QUOTE(DeiveX @ 2013 12 22, 22:36)
addicted- man atsiunte irasyta, tiesiai is Italijos su saldainiais ir vynu cia tokia kaledine dovana nuo seno draugo
kaip gera tokius draugus turet
QUOTE(Atenyte @ 2013 12 22, 20:28)
Tai aisku, kad ne Jis turejo savu motyvu, kurie paaiskes laikui begant. Ka milijardieniui reiskia vienas kitas papildomas niekingas milijonas mainais uz Chadorkovski?
Butent .
idomiai diskutuojate apie politika...Rusija turi Putina, Italija geriausia jo drauga - Berlusconi... Lietuva tokia maza ir tai visa puokste ,,veikeju,,
Roberto Saviano - zymus italu zurnalistas ir rasytojas po savo knygos GOMORA, kurioje daug Italijos juodulio atskleide irgi nekenciamas ir nepatriotu apsauktas ir slapstytis turi .Geriau kartais nematyti nieko aplinkui...apie USA politika is viso tyliu...dirbtinai kuriami karai ir nesantaika ir t.t. ir t.t.
Tiesos informacijos srautuose tikrai nerasi.Ziniasklaida klaikiai kontroliuojama ne tik Rusijoje...
Papildyta:
ne daug turiu tokiu... tikrai nedaug.Is vyrijos tai tik ji viena beveik, nes visi kiti daugmaz norejo tapti daugiau nei draugais ir paskui supyke dingo
Roberto Saviano - zymus italu zurnalistas ir rasytojas po savo knygos GOMORA, kurioje daug Italijos juodulio atskleide irgi nekenciamas ir nepatriotu apsauktas ir slapstytis turi .Geriau kartais nematyti nieko aplinkui...apie USA politika is viso tyliu...dirbtinai kuriami karai ir nesantaika ir t.t. ir t.t.
Tiesos informacijos srautuose tikrai nerasi.Ziniasklaida klaikiai kontroliuojama ne tik Rusijoje...
Papildyta:
QUOTE(addicted @ 2013 12 22, 21:38)
kaip gera tokius draugus turet
ne daug turiu tokiu... tikrai nedaug.Is vyrijos tai tik ji viena beveik, nes visi kiti daugmaz norejo tapti daugiau nei draugais ir paskui supyke dingo
QUOTE(magistrante @ 2013 12 22, 21:37)
Adade, aš tau sms rašiau, atsakyk
oi, tuoj, draugem vakareli dariau
Mes kazkada kai buvome Vashingtone Kapitolijuj, vienas diplomatas pasake : stai paziurekite is kur valdomas pasaulis
Nu jo...ka cia ir bepridusi Visas pasaulis, istisas melas...o mums paprastiems zmogeliams art reikia, kad duonos namuose butu Ka as siandien ir darysiu MB jau nuo 2 nakties darbe, o man irgi nebesimiega Cia gal Kaledu stresas?
Labas rytas
As ne Upps, bet parasysiu.
Salotas su pupelem darau taip. Isverdu morkas(tik nepervirti) . Keptuvej apkepinu svogunus, supjaustytas morkas, apvirtus grybus. I pabaiga dedu pupeles virtas ir pomidoru padazo. Prieskoniu pipiru, druskos. As dar dedu lauro lapo. Bet cia kaip kam patinka. Cia musu seimos senos salotos. Gaminam tik kuciom. Nezinau ar tu norejei? Ar apie tas Upps rase?
Moliugo sriuba gaminu tik is moliugo(be jokiu morku ir bulviu. Man taip skaniau). I vandeni ipilu grietineles. O moliugu seklu alieju pilu tik kai serviruoju. Nes pagrazina irvaizda ne tik skoni.
Tikiuosi padejau
QUOTE(angelgirl @ 2013 12 22, 17:20)
Pora receptu reikia. Sorry, bet neissisaugojau laiku
Upps, kokias tu ten salotas su pupelem buvai parasius?
Ir moliugu sriubos recepto su tuo moliugu seklu aliejum noreciau
Upps, kokias tu ten salotas su pupelem buvai parasius?
Ir moliugu sriubos recepto su tuo moliugu seklu aliejum noreciau
As ne Upps, bet parasysiu.
Salotas su pupelem darau taip. Isverdu morkas(tik nepervirti) . Keptuvej apkepinu svogunus, supjaustytas morkas, apvirtus grybus. I pabaiga dedu pupeles virtas ir pomidoru padazo. Prieskoniu pipiru, druskos. As dar dedu lauro lapo. Bet cia kaip kam patinka. Cia musu seimos senos salotos. Gaminam tik kuciom. Nezinau ar tu norejei? Ar apie tas Upps rase?
Moliugo sriuba gaminu tik is moliugo(be jokiu morku ir bulviu. Man taip skaniau). I vandeni ipilu grietineles. O moliugu seklu alieju pilu tik kai serviruoju. Nes pagrazina irvaizda ne tik skoni.
Tikiuosi padejau
buna pupeliu su kepta duona salotos. pas mane is artimuju ir draugu rato tai tokias gamina. bet as tikslaus recepto nezinau, nes nesu ju gerbeja
man skauda akies virsutini voka, ties kampuciu. paziurejau lyg patines. kas cia man idomu darosi? negi koks miezis??? niekad neturejau, bet tikiuosi, kad akis praeis. labai jau nesinoretu per Kaledas ar naujus metus buti taip ''pasipuosusiai''
man skauda akies virsutini voka, ties kampuciu. paziurejau lyg patines. kas cia man idomu darosi? negi koks miezis??? niekad neturejau, bet tikiuosi, kad akis praeis. labai jau nesinoretu per Kaledas ar naujus metus buti taip ''pasipuosusiai''
QUOTE(Orkinta @ 2013 12 22, 19:17)
atrodo Blumchen receptas.
"As pakepu ant aliejaus svogunu, sumetu i ta pacia keptuve pjaustytas morkas ir ant galo moliugo gabaliukus.
Biskeli pakepinu ir suverciu i puoda su verdanciu vandeniu. Imetu biskeli prieskoniu. Atskirai supjaustau mazais gabaliukais bulves ir jas verdu atskirai. Sriuba sutrinu, tada bulves sudedu ir ipilu moliugu aliejaus...apsiedimas, jau antra savaite mergos nieko kito valgyt nenori tik ta sriuba".
"As pakepu ant aliejaus svogunu, sumetu i ta pacia keptuve pjaustytas morkas ir ant galo moliugo gabaliukus.
Biskeli pakepinu ir suverciu i puoda su verdanciu vandeniu. Imetu biskeli prieskoniu. Atskirai supjaustau mazais gabaliukais bulves ir jas verdu atskirai. Sriuba sutrinu, tada bulves sudedu ir ipilu moliugu aliejaus...apsiedimas, jau antra savaite mergos nieko kito valgyt nenori tik ta sriuba".
Aciu! Dar butu gerai zinoti, kokiu santykiu imi moliuga-morkas-bulves ir kiek tokiam kiekiui vandens pili? As kremines sriubos niekad nesu virus, taip kad zalia siame reikale
QUOTE(jblmami @ 2013 12 23, 07:39)
Tikiuosi padejau
Tikiuosi padejau
Ne tu norejau, bet taviskes irgi skaniai skamba Reiks gal kaledom pamegint. Kuciom netinka, nes, nezinau kodel, bet pas mus seimoj per kucias nenaudojamas pomidoru padazas Nors kai pagalvoji, tai cia juk darzoves, tai kaip ir nieko blogo Bet gal tiesiog, kad jokiu padazu nenaudodavom, tik alieju...
Orkinta,uzjauciu
Mano mazoji su pamelusia akim ir nudraskytu veidu.
Taip zaide su drauge smagiai Per dukima nugriuvo ant sekcijos kampo ant skruosto ,bet akis pamelo
Bus grazios kaledines nuotraukos.
Mano mazoji su pamelusia akim ir nudraskytu veidu.
Taip zaide su drauge smagiai Per dukima nugriuvo ant sekcijos kampo ant skruosto ,bet akis pamelo
Bus grazios kaledines nuotraukos.
QUOTE(Orkinta @ 2013 12 23, 09:41)
buna pupeliu su kepta duona salotos. pas mane is artimuju ir draugu rato tai tokias gamina. bet as tikslaus recepto nezinau, nes nesu ju gerbeja
panasu, kad bus miezis, sildyk daug su karstu kiausiniu ar kuom kitu kas karstas.
QUOTE(Notė @ 2013 12 23, 13:14)
panasu, kad bus miezis, sildyk daug su karstu kiausiniu ar kuom kitu kas karstas.
Ir man panašu.. nuluptu kiaušiniu, tik..mane taip gydydavo mama, Karštą dėk kokš tik įmanoma išlaikyt, jei pradd-ioj per karšta, įvyniok marlėm, po to vis atvyniok kol liks "nuogas"