ar matet, merginos, koks ispardavimas george.com jei bus perkanciu saukit garsiai mielai prisijungciau.
Su šventėm, mielos mergaitės!!!!
Su šventėmis! Gerų pirkinių 2014!
QUOTE(motinele6 @ 2013 12 24, 13:22)
ar matet, merginos, koks ispardavimas george.com jei bus perkanciu saukit garsiai mielai prisijungciau.
Bet ar į LT siunčia?
QUOTE(motinele6 @ 2013 12 24, 12:22)
imsiu, prijungciau ka nors su zaislais is cia (2 uz 20 svaru):
http://direct.asda.c...e...fix
QUOTE(pupune @ 2013 12 25, 21:30)
Bet ar į LT siunčia?
nesiuncia, bet gi perkame per uk adresa.
Marks spenceris irgi SALE paskelbė
sveikos, su šventėmis Jus visas
Gal kas nors rinkti ketinat sportsdirect užsakymą?
Gal kas nors rinkti ketinat sportsdirect užsakymą?
Renku GAP uzsakyma, is www.gap.eu, sale prekem taiko papildomai -20%,
-15 %, kuri gauname pirmam apsipirkimui netaiko .Esu is Silutes, bet galiu persiusti
-15 %, kuri gauname pirmam apsipirkimui netaiko .Esu is Silutes, bet galiu persiusti
merginos, o kas perkate is allbeauty, ar kai kurie kvepalai ir turi buti popierinese dezutese be pleveles?
pvz Laura Biagiotti Roma vyriski ir moteriski Chopard Casmir atejo be pleveles.
ar cia reiketu pradeti abejoti originalumu nors sakyciau per pigus kvepalai, kad padielkos butu
ir gal vistik kas nors zinote ka nors apie FragranceX?
kiek ilgiausiai laukti? nuo gruodzio 1d laukiu
pvz Laura Biagiotti Roma vyriski ir moteriski Chopard Casmir atejo be pleveles.
ar cia reiketu pradeti abejoti originalumu nors sakyciau per pigus kvepalai, kad padielkos butu
ir gal vistik kas nors zinote ka nors apie FragranceX?
kiek ilgiausiai laukti? nuo gruodzio 1d laukiu
QUOTE(laurita99as @ 2013 12 26, 12:02)
Renku GAP uzsakyma, is www.gap.eu, sale prekem taiko papildomai -20%,
aš suvedžiau, taiko abu
QUOTE(linxmute @ 2013 12 26, 12:22)
aš suvedžiau, taiko abu
Ar tikrai nes man raso The promotion you just applied conflicted with one already applied to your order. We gave you the one with the better discount.
Tai jeigu uzsisakinejate, ir jums taiko abu, gal galetumete mane prijungti su keliom prekemis