Gal kas pirks Vilniuje Mango? http://shop.mango.com/LT/mango arba kas noretu prisijungti nesurenku 200 lt, kad butu nemokamas siuntimas Vilnius, Fabijoniskes
Sveikos, gal kas esat pirke is hbcare.co.uk? Nerandu atsiliepimu jokiu, kazin ar patikima parduotuve, kainos produktu kai kuriu itin zemos
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 12 28, 18:36)
Aš supratau, kad tai japonijos yena, tada gaunasi ~3,4 usd batų kaina (be siuntimo mokesčių)
Na kazkaip tada nepatikimai atrodo jei Nike batai ne kainuotu ne 10Lt , nors rusu forume ziurejau tai labAI aktyviai perkama sioje parduotuveje RUSU FORUMAS. Ar is musiskiu esate kas bande pirkti TAOBAO.COM?
QUOTE(emabark @ 2013 12 29, 07:54)
Labukas. Mergaites,noriu perspeti,kad butumete labia atsargios su nare samienta. Situacija yra tokia: [COLOR=red] samienta renka uzsakyma, is anksto paima pinigus uz prekes. Po kurio laiko atsiuncia tik dali uzsakymo, ir sako kad kita dalis uzsakymo anuliuota, bet kas svarbiausia- PINIGU,uz ta dali prekiu, kurie neatejo -NEGRAZINA! Apgautos jau esame 2, dar viena mergina praetoje temoje, rase, kad jai atsitiko tas pats.........................
O man ji iskart kaitik atejo i si foruma itartina, nepatikima atrode
QUOTE(NNata @ 2013 12 29, 13:49)
Tai, kad ir kainuotu virs 100Lt Ten vistiek neoriginalai
QUOTE(NNata @ 2013 12 29, 13:49)
Na kazkaip tada nepatikimai atrodo jei Nike batai ne kainuotu ne 10Lt , nors rusu forume ziurejau tai labAI aktyviai perkama sioje parduotuveje RUSU FORUMAS. Ar is musiskiu esate kas bande pirkti TAOBAO.COM?
man ji ir pasairode itartina , .
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 29, 13:20)
Esame 3 , is 5 prekiu gavau 3.
Susidūriau ir aš Patarimas prašykit, kad už tą negrąžintą prekių sumą, ką nors dar užsakytų iš to psl.ar kito, kitaip kaži kada, ar išvis atgausit
Nelabai pagaunu kampo. Pinigais atiduot neturi/negali/nenori,o iš kitos pardės užsakys.. ar vėl už pirkėjo pinigus
Nesupratau, is TAOBAO yra pirkusiu? kiek siuntimas, ir kaip ten apsiskaiciuot kaina litais, neikertu jei patalyne 590 tu pinigiuku, tai gal negerai skaiciuoju, 590*4.3 ir / 100 tai apie 25 lt gaunasi, cia normalu kazin uz patalyne tiek mazai
QUOTE(NNata @ 2013 12 29, 14:49)
Ar is musiskiu esate kas bande pirkti TAOBAO.COM?
as kazkada bandziau uzsiregistruoti, tai prase manes kazkokio kinietisko telef. nr. meciau ta reikala. jei kam pavyko, pasidalinkite info
yra taobao agentu, kurie padeda apsipirkti ten - patys kinieciai bet, aisku, ne taip pigiai gaunasi
Gal zinote|pirkote kur yra eteriniu alieju pigesniu?
Bent jau man tai neina prisiregistruoti nes musu salies nera