Mieziui tinka ir juodos arbatos karsti pakeliai. Kuo dazniau deti. Taip jis greiciau "subres".
Na kur visos dinge? Parduotuves siaubiat .
Mano mergiotes ir apsipirkineja. Prisimatavo sukneliu tik nuotraukas siuncia. Kazi su kiek egzemplioriu gris .
O as tai karpi doroju. Darau zydiskai. Tai kaiptik gerai, kad ju nera. Nes vel man cia nervus ir apetita gadins . Bet si karta ir man nemaloniai skrandis susisuko kol as tam karpiui akis islupau ir ziaunas. Fui. Eisiu ko nors ikalti, o tai biski pykina nuo vaizdu. Nezinau kodel siais metais man taip? Matyt mergiociu itaka. Nes jei ka, vis primena, kad lavonus valgom
Tik dabar paskaiciau. Reikes sildytis, nes pokolkas skausmas nedinges ir patinimas likes
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 16:33)
O as tai karpi doroju. Darau zydiskai. Tai kaiptik gerai, kad ju nera. Nes vel man cia nervus ir apetita gadins . Bet si karta ir man nemaloniai skrandis susisuko kol as tam karpiui akis islupau ir ziaunas. Fui. Eisiu ko nors ikalti, o tai biski pykina nuo vaizdu. Nezinau kodel siais metais man taip? Matyt mergiociu itaka. Nes jei ka, vis primena, kad lavonus valgom
Islupi ziaunas ??
geras ,siaip as kai "Karpynei" dirbau tai visada pirmiausia jas liepdavo islupti ,bet vakar restorane kur dirbu ,seimininke grieztai draude isimt ,tipo delikatesas ciut nenuvirtau ir akis jie valgo ir ziaunas veeee... As jau nusiaubiau pardes ,bet aisku vistiek kazko truksta ,virtuvei jau ruksta ,ruosiu rytdienai viska ,tik idomu kas valgys
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 17:42)
Islupi ziaunas ??
geras ,siaip as kai "Karpynei" dirbau tai visada pirmiausia jas liepdavo islupti ,bet vakar restorane kur dirbu ,seimininke grieztai draude isimt ,tipo delikatesas ciut nenuvirtau ir akis jie valgo ir ziaunas veeee... As jau nusiaubiau pardes ,bet aisku vistiek kazko truksta ,virtuvei jau ruksta ,ruosiu rytdienai viska ,tik idomu kas valgys
As ne acias ziaunas, bet ten tuos raudonus daiktus viduje.
Fui tavo sefe.
Bet Balta knyga gi nusipirko apie dantis ir sveika mityba. Tai ten apie a knyga trumpai skaicau, kad ir akis reik valgyti( neprisimenu keno) . Tai gal ir karpio tiks.
Nu viskas baigiu ta tema, bo dar ir apsivemsiu
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 16:57)
As ne acias ziaunas, bet ten tuos raudonus daiktus viduje.
Fui tavo sefe.
Bet Balta knyga gi nusipirko apie dantis ir sveika mityba. Tai ten apie a knyga trumpai skaicau, kad ir akis reik valgyti( neprisimenu keno) . Tai gal ir karpio tiks.
Fui tavo sefe.
Jo tuos raudonas ziaunas is vidaus butina isimt ,nes jos labai karcios ir jei nors para zuvyje saldytuve palaikysi sugadins visa zuvi ,manau Karpynei labiau zmones ismane apie karpius nei cia Sefe pati nevalgo ,bet sako sveciams su zianom reik duot ..
As jau beveik svesti galeciau pradeti Beveik viska pasiruosiau. Ryt tik krevetes - siemet vietoj zuvies gaminsiu. Itariu, kad vis delto 12 valgiu ant stalo sudesim
Man karpis ir apskritai ezero zuvis... na, ne mano. Zinoma, galima sakyti, nebandei gerai paruostos. Nezinau. Bandziau daug ir ivairiu paruosimo budu. Nu, ne. Juros zuvis kas kita. Bet irgi nevisa. Mane Japonija zalia ir ne zalia zuvim taip palepino, kad kabinejuosi dabar.
Mes vakar su vaiku teatre buvom. Tas tiek isijaute, kad pamirso, kad i tualeta nori. Tik vyras (laike ji ant keliu) sako: ***, man jau i batus bega O mazis net nesureagavo, tiek isijautes buvo
Man karpis ir apskritai ezero zuvis... na, ne mano. Zinoma, galima sakyti, nebandei gerai paruostos. Nezinau. Bandziau daug ir ivairiu paruosimo budu. Nu, ne. Juros zuvis kas kita. Bet irgi nevisa. Mane Japonija zalia ir ne zalia zuvim taip palepino, kad kabinejuosi dabar.
Mes vakar su vaiku teatre buvom. Tas tiek isijaute, kad pamirso, kad i tualeta nori. Tik vyras (laike ji ant keliu) sako: ***, man jau i batus bega O mazis net nesureagavo, tiek isijautes buvo
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 18:09)
Jo tuos raudonas ziaunas is vidaus butina isimt ,nes jos labai karcios ir jei nors para zuvyje saldytuve palaikysi sugadins visa zuvi ,manau Karpynei labiau zmones ismane apie karpius nei cia Sefe pati nevalgo ,bet sako sveciams su zianom reik duot ..
Galetu jin taves paklausyti .
Rasyk ka tu tiek daug gamini. Gal koki patiekala nukopijuosiu
Mergiote viena pasiziurejo i puoda ir sako: o veidas(karpio galva) verda . Nu dabaigs jos mane . O taip mesos buvau pasiilgus. Po siandien jau ne
As 12 patiekalu ruosiu ,neskaitant duonu ,mandarinu ,saldumynu ,jokiu tortu ,jokiu sausainiu nekepiau
QUOTE(RasaZFR @ 2013 12 23, 18:16)
As jau beveik svesti galeciau pradeti Beveik viska pasiruosiau. Ryt tik krevetes - siemet vietoj zuvies gaminsiu. Itariu, kad vis delto 12 valgiu ant stalo sudesim
Va va cia sukavai, erezijas skleidei, o pati...
As siandien tik karpi ir vienos rusies siilke ruosiu, nes ji pasimarinuoi turi. O viska tik rytoj, kad sviezu butu
Vargsas vaikas ir tetis .
Papildyta:
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 18:21)
As 12 patiekalu ruosiu ,neskaitant duonu ,mandarinu ,saldumynu ,jokiu tortu ,jokiu sausainiu nekepiau
Tai rasyk tu gi pas mus profe
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 17:22)
Va va cia sukavai, erezijas skleidei, o pati...
As siandien tik karpi ir vienos rusies siilke ruosiu, nes ji pasimarinuoi turi. O viska tik rytoj, kad sviezu butu
Papildyta:
cia sau meniu susidariau As siandien tik karpi ir vienos rusies siilke ruosiu, nes ji pasimarinuoi turi. O viska tik rytoj, kad sviezu butu
Papildyta:
1.Silke su .sampinjonais ,riesutais
2.silke su pumpanike
3.silke pataluos
4.zuvis tesloje orkaiteje
5.idaryti kiausiniai
6. balta misraine
7.burokeliai su pupelem
8.ceburekai su feta
9.zirneliai su svogunais
10.krabai tesloje
11.zuvis morkos,svogunai kepinti
12. krabu misraine
Kaledom antis ,rotkhol,karbonadu suktinukai ,nu ir misrainiu bus like
Cia viskas mums keturiems ,jei mb grysh jei ne tryse valgysim ,brolis su mama neatvaziuos ,po OP dar nevaiksto jis Oi kaledom saltiena verdu ir rouleda susukau
QUOTE(iowa @ 2013 12 23, 18:25)
cia sau meniu susidariau
2.silke su pumpanike
3.silke pataluos
5.idaryti kiausiniai
6. balta misraine
7.burokeliai su pupelem
8.ceburekai su feta
9.zirneliai su svogunais
10.krabai tesloje
12. krabu misraine
Cia viskas mums keturiems ,jei mb grysh jei ne tryse valgysim ,brolis su mama neatvaziuos ,po OP dar nevaiksto jis Oi kaledom saltiena verdu ir rouleda susukau
2.silke su pumpanike
3.silke pataluos
5.idaryti kiausiniai
6. balta misraine
7.burokeliai su pupelem
8.ceburekai su feta
9.zirneliai su svogunais
10.krabai tesloje
12. krabu misraine
Prakomantuok nr 2, 4,12
Bet kausiniai ir balta misraine nelabai kuciom .
Rusiskam lairastyje maciau balta misraine pateikta kaip koks vyniotins. Reiktu pasiaiskinti.
Pas mus anties krutineles ir kitai dienai aviena.
O kas broliui?
Cia vadinasi mb marskinius lyginu
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 17:35)
Prakomantuok nr 2, 4,12
Rusiskam lairastyje maciau balta misraine pateikta kaip koks vyniotins. Reiktu pasiaiskinti.
O kas broliui?
O kas broliui?
Pumpanike tai tokia juoda duona apvaliai supjaustyta
ant tepi sviesto ,svoguniuka ir uzdedu gabaliuka silkes ,cia jau grynai vien silkes megejams ,ta duona duoda idomu skoni labai..
4 tai perku sloksniuotos teslos rulona ,pakepu morkas ,svogunus,sampinjonus su pasta pomidoru dedu ant teslos dvi file ,ant zuvies darzoves kepintas ,paskui suvynioju ja i zuvies forma
12 krabai,agurkai,morka ,kukuruzai ,ryziai tik uncel bens .. majonezas krapas ..
broli atostogaudamas ispanijoj keliena issinarino ,skilo meniskas ,truko raumenys ,gyslos kazkokios ,tai dabar operavo ,turejo buti 2 val operacija ,o buvo 4 ,preita pirmadieni ,tai lyg siol dar sunkiai eina..