Ner uz ka nieko naujo nekeiciau, nukopinau is senos temos
issiaiskinau su tuo laisku, gavo vakar prisiskambinau,kas turejo gaut ir paklausiau
reik persirengt ir keliaut i krankengimnastik..tyngiu..o vakare i baznycia, Gabriele vaidins sventei tai repeticijos vyksta
issiaiskinau su tuo laisku, gavo vakar prisiskambinau,kas turejo gaut ir paklausiau
reik persirengt ir keliaut i krankengimnastik..tyngiu..o vakare i baznycia, Gabriele vaidins sventei tai repeticijos vyksta
QUOTE(angelgirl @ 2013 12 19, 14:34)
Uz mano perlus, bijau kad vel nesutruktu
Auu, ar užmigot visos?
Kas čia dabar
Ačiū Kolje už grybus ir už temą..
nu aš pavydžiu.. kelionėse visą savo gyvenimą, bet kraunuosi lėtai ilgai ir labai iš anksto
Kas čia dabar
Ačiū Kolje už grybus ir už temą..
QUOTE(Fungu @ 2013 12 19, 14:55)
Kraunuosi lagaminą su pupa pasileidusios muziką per dešimt minučių susikrovėme, keliauninkės mes, jau mintinai žinau, kiek ko reikia Ech kaip džiaugiuosi, ryt jau į kelionę
nu aš pavydžiu.. kelionėse visą savo gyvenimą, bet kraunuosi lėtai ilgai ir labai iš anksto
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 19, 19:43)
aha tyla uzsiemusios visos, pries sventes
Ner uz ka
QUOTE(KolJe @ 2013 12 19, 21:01)
Ner uz ka
as irgi prisijungiu, nu saunuolle tu kaip visada, aciu
as tai pavargau naktim nemiegot del suniuko sianakt zadu uzbaigti nuolaidziavimus, bet kimstuku i ausis reiks
moocho, tu ryt BS i susitikima neini ?
Mes šeštadienį pajudėsim link Lietuvos, o man nekyla rankos nei krautis, nei visokių sausainių ar bandelių kept, nei dovanų pakuot... Vis atidėlioju, ai, ryt dar visa diena, spėsiu
Noriu važiuot, bet kartu taip širdelę skauda... Nuvažiuosiu, o ten nebėr mylimiausių žmonių. Kai čia, toli, prisiminimuose jie dar lyg gyvena, atrodo nuvažiuosiu ir rasiu močiutę sėdinčią fotely. O nieks nebesėdi... Aš turėjau idealią šeimą, seneliai tą šeimą tokią darė. Kiek meilės ir rūpesčio. Kaip eglutę papuošdavo, kokias kūčias paruošdavo... Man šeimos susėdimas prie stalo, visiems kartu visuomet patiko. Net paauglei. Ir čia Vokietijoj kūčiavojom su vyru ir vaikais. Ir eglutė, ir patiekalai... Bet. Ai
Noriu važiuot, bet kartu taip širdelę skauda... Nuvažiuosiu, o ten nebėr mylimiausių žmonių. Kai čia, toli, prisiminimuose jie dar lyg gyvena, atrodo nuvažiuosiu ir rasiu močiutę sėdinčią fotely. O nieks nebesėdi... Aš turėjau idealią šeimą, seneliai tą šeimą tokią darė. Kiek meilės ir rūpesčio. Kaip eglutę papuošdavo, kokias kūčias paruošdavo... Man šeimos susėdimas prie stalo, visiems kartu visuomet patiko. Net paauglei. Ir čia Vokietijoj kūčiavojom su vyru ir vaikais. Ir eglutė, ir patiekalai... Bet. Ai
mes sekmadieni planuojam vaziuot. Visa diena kepiau siandien velai arba ryt susipakuosiu dovanas, o visa kita paskutine minute, kaip visada
labai grazios reklamos, kas nematet
http://www.lrytas.lt...tm#.UrNEruIzuQK
labai grazios reklamos, kas nematet
http://www.lrytas.lt...tm#.UrNEruIzuQK
as siandien gavau dovanu nuo koleges duona kepta stiklainyje...kol parsiveziau dviraciu i namus sudauziau ta stiklainiuka nieko nesakysiu rytoj kolegei - geda
koki dar BS susitikima.. as neko apie toki nezinau
Bastete, hihi, pasilikau batus .
magistrante, buciau turejus kam padovanot, tai buciau gi cia nedejavus ka daryt
bet nu ta likeri tai kazkaip suvartosiu, kai alkoholio noresis vakar paragavau, tai ne toks bjaurus kaip pirktinis, ir laaabai stipriai alkoholiu atsiduoda, gerai atsaldzius turetu visai neblogai "laizytis"
Bastete, hihi, pasilikau batus .
magistrante, buciau turejus kam padovanot, tai buciau gi cia nedejavus ka daryt
bet nu ta likeri tai kazkaip suvartosiu, kai alkoholio noresis vakar paragavau, tai ne toks bjaurus kaip pirktinis, ir laaabai stipriai alkoholiu atsiduoda, gerai atsaldzius turetu visai neblogai "laizytis"