QUOTE(Maja Di @ 2014 01 02, 19:18)
Oi kiek pas mane per mažų išmatavimų šlamšto iš Aliexpress mėtos, su kiniečiais tokia rizika ką nors pirkti
. Atsipirkau ir atsikandau jų
.
Nu dažnai pataikydavau, nėra taip jau blogai
Papildyta:
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 01 02, 19:38)
nežinau, apie kokią sumą kalba, ar tikrai apsimoka siųsti atgal?
man vieną kartą įdėjo ne tą dydį. daiktas kainavo 11 dolerių. kai atidariau disputą, sukėliau nuotraukas, iš karto parašiau, kad siųsti atgal man per brangu. pardavėjas siūlė pirkti iš naujo su 3 dolerių nuolaida. parašiau, kad netinka ir pasiūliau grąžinti bent pusę. grąžino 6 dolerius, o tą daiktą pardaviau.
Apie 35 lt. Siūlė 6 dolcus atgal
Aš nesu pardavėja, kad po to tą daiktą pardavinėčiau pati ir gaiščiau laiką susitikimams, matavimams ar dar geriau pateikinėčiau sąskaitas su asmens duomenimis ir t.t. Neužsiimu tokiais dalykais, tai dėl to ir sprendžiu klausimą. Prašiau, kad grąžintų 5 dolcus, siųsčiau jam atgal ir lai siunčia man didesnį dydį, nes turi. Tai žiūrėsiu ką sakys.
Tame ir esmė, kad jis turi labai gražų daikčiuką, kiti neturi, man jo labai verkiant reikia, tai pyktis nesinori, nes po to didesnio nesiųs
Papildyta:
QUOTE(asmon @ 2014 01 02, 19:42)
nesusikalbam, as asmeniskai vengiu siuntimo, jei netinkama preke keliu disputa, segu foto ir viskas, gryzta pinigeliai
Duokdie, kad grįžtų, pirkčiau iš karto kitą