QUOTE(Kriiste @ 2013 12 31, 16:36)
man labai patiko, o vaikams irgi - lygiom proporcijom miltai ir druska, dar koks saukstas aliejaus - nulipdai - kita diena nudazai - super veikla ir tinka visos formeles is rinkiniu playdoh - pigu, daug ir veikla ivairesne jei lieka mases - sudrekini gausiau ir i maisa patalpini saldytuve kitai dienai , jei turit valgomu dazu - galima jais padazyti pacia mase - bet mums visai to neprireike , Kaledoms isdurem lipdinukams skylutes (tik nulipde, kol nesukietejo) ir nudazytus ant eglutes sukorem - ziauriai grazu
QUOTE(mazmona @ 2013 12 31, 18:06)
Sveikutės,
Jūsų nurodytų play-doh svoris 80gr. Normalaus dydžio dėžutėj būna 140g, tai čia bus beveik per pus mažesni.
Mums labai patiko Norfoj pirktas PeiPeile modelinas. Labai didelės dėžutės, 6 spalvos gal apie 12lt su akcija gavosi ir kokybe mums tikrai nenusileido Play-doh. Kaina įperkama ir be akcijos. Aš pati iš mytoys prisisiuntus play-doh, dabar jau matau, kad neapsimoka Aš saviškiam duodu pora spalvų, kai jau sumaišo ir sudžiovina, duodu kitas dvi.
Jūsų nurodytų play-doh svoris 80gr. Normalaus dydžio dėžutėj būna 140g, tai čia bus beveik per pus mažesni.
Mums labai patiko Norfoj pirktas PeiPeile modelinas. Labai didelės dėžutės, 6 spalvos gal apie 12lt su akcija gavosi ir kokybe mums tikrai nenusileido Play-doh. Kaina įperkama ir be akcijos. Aš pati iš mytoys prisisiuntus play-doh, dabar jau matau, kad neapsimoka Aš saviškiam duodu pora spalvų, kai jau sumaišo ir sudžiovina, duodu kitas dvi.
Labai ačiū atsakiusioms!
Jau susiradau Beatos receptą, bandysiu virti naminį modeliną