Ooo kaip nefaina. Aš jungiausi vieną kart su Hm. Prieš jungiantis pasiskaičiau forume, kad ji pykosi su tarpininke, bet manodrabuziai temoje geri atsiliepimai. Surizikavau. Mano laimei visus daiktus gavau pakankamai greit. Be jokių trikdžių. Vadinasi man pasisekė
Labukas. Mergaites,noriu perspeti,kad butumete labia atsargios su nare
samienta. Situacija yra tokia: [COLOR=red] samienta renka uzsakyma, is anksto paima pinigus uz prekes. Po kurio laiko atsiuncia tik dali uzsakymo, ir sako kad kita dalis uzsakymo anuliuota, bet kas svarbiausia- PINIGU,uz ta dali prekiu, kurie neatejo -NEGRAZINA! Apgautos jau esame 2, dar viena mergina praetoje temoje, rase, kad jai atsitiko tas pats.
Galvojau,gal zmogui kas atsitiko, pasirodo viskas gerai jai, praeitoje temoje vel bande rinkti uzsakyma. O vat I laiskus, kad grazintu pinigus arba nereaguoja, arba zada grazinti ir negrazina. O mano uzsakymas darytas spalio men.
Zodziu, bukite budrios su
SAMIENTA [SIZE=7] (Samanta Zivelyte , Samanta Remeikiene). Dar parasysiu moderatorei, kad I pirma puslapy ikeltu jos banko saskaitos numeri. Ir butu gerai, kad parasytu, kam dar napasiseke su samienta-galima butu pabandyti koki pareiskima parasyti.
P.S. Gera buvo kazkada nares Oliukes ideja, bandyti buriuotis I atskira uzdara tema, kur nebutu vietos nei apgavykems nei skundykems!