaikysi sugadins visa zuvi ,manau Karpynei labiau zmones ismane apie karpius nei cia  doh.gif Sefe pati nevalgo ,bet sako sveciams su zianom reik duot ..

Galetu jin taves paklausyti biggrin.gif .

Rasyk ka tu tiek daug gamini. Gal koki patiekala nukopijuosiu blush2.gif

Mergiote viena pasiziurejo i puoda ir sako: o veidas(karpio galva) verda biggrin.gif . Nu dabaigs jos mane doh.gif . O taip mesos buvau pasiilgus. Po siandien jau ne schmoll.gif
Atsakyti
As 12 patiekalu ruosiu ,neskaitant duonu ,mandarinu ,saldumynu ,jokiu tortu ,jokiu sausainiu nekepiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 23, 18:16)
As jau beveik svesti galeciau pradeti smile.gif Beveik viska pasiruosiau. Ryt tik krevetes - siemet vietoj zuvies gaminsiu. Itariu, kad vis delto 12 valgiu ant stalo sudesim  lotuliukas.gif
Man karpis ir apskritai ezero zuvis... na, ne mano. Zinoma, galima sakyti, nebandei gerai paruostos. Nezinau. Bandziau daug ir ivairiu paruosimo budu. Nu, ne. Juros zuvis kas kita. Bet irgi nevisa. Mane Japonija zalia ir ne zalia zuvim taip palepino, kad kabinejuosi dabar.

Mes vakar su vaiku teatre buvom. Tas tiek isijaute, kad pamirso, kad i tualeta nori. Tik vyras (laike ji ant keliu) sako: ***, man jau i batus bega  doh.gif  lotuliukas.gif O mazis net nesureagavo, tiek isijautes buvo smile.gif

Va va cia sukavai, erezijas skleidei, o pati...
As siandien tik karpi ir vienos rusies siilke ruosiu, nes ji pasimarinuoi turi. O viska tik rytoj, kad sviezu butu mirksiukas.gif

Vargsas vaikas ir tetis lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 18:21)
As 12 patiekalu ruosiu ,neskaitant duonu ,mandarinu ,saldumynu ,jokiu tortu ,jokiu sausainiu nekepiau  blush2.gif

Tai rasyk 4u.gif tu gi pas mus profe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 17:22)
Va va cia sukavai, erezijas skleidei, o pati...
As siandien tik karpi ir vienos rusies siilke ruosiu, nes ji pasimarinuoi turi. O viska tik rytoj, kad sviezu butu mirksiukas.gif

Vargsas vaikas ir tetis lotuliukas.gif .
Papildyta:
Tai rasyk 4u.gif  tu gi pas mus profe mirksiukas.gif
cia sau meniu susidariau blush2.gif
1.Silke su .sampinjonais ,riesutais
2.silke su pumpanike
3.silke pataluos
4.zuvis tesloje orkaiteje
5.idaryti kiausiniai
6. balta misraine
7.burokeliai su pupelem
8.ceburekai su feta
9.zirneliai su svogunais
10.krabai tesloje
11.zuvis morkos,svogunai kepinti
12. krabu misraine

Kaledom antis ,rotkhol,karbonadu suktinukai ,nu ir misrainiu bus like blush2.gif

Cia viskas mums keturiems ,jei mb grysh jei ne tryse valgysim ,brolis su mama neatvaziuos ,po OP dar nevaiksto jis cool.gif Oi kaledom saltiena verdu ir rouleda susukau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 23 gruodžio 2013 - 18:29
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 18:25)
cia sau meniu susidariau  blush2.gif
1.Silke su .sampinjonais ,riesutais
2.silke su pumpanike
3.silke pataluos
4.zuvis tesloje orkaiteje
5.idaryti kiausiniai
6. balta misraine
7.burokeliai su pupelem
8.ceburekai su feta
9.zirneliai su svogunais
10.krabai tesloje
11.zuvis morkos,svogunai kepinti
12. krabu misraine
Kaledom antis ,rotkhol,karbonadu suktinukai ,nu ir misrainiu bus like  blush2.gif

Cia viskas mums keturiems ,jei mb grysh jei ne tryse valgysim ,brolis su mama neatvaziuos ,po OP dar nevaiksto jis  cool.gif  Oi kaledom saltiena verdu ir rouleda susukau  cool.gif

Prakomantuok nr 2, 4,12 4u.gif

Bet kausiniai ir balta misraine nelabai kuciom g.gif .
Rusiskam lairastyje maciau balta misraine pateikta kaip koks vyniotins. Reiktu pasiaiskinti.

Pas mus anties krutineles ir kitai dienai aviena.

O kas broliui?

Cia vadinasi mb marskinius lyginu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 17:35)
Prakomantuok nr 2, 4,12  4u.gif

Bet kausiniai ir balta misraine nelabai kuciom g.gif .
Rusiskam lairastyje maciau balta misraine pateikta kaip koks vyniotins. Reiktu pasiaiskinti.

Pas mus anties krutineles ir kitai dienai aviena.

O kas broliui?

Cia vadinasi mb marskinius lyginu doh.gif

Pumpanike tai tokia juoda duona apvaliai supjaustyta

user posted image
ant tepi sviesto ,svoguniuka ir uzdedu gabaliuka silkes ,cia jau grynai vien silkes megejams ,ta duona duoda idomu skoni labai..
4 tai perku sloksniuotos teslos rulona ,pakepu morkas ,svogunus,sampinjonus su pasta pomidoru dedu ant teslos dvi file ,ant zuvies darzoves kepintas ,paskui suvynioju ja i zuvies forma

user posted image

12 krabai,agurkai,morka ,kukuruzai ,ryziai tik uncel bens .. majonezas krapas ..

broli atostogaudamas ispanijoj keliena issinarino ,skilo meniskas ,truko raumenys ,gyslos kazkokios ,tai dabar operavo ,turejo buti 2 val operacija ,o buvo 4 ,preita pirmadieni ,tai lyg siol dar sunkiai eina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 23 gruodžio 2013 - 18:43