Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(addicted @ 2013 12 22, 14:53)
Gaila i labai nuobodzius  biggrin.gif
Vokieciai be skandalu,tik apie mokescius sneka ir neuzdaro nieko i kalejimo.
Reiks stengtis i rusu verslinkinu susivienijimus patekt,nebereiks nuobodziaut.

Na vis ne "darmai" praleistas laikas thumbup.gif

Kaip fainai dukrai, kad gali pas saviskius padirbeti thumbup.gif

QUOTE(Atenyte @ 2013 12 22, 14:59)
dydis sakyciau XS-S. Lieknai paauglei turetu tikti. Biski su elastanu.

Panasius dzinsus gal pries 3,5 metu atsiveziau is Anglijos, dar ir dabar kartais uzsidedu, nors jau reiketu mesti blush2.gif Labai patogus, irgi su elastanu, truputi pilva suspaudzia biggrin.gif

QUOTE(Atenyte @ 2013 12 22, 15:19)
Dar turiu va toki paltuka, irgi per maza uzsisakiau (ties rankomis siauras).

Graziai ant Victorios atrodo wub.gif

Atenyte, kaip jusu namu feja? Kaip man dabar tokios reiketu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2013 12 22, 16:27)
mokykla baige ,dabar daro Freiwilliges Soziales Jahr ....ko ateity nori,pati nezino  rolleyes.gif

Matau nenoriai pasakoji,detaliau ir nebeklausiu…

As dziaugiuosi,kad maniske nepakluso OMAI is karto po 10 klases i Ausbildunga.
Ir pati nori pirma abitura pasibaigti.
Ji jau kasdienines duonos,atsikandus tiek pas teva ir pas oma.
Sako,nenoriu tikrai dabar eiti dirbti.
Siaip labai greitai ir be klaidu varo popieriuose,bet sake,nebandyti jos prikalbinti i buchalterija smile.gif
Mes daug diskutuojam del mokslu,bet ji viskam priesinasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 22 gruodžio 2013 - 15:42
QUOTE(addicted @ 2013 12 22, 14:41)
bet sake,nebandyti jos prikalbinti i buchalterija  smile.gif

tikrai to ir nedaryk, siaubelis smile.gif svarbiausia kad i koki bwl arba lehramt nestotu, nes ten visi stoja, kurie nezino ka veikt............ biggrin.gif

bl....vakar hanovery tokius fainus batukus matavausi, Buffalo firmos, pagalvojau butu super per naujus apsiauti ir labai tiktu..aj galvoju ka cia juos tasytis su savim, nusipirksiu internetu.. ir nera ju doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 22 gruodžio 2013 - 16:04
QUOTE(Pasaka @ 2013 12 22, 17:36)

Atenyte, kaip jusu namu feja? Kaip man dabar tokios reiketu  doh.gif

Nu labai gerai. Sparciai dirbanti. Visa nama sutvarko per 2 val. blink.gif Aisku, jei neturiu kokiu spec. prasymu. Ne viena per toki trumpa nesutvarkydavo schmoll.gif O ir kokybiskai dirba. Zodziu, pasiseke
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2013 12 22, 12:51)
o ko jam tam Rusyne sedeti? uzsienyje jam saugu bus. beto jo visi pinigai tikriausiai uzsienyje, ne Rusijoj. tai geraiu, kad Rusija ju ir nematytu smile.gif

QUOTE(Bremen @ 2013 12 22, 12:53)
Butent ir manau, kad jisai is Rusijos bego  ax.gif

drinks_cheers.gif tai aišku, Putinas neprognpzuojamas- šiandie paleido,ryt sugalvos pasodint cool.gif
QUOTE(wolke7 @ 2013 12 22, 15:08)
as tai "shudinai jauciuos", kad likau neapdovanota  verysad.gif  lotuliukas.gif

Wolke, tu rimtai čia ? blink.gif nu ,neblūskit, mergos, dėl atvirukų. Jūs ką galvojot, aš visom 'Miasytę" sunčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2013 12 22, 16:06)
Nu labai gerai. Sparciai dirbanti. Visa nama sutvarko per 2 val.  blink.gif Aisku, jei neturiu kokiu spec. prasymu. Ne viena per toki trumpa nesutvarkydavo  schmoll.gif O ir kokybiskai dirba. Zodziu, pasiseke

Kiek pas mane namuose darbu pries sventes doh.gif

QUOTE(Bastetė @ 2013 12 22, 16:34)

nu ,neblūskit, mergos, dėl atvirukų. Jūs ką galvojot, aš visom 'Miasytę" sunčiau doh.gif

Tai kad visos dziaugesi "miasyte" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2013 12 22, 14:53)
Gaila i labai nuobodzius 
Vokieciai be skandalu,tik apie mokescius sneka ir neuzdaro nieko i kalejimo.
Reiks stengtis i rusu verslinkinu susivienijimus patekt,nebereiks nuobodziaut.

Nu pavarai. Labai ziauriai. Tuoj i kalejima blink.gif biggrin.gif
Ziurek kad i mustynes nepatektum. Kiek Ukrainos duma rodo tiek jie ten musasi doh.gif

QUOTE(wolke7 @ 2013 12 22, 15:08)
as tai "shudinai jauciuos", kad likau neapdovanota 
man tai ta politika irgi giliai dzin....va MB tai seka labai idemiai tuos paskutinius ivykius

Neliudek 4u.gif .

QUOTE(addicted @ 2013 12 22, 15:41)
Matau nenoriai pasakoji,detaliau ir nebeklausiu…

As dziaugiuosi,kad maniske nepakluso OMAI is karto po 10 klases i Ausbildunga.
Ir pati nori pirma abitura pasibaigti.
Ji jau kasdienines duonos,atsikandus tiek pas teva ir pas oma.
Sako,nenoriu tikrai dabar eiti dirbti.
Siaip labai greitai ir be klaidu varo popieriuose,bet sake,nebandyti jos prikalbinti i buchalterija  smile.gif
Mes daug diskutuojam del mokslu,bet ji viskam priesinasi  doh.gif

Tai kaip supratau, ji toliau abitura daro?
Gerai taviskei, kai yra kur pabandyti dirbti ir pasiziureti ar tinka patinka mirksiukas.gif .

QUOTE(moocho @ 2013 12 22, 16:02)
tikrai to ir nedaryk, siaubelis smile.gif svarbiausia kad i koki bwl arba lehramt nestotu, nes ten visi stoja, kurie nezino ka veikt............ biggrin.gif
bl....vakar hanovery tokius fainus batukus matavausi, Buffalo firmos, pagalvojau butu super per naujus apsiauti ir labai tiktu..aj galvoju ka cia juos tasytis su savim, nusipirksiu internetu.. ir nera ju  doh.gif  verysad.gif

O kas tas bwl?

Jau nekarta pasimokiau doh.gif Randi. Tinka patinka ir iskarto ciumpi, nes antro sanso nebus. Bet dabar jau filosofiskai ziuriu. Reiskais несудьба mirksiukas.gif

QUOTE(Bastetė @ 2013 12 22, 16:34)
*drinks_cheers.gif tai aišku, Putinas neprognpzuojamas- šiandie paleido,ryt sugalvos pasodint cool.gif

**Wolke, tu rimtai čia ? blink.gif nu ,neblūskit, mergos, dėl atvirukų. Jūs ką galvojot, aš visom 'Miasytę" sunčiau doh.gif

* drinks_cheers.gif

**Ir kam issidavei lotuliukas.gif .
Atsakyti
Betriebswirtschaftslehre. Na lietuviskai ir paprastai, tai vadyba smile.gif
Atsakyti
Pora receptu reikia. Sorry, bet neissisaugojau laiku doh.gif
Upps, kokias tu ten salotas su pupelem buvai parasius?
Ir moliugu sriubos recepto su tuo moliugu seklu aliejum noreciau blush2.gif
Atsakyti
Jblmam,ant bajerio juk mirksiukas.gif
Viskas turi but normose,o kas Rusijoje vyksta,jau virs normu......daug ziauriau yra Putino politikai pritart ,kaip jis su savo konkurentais elgias,10 metu zmogu i kalejima ikist ax:

Taip,taip abiitura butinai smile.gif
Papildyta:
moocho,uzjauciu del batu,norejau jau prasyt parodyt bigsmile.gif

MB sugrizo is Hamburgo.Is kart pas teva,tas uzkietejes Hamburgo fanas.
Ai gi buvo paskutiniu futbolo rungtyniu ziuret.Suzavetas Hamburgo stadionu.Visa atmosfera,pilnas geru emociju wub.gif O salia sedejo Jörg Pilaw su visa seimyna,nors jo vaikai daugiau po lounge lakste smile.gif
Atsakyti
Nusiverciau lauke nuo slidziu mediniu laiptu. Bais kelieni ir sikna susimusiau. Guliu, verkiu is skausmo, o diedas atlekes ne uzuojauta, o priekaistus zeria: kodel ne atsargiai vaikstau, kodel jo neklausiau, kai sake, kad einam pasivaiksciot doh.gif
Jo laime, kad be jegu ta akimirka buvau...
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 22, 15:34)
Wolke, tu rimtai čia ? blink.gif nu ,neblūskit, mergos, dėl atvirukų. Jūs ką galvojot, aš visom 'Miasytę" sunčiau doh.gif

nerimtai nerimtai 4u.gif mirksiukas.gif man ta "Miasyte" buvus nebuvus irnesakyk.gif
Atsakyti